- 1 Temmuz 2019
- 9
- -7
- 1
- 32
- Konu Sahibi hayallerhayatlarprensesi
26 yaşında bir kadınım. Üniversitede başlayıp 3 yıl süren ve sonunda bana ihanet ettiği için bitti ilişkim. Ve daha sonra 3 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım güvenemedim. Taki 6 ay öncesine kadar. Aynı apartman da 7 senedir olan bir komşuluğun ardından bana açılıp ve benimde onu sevmemle ilişkimiz başladı. Daha öncedende seviyormuş ama ilk önce babasını ardından annesini kaybedinde bir türlü açılamamış. Ve biz 6 ay önce sevgili olduk ama bunun hakkında çok içki içiyor dediler ve doğru. Eve kadın çok getirdi gözlerimle görüyordum hatta evli akrabası ile bile ilişki yaşadı. Geçmiş dedim geride bıraktım. 6 ay içinde hatalar evet yaptı ama sevdim ve çok güvendim. Yalanları vardı içkisi felan. Kendisi araba tamircisi. Cuma günü gece 11.30 yazdı bana araba var tamir ettim onu bırakıp eve gelicem diye. Ben de uyumusum ve gece 3 de ben eve geld,m yazıyor. 11.30-3 arası hiç msj yazmamış. Sabah sordum ve cevap arabanın sahibini bekledim. Yalana bak. Ben sinirlenince azarladı yüzüme kapattı. Ve cumartesi pazar hiç yazmadı. Dün sosyal medyadan bir kız ekliyor ve bende bunun sayfasına girmemle kızla denize gitmiş pazar günü bir eğlenme bir eğlenme. Şimdi zaten ne beni arıyor ne sabah işe giderken bekliyor. Ve size yemin ederim evde tek kimsesiz diye her gün yemeğimden ayırıp ona yemek verirdim aç kalmasın diye hasta oldu evden ona gizlice nane limon kaynatıp indirdim. Ama sonuç o şahıs bulduğu kadınla beraber olup denize gidip beni de hayatından silmiş. 3 sene bekle ve aynı acıyı duyguyu tekrar yaşa şimdi ben nasıl toparlanacam