3 yıl sonra Nasıl hamile kaldım

Merhabalar hayırlı olsun . Sağlıklı bir hayat diliyorum. Doktorunuzu merak ettim rica etsem paylaşabilir misiniz

Hayırlı olsun cnm çok sevindim bende dün akşam saat 7 de iğnemi yaptım iki tane 20 mm boyutunda yumurtam vardı ama doktor bitane daha büyüyebilir dedi akşama kadar henüz ilk ilişki olmadı

Hayırlı olsun cnm çok sevindim bende dün akşam saat 7 de iğnemi yaptım iki tane 20 mm boyutunda yumurtam vardı ama doktor bitane daha büyüyebilir dedi akşama kadar henüz ilk ilişki olmadı
Hayırlı uğurlu olsun. 2 tane yumurta olması güzel haber. 28 eylül sabah 07:00 de ilk ilişkiyi yapmalısınız. Doktorunuz ilişkileri yapacağınız günleri belirledi mi?

Hayırlı uğurlu olsun. 2 tane yumurta olması güzel haber. 28 eylül sabah 07:00 de ilk ilişkiyi yapmalısınız. Doktorunuz ilişkileri yapacağınız günleri belirledi mi?
Belirlemedi ya tam anliyamadim bana cumarteside ilişki olabilir sorun deil önemli olan yumurta ile spermin buluşması ve dediki bazen erkende yumurtlmaa olabilir

Bence öyle yapmayın. Tüm doktorlar 36. Saat öneriyor. Sizin doktorunuz niye böyle demiş anlamadım. Eşiniz kaç gündür cinsel pehriz yapıyor?
Merhaba bende bu ay tekrar igne yaptım. Doktorum 38. Saat ilişki önerdi yine. Bizde uyduk haliyle sonrasi gun aşırı dedi ama ben igne sonrasi 3 günü değerlendirdim. Solda 2 tane 17.5-18 sag da da 17 lik bir yumurta oluştuğunu söyledi. Sansim var mıdır

Vardır bence benimkiler iki tane 20 mm büyüdü doktara sordum yeterlimi diye dedi vala bu çokta önemli deil bazen 10 tane büyür bitane çatlamaz bazen bitanedir çok buyumezdee çatlar oluşur önemli olan yumurta ve spermin buluşması dedi

Ama sizde öyle yapmissiiniz yanlış değilsem iğne yaptıktan sonraki gün ilişki diye yazmissiniz
Sen yanlış anlamışsın. İğne vurulduktan 36 saat sonra ilk ilişki yapılmalı
Ben ovitrelleyi bugün öğle saat 11:00 da vuruldum diyelim. Yarın saat öğle 11:00 de 24 saat doluyor. Üzerine 12 saat daha eklediğimde saat 23:00 da 36 saatim doluyor ve ilişkiyi yaptım.

Sen benden geç iğneyi vurulmuşsun. Dün akşam saat 19:00 da vurulmuşsun yanlış okumadıysam. Bugün akşam 19:00 da 24 saatin doluyor. Üzerine 12 saat daha eklediğinde savah 07:00 de 36. Saatin doluyor. O satte yapacaksın ilk ilişkiyi

Tabiki de var. Zaten iğne vurulduktan 36 saat ile 40 saat arasında bir zamanda çatlama başlıyor. Fakat zaten çatladıktan sonra 12-24 saate kadar çatlamış yumurta fallop tüpünde döllenmeyi bekliyor. Yani sen 40 satten sonra yapsan da yine olur.

Sizi baskasiyla karıştırdım ozman biri hamile kalmış bziim gibi ilaç kullanmış çatlatma iğnesinden 24 saat sonra ilişki olmuştu dedi bide 12 saat sonra tekrar ertesi günde olmuş hamile kalmıştı bian sizi onla karıştırdım

Ozelemi gidiyorsunuz devletemi benimde sol yumurtam genelde catlamiyor doktor dedi hamile kalmayı zorlaştırıyor dedi ve inferliteye gitmem gerekiyor dedi gittim ama direk aşılama dedi ne yapmam gerekiyor devlette bildiğiniz doktor varmı

Anladim cok teşekkür ederim inşallah bu kez olmuştur ne diyeyim icim bir nebze de olsa rahatladi

Önce devlete gittim simdi özele gidiyorum. Iki çatlama iğnesini de özel de ki doktor yazdi. Ama devlette ki doktorum belli bir süre daha olmazsa asilama önermişti. Özele gittiğim de de 2 catlatma olmazsa sonrasi asılama önerildi. Bu ay da olmazsa gelecek ay asilama yaptıracağım

Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin daha öncede klomen çatlatma iğnesi kullandım ama faydasını görmedim veya doğru zmanda ilişki olmadi
Amin. Yese kapılmayın. Mücadele verin inşallah olur. Eşinde spermiogram testi yaptırmadıysa bugüne kadar yaptırsın. Sperm değerlerine bakın. Belki orda bir sorun olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…