- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
cnm aynı sınıfta karma olması çok garip geldi bana.kolej yerine özel bir kreş düşünebilirdin kendi yaşıtları ile vakit geçirebileceği.3 yaş ile 6 yaşın becerileri gereksinimleri çok farklı bunu bir anasınıfı öğretmeni olarak söylüyorum.geçen sene sınıfta hem 2007 li hem 2008 li öğrenciler vardı bu sene ayrı tutmayı düşünüyoruz .
selam bayanlar, 3 yaşında bir kızım var beslenme düzeni, sosyal aktivite ve özgüven kazanması amacıyla kızımı bakıcıdan almaya karar verdim. aslında bakıcımızda çok iyi bir insan çok merhametli çok sevecen... ama birtakım zorluklarımızda var. mesela kızım onun evine gidiyor ne yiyor ne içiyor kontrol edemiyorum, pişirip gönderdiğimde oldu ama bundada hem onu hemde orda pişen yemeği yediği oluyormuş. en iyisi düzenli bir hayatı olsun dedik, eşimle evimize ve eşimin işyerine yakın olması sebebiyle özel bir kolejin anasınıfına kaydını yaptırdıkşimdi derdim ne, birincisi bakıcıya bnasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, ikincisi sınıfta daha çok 4-5-6 yaş olacakmış benimkızım eylülde 3 yaş 2 aylık olacak sorun yaşarmı acaba, üçüncüsü orda uyuma yok, müdür bey uyku donuk zekaya yol açıyor 3 yaşından sonra çocuklarımızın uyumasının hiçbir anlamı yok dedi, normalde uyuyor inşallah çok yorulmaz yavrum, bunun haricinde senelik ücret 5500 tl. sizce fiyat nasıl, bize normalde 7500 tl diyor size indirim yaptım diyor (eşimin amcası meb da müfettiş) anasınıfına gönderen varmı özellikle kayseride fiyat nasıl? teşekkür ederim okudugunuz için...
güzel bi konu olmuş tam benim ihtiyacım olan şey,benimde agustosda kızım 3 yaşına girecek, yemek düzenimiz yok yani bişey yedirmek zor oluyor tek tek yediremediğim bir çok şey var , hala karışım yiyor. bende hem aktifleşsin hemde orda yemeklere alışır,hem arkadaş çevresi olsun istiyorum birde ikinci bebeğim gelecek, o doğmadan kreşe vermek istiyorum ama çok da tedirginim, bir çok insan evde yemeyen çocuk orda da yemez senin gibi ilgilenmezler, aç bırakırlar vs sözlerle kreşe gönderme fikrimden soğutuyorlar. lütfen gerçekten memnun kalan varsa tavsiyelerini,eleştirlerini, düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. çünkü gerçekten kızıma düzen istiyorum yaşıtlarına göre çok zayıf, bu durumda beni üzüyor ,ikincide olunca çok zorlanacağım o yüzden doğum yapmadan kreşe yollamak istiyorum anneler yardımcı olun sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?