3 yıl sonra aynı acıyı duyguyu tatmak?

Ee ben böyle bir konuyu hatırlıyorum yav.
Yeni hesap açmakla olmuyor o işler.
Biz neler söyledik hala adamın peşinde misiniz?

Hayır nasıl bir kafa yaşıyordunuzda bu adamo kabul ettiniz. Hayır birde öncedende beni seviyormuş dediğinde nasıl inandınız. Mantıklı bir adam aşık olduğu kadınla ile aynı apartmanda yaşıyorsa o apartmana yatıp kalkmaya kadın getirip bunu onun gözüne sokar mı. Kaldıki adam evli akrabalarıyla beraber olarak ahlak anlayışı ile ilgili çok güzel mesajda vermiş. Siz geçmişinizde böyle bir acı yaşamışken böyle defolu bir adamı neden seçtiniz. İnsanın hayatında önceden başkasını alabilir ama evli biriyle ilişki yaşamak ancak ahşak yoksunluğudur.

Hatalarını bilerek birlikte olmuşsunuz, güvenmişsiniz bana yapmaz demişsiniz ama malesef huylu huyundan vazgeçmez...

Acı çekeceksiniz biraz zaman gerekecek ama unutacaksınız, biraz sabır.

Ve lütfen birdaha arayıp barışmak isterse kabul etmeyin

26 yaşında bir kadınım. Üniversitede başlayıp 3 yıl süren ve sonunda bana ihanet ettiği için bitti ilişkim. Ve daha sonra 3 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım güvenemedim. Taki 6 ay öncesine kadar. Aynı apartman da 7 senedir olan bir komşuluğun ardından bana açılıp ve benimde onu sevmemle ilişkimiz başladı. Daha öncedende seviyormuş ama ilk önce babasını ardından annesini kaybedinde bir türlü açılamamış. Ve biz 6 ay önce sevgili olduk ama bunun hakkında çok içki içiyor dediler ve doğru. Eve kadın çok getirdi gözlerimle görüyordum hatta evli akrabası ile bile ilişki yaşadı. Geçmiş dedim geride bıraktım. 6 ay içinde hatalar evet yaptı ama sevdim ve çok güvendim. Yalanları vardı içkisi felan. Kendisi araba tamircisi. Cuma günü gece 11.30 yazdı bana araba var tamir ettim onu bırakıp eve gelicem diye. Ben de uyumusum ve gece 3 de ben eve geld,m yazıyor. 11.30-3 arası hiç msj yazmamış. Sabah sordum ve cevap arabanın sahibini bekledim. Yalana bak. Ben sinirlenince azarladı yüzüme kapattı. Ve cumartesi pazar hiç yazmadı. Dün sosyal medyadan bir kız ekliyor ve bende bunun sayfasına girmemle kızla denize gitmiş pazar günü bir eğlenme bir eğlenme. Şimdi zaten ne beni arıyor ne sabah işe giderken bekliyor. Ve size yemin ederim evde tek kimsesiz diye her gün yemeğimden ayırıp ona yemek verirdim aç kalmasın diye hasta oldu evden ona gizlice nane limon kaynatıp indirdim. Ama sonuç o şahıs bulduğu kadınla beraber olup denize gidip beni de hayatından silmiş. 3 sene bekle ve aynı acıyı duyguyu tekrar yaşa şimdi ben nasıl toparlanacam
Evli akrabasıyla ilişki yaşamıştan sonrasını okumadım hanımefendi bunlar hata değil bu ensest ilişki

Üniversite mezunu bir bayansınız dolayısıyla kendinizi eğitim ve kültür seviyesi düşük sanayici birine layık görmeyip çıtayı biraz daha yüksek tutmanızı tavsiye ederim. Mesleğini küçümsediğimden değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın uyum denge açısından önemli bir durum bu. Kaldı ki adam zevkleri hevesleri uğruna evli bir kadınla ilişki yaşayacak kadar uçkuruna düşkün evlense bile birine sadık kalması çok zor...

Tüm suç sende..yasadigin olaydan ders cikarmamissin.Evli akrabasiyla birlikte olan bir karakter yoksunu adamdan ne bekledin ki niye şaşırdın bu kadar.Bu kafayı degistirmezsen daha cok yasarsin acı dedigin bu saçma duyguyu.Aci bu degildir insanlar aç yoksul hasta bu basit olaya acı demeyin lütfen .

26 yaşında bir kadınım. Üniversitede başlayıp 3 yıl süren ve sonunda bana ihanet ettiği için bitti ilişkim. Ve daha sonra 3 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım güvenemedim. Taki 6 ay öncesine kadar. Aynı apartman da 7 senedir olan bir komşuluğun ardından bana açılıp ve benimde onu sevmemle ilişkimiz başladı. Daha öncedende seviyormuş ama ilk önce babasını ardından annesini kaybedinde bir türlü açılamamış. Ve biz 6 ay önce sevgili olduk ama bunun hakkında çok içki içiyor dediler ve doğru. Eve kadın çok getirdi gözlerimle görüyordum hatta evli akrabası ile bile ilişki yaşadı. Geçmiş dedim geride bıraktım. 6 ay içinde hatalar evet yaptı ama sevdim ve çok güvendim. Yalanları vardı içkisi felan. Kendisi araba tamircisi. Cuma günü gece 11.30 yazdı bana araba var tamir ettim onu bırakıp eve gelicem diye. Ben de uyumusum ve gece 3 de ben eve geld,m yazıyor. 11.30-3 arası hiç msj yazmamış. Sabah sordum ve cevap arabanın sahibini bekledim. Yalana bak. Ben sinirlenince azarladı yüzüme kapattı. Ve cumartesi pazar hiç yazmadı. Dün sosyal medyadan bir kız ekliyor ve bende bunun sayfasına girmemle kızla denize gitmiş pazar günü bir eğlenme bir eğlenme. Şimdi zaten ne beni arıyor ne sabah işe giderken bekliyor. Ve size yemin ederim evde tek kimsesiz diye her gün yemeğimden ayırıp ona yemek verirdim aç kalmasın diye hasta oldu evden ona gizlice nane limon kaynatıp indirdim. Ama sonuç o şahıs bulduğu kadınla beraber olup denize gidip beni de hayatından silmiş. 3 sene bekle ve aynı acıyı duyguyu tekrar yaşa şimdi ben nasıl toparlanacam

iyide siz göz göre göre lades demişsiniz ne bekliyorsunuzki?

insanlar öyle acılara alışıyor ki bu da geçecek, alışacaksınız, unutacaksınız.... insanız yahu. ama anlattığınız gibiyse üzülmeye bile değmez, böyle karaktersiz bir adamı hayatının neresine koymayı düşündün? sen yat kalk dua et, bazen diyorum insanın kendi kendine ettiğini kimse etmez bu da öyle bir vaka :bicak:

Cok alkol aldigini, eve cok kadin getirdigini, evli akrabasiyla bile iliski yasadigini siz biliyorsaniz ayni apartmanda komsuluk yapan aileniz de biliyordur. Aileniz onay verir miydi sizce bu iliskide ciddi adimlar atmaniza.
Ben eger cok hoslanmis ve onun bana cok asik olmus olduguna bile inansaydim ailemi uzmemek icin boyle bir iliskiye baslamazdim..
26 yasindasiniz 18 yasinda olsaydiniz bu iliskinizi anlardim ama malesef bastan hata yapmissiniz.ilk iliskinizde aldatildiginiz icin bu defa biri sizi uzun sure gizliden sevdigini soyleyince inanip bunlari goz ardi etmissiniz ama ne yazik ki ustu kapatilacak hatalar degil.. Daha cok gencsiniz. Insanlar ana babasini kaybediyor da yola devam ediyor..Bu nedir ki yani.. Ben olsam bi sadaka verirdim kurtuldum diye..

Back
X