- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Benim oglumda eylulde 3 yas 7 aylik olacak
Onu orada doverler diye kafam cok karisik
benım oglum 3 yasında 105 cm 'in uzerındekreş çok uygun diyen arkadaşlarım, benim asıl sorunum benim göndereceğim yer kreş değil ne yazıkki özel kolejin anasınıfı bölümü. bunu bazınız fark etmiş bazınız kreşe veriyorum sanmış. kreşe göndermeyi bende isterdim ama kızım sabahları geç uyanmaya alıştı 8 gibi kalkıyor. (babasıyla uyuyolar ben erken çıkıyorum eşim geç çıkıyor) oturdugum yerdede kreş yok, servislede gidip gelemez diye düşündüm -servisler 7 gibi alıyorlarmış- burası evimizede eşimin işyerinede yakın işe geçerken bırakacak ya dediğim gibi benimkinin çok değil az daha doğrusu düzenli yemesi gerekiyor. yeme-içme ve fiziksel olarak ezileceğini düşünmüyorum boyuda kilosuda maşallah 5 yaş gibi. benim sorunum acaba aynı ortamda 4-5-6 yaş çocuklar beraber oynadıklarında bizximki ruhen ezilirmi? öğretmen ona göre ona aktivite verir diyor müdür bey. geçen yılda böyle bir kızımız vardı hiç problem olmadı diyor. "onu döverleeerrr" diyen arkadaşım bilemiyorumda müdürü yılarca milli eğitimm müdürlüğü yapmış kaymakamlık yapmış 15 yıldırda aktif olan özel okulda sanıyorum öğretmen buna izin vermez. korkutma beniii :)))
Ya neden dovsunler sonucta orada bı öğretmen olacak ve gereken mudaheleyı yapacaktır zaten..Bu konuda sıkıntı olcagnı sanmıyorum.
kızım için daha öncede konu açmıştım şu anda tam 3 yaşında boy 105 cm kilo 23. ben hem hareket olsun hem sosyalleşsin hemde daha az yesin diye böyle düşündüm. kilo veremiyor çünkü bakıcımız kendi çocukları öyle yediği için birazda maddi durumları iyi olmadığı için patates ve hamur işini çok yapıyor.
selam bayanlar, 3 yaşında bir kızım var beslenme düzeni, sosyal aktivite ve özgüven kazanması amacıyla kızımı bakıcıdan almaya karar verdim. aslında bakıcımızda çok iyi bir insan çok merhametli çok sevecen... ama birtakım zorluklarımızda var. mesela kızım onun evine gidiyor ne yiyor ne içiyor kontrol edemiyorum, pişirip gönderdiğimde oldu ama bundada hem onu hemde orda pişen yemeği yediği oluyormuş. en iyisi düzenli bir hayatı olsun dedik, eşimle evimize ve eşimin işyerine yakın olması sebebiyle özel bir kolejin anasınıfına kaydını yaptırdıkşimdi derdim ne, birincisi bakıcıya bnasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, ikincisi sınıfta daha çok 4-5-6 yaş olacakmış benimkızım eylülde 3 yaş 2 aylık olacak sorun yaşarmı acaba, üçüncüsü orda uyuma yok, müdür bey uyku donuk zekaya yol açıyor 3 yaşından sonra çocuklarımızın uyumasının hiçbir anlamı yok dedi, normalde uyuyor inşallah çok yorulmaz yavrum, bunun haricinde senelik ücret 5500 tl. sizce fiyat nasıl, bize normalde 7500 tl diyor size indirim yaptım diyor (eşimin amcası meb da müfettiş) anasınıfına gönderen varmı özellikle kayseride fiyat nasıl? teşekkür ederim okudugunuz için...
benım oglum 3 yasında 105 cm 'in uzerınde
boyu kılosu onemlı degılkı 3 yas ıle 5 yas rasında cok buyuk fark var zıhınsel olarak beden olarak ırı olsada asla gucu bıle tartısılamaz
selam bayanlar, 3 yaşında bir kızım var beslenme düzeni, sosyal aktivite ve özgüven kazanması amacıyla kızımı bakıcıdan almaya karar verdim. aslında bakıcımızda çok iyi bir insan çok merhametli çok sevecen... ama birtakım zorluklarımızda var. mesela kızım onun evine gidiyor ne yiyor ne içiyor kontrol edemiyorum, pişirip gönderdiğimde oldu ama bundada hem onu hemde orda pişen yemeği yediği oluyormuş. en iyisi düzenli bir hayatı olsun dedik, eşimle evimize ve eşimin işyerine yakın olması sebebiyle özel bir kolejin anasınıfına kaydını yaptırdıkşimdi derdim ne, birincisi bakıcıya bnasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, ikincisi sınıfta daha çok 4-5-6 yaş olacakmış benimkızım eylülde 3 yaş 2 aylık olacak sorun yaşarmı acaba, üçüncüsü orda uyuma yok, müdür bey uyku donuk zekaya yol açıyor 3 yaşından sonra çocuklarımızın uyumasının hiçbir anlamı yok dedi, normalde uyuyor inşallah çok yorulmaz yavrum, bunun haricinde senelik ücret 5500 tl. sizce fiyat nasıl, bize normalde 7500 tl diyor size indirim yaptım diyor (eşimin amcası meb da müfettiş) anasınıfına gönderen varmı özellikle kayseride fiyat nasıl? teşekkür ederim okudugunuz için...
merhabalar canım anasınıfı öğretmeniyim . öncelikle belirteyim düşüncen çok iyi bayıldım gönder sen bir sıkıntı yaşamazsın uyku dışında. donuk zeka olayına inanmıyorum. uyku çocukların gelişiminde önemli bir faktördür bu yüzden en azından 5 yaşına kadar çocuklardan öğle uykusu olması gerektiğini düşünüyorum. ama kolej ana okulları uyku yapmıyorlar biliyorum çünkü onların günlük aktivite listeleri çok fazla kalabalık oluyor genelde . yabancı dilleri seramik şusu busu derken. ben öğle uykusu yanlısı bir insan olduğum için benim genel tercihim uykusu olan bir ana okulu olması olur . çünkü çocuklar günlük aktivitelerde çok fazla yoruluyorlar . her neyse fiyat demişsiniz fiyatı gayet iyi özel kolej ana okulu sonuçta. benim bu yıl çalıştığım (İzmir'deki) özel kolejin ana okulu fiyatı yıllık 15000 tl yani çok çok makul bir fiyat sizin seçtiğiniz okulun. ayrıca şunu da belirteyim anaokulu olup içinde 3 yaşı barındıran kurumlarda var . bunu da dikkate alın . çocukların ay ay gelişimleri çok farklı oluyor yapabilecekleri faaliyetler çok farklı olabiliyor çünkü
Özellikle sizin fikrinizi almak istiyorum.Kızıma annem bakıyor.İlk kez anaokuluna başlayacağız.Eltim oğlunu kreş vs göndermedi.İlk kez 6 yaşında anaokuluna başladı.Ben kızımı vereceğimi söylediğimde çocuklara annenin yanında şirin göründüklerini ama okulda kimse kalmadığında kötü davrandıklarını, çocukların yaratıcılığının köreldiğini vs söyleyip içimi çürüttü.KEsinlikle böyle düşünmüyorum.Bence 3 yaşından sonra yarım gün gitmeli bir çocuk.Ama anneyiz, hassas noktamız çocuklarımız.İnsan ister istemez etkileniyor.Bugüne kadar hep annem, ben ya da eşim yanındaydık.İlk kez biyerde yalnız kalacak.Endişelerim var.Siz anaokulları için ne düşünüyrousunuz.Benim kıymetlim 3 yaşında.8 çocuk olacak.Diğer 7si 2009lu Mina 2010lu.Bu sorun olur mu.Bir de görüştüğüm yer anaokulu katagorisinde.Bu avantaj mı dezavantaj mı sizce.Başka bir yer daha var baktığım.O kreş fakat sınıflar 20kişilik.20 kişiye 2 öğretmenle kreştense 8 kişiye 1 öğretmenle anaokulu diye düşündüm.Siz ne dersiniz
Özellikle sizin fikrinizi almak istiyorum.Kızıma annem bakıyor.İlk kez anaokuluna başlayacağız.Eltim oğlunu kreş vs göndermedi.İlk kez 6 yaşında anaokuluna başladı.Ben kızımı vereceğimi söylediğimde çocuklara annenin yanında şirin göründüklerini ama okulda kimse kalmadığında kötü davrandıklarını, çocukların yaratıcılığının köreldiğini vs söyleyip içimi çürüttü.KEsinlikle böyle düşünmüyorum.Bence 3 yaşından sonra yarım gün gitmeli bir çocuk.Ama anneyiz, hassas noktamız çocuklarımız.İnsan ister istemez etkileniyor.Bugüne kadar hep annem, ben ya da eşim yanındaydık.İlk kez biyerde yalnız kalacak.Endişelerim var.Siz anaokulları için ne düşünüyrousunuz.Benim kıymetlim 3 yaşında.8 çocuk olacak.Diğer 7si 2009lu Mina 2010lu.Bu sorun olur mu.Bir de görüştüğüm yer anaokulu katagorisinde.Bu avantaj mı dezavantaj mı sizce.Başka bir yer daha var baktığım.O kreş fakat sınıflar 20kişilik.20 kişiye 2 öğretmenle kreştense 8 kişiye 1 öğretmenle anaokulu diye düşündüm.Siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?