3 yasindaki cocugunuzn uyku duzeni nasil

ezgi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
90
9
1
Balıkesir
3 yasindaki oglum gece gec yatip sabah babasinin sesinden erken kalkiyo ve alamadigi uykyluyu gunduz tamamliyo parka gtmek yerine benim oglum hep uyuyo napabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oglunuzu gunduz uyutmayin bu biraz sizin icin zor olucaktir ozellikle ilk gunler ama onu parka goturun oyalayin ama uyutmayin boylece aksam mecbur erkenden uyumak zorunda kalicaktir cunku yorulucak

benim 4ve 3 yasinda biri kiz biri erkek 2 cocugum var aksam 8de yataktadirlar sabahta haliyle 7de ayaktalar

:2010 doğumlu kızım gündüz 2-3 saat arası uyur akşam 23:00 de uyur gece çok sık kalkar lambayı yakın diye ağlar karanlıkta uyumak istemiyor sabah en geç 7:30 kalkar bütün gece uykusuz kalıp sabah işe gitmek çok zor oluyor ne yapıcam bilmiyorum doğduğundan beri uyku sorunumuz var...:43::43:

Oglunuzu gunduz uyutmayin bu biraz sizin icin zor olucaktir ozellikle ilk gunler ama onu parka goturun oyalayin ama uyutmayin boylece aksam mecbur erkenden uyumak zorunda kalicaktir cunku yorulucak

benim 4ve 3 yasinda biri kiz biri erkek 2 cocugum var aksam 8de yataktadirlar sabahta haliyle 7de ayaktalar

Erken degilmi gunduz uykusunu birskmasi icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde üç yaşında kızım var
Bizde gündüzleri artık uyumuyoruz.
Akşam 9buçukta yatıyor. Sabah 10da uyanıyor
Öğlen uykusuna ihtiyaç duymuyor. Uykusunu alıyor çünkü.
Bu sefer öğlen uyutursam çok geç uyuyor gece.

Back
X