3 yıl sonra Nasıl hamile kaldım

Araştırma hastahanesine gidin. Genel de devlet de olmayınca özele gidin diyorlar. Devlet hastahanesi yapıyor mu bilmiyorum onu da. Belki araştırma hastahanesi yapabilir. Ben özel de 1 aşılama için 27.000 tl verdim aşılamaya. Tutmadı o da zaten

Peki nerde özele gidiyorsunuz ben doktor arayisindayim devlete gidiyorum ama direk asilama bende en azinda ilk başta igneylen denenmesinin istemistim ama öyle yapmadılar

Asilama diyor direk hiç iğne vurulmadim çatlama iğnesi öyle denemek isterdim belki tutar aşılama sürec uzun zor evraklar falan özele de gitmeyi dusunuyorum bı yandan ama iyi bir doktor bulmak istiyorum

Asilama diyor direk hiç iğne vurulmadim çatlama iğnesi öyle denemek isterdim belki tutar aşılama sürec uzun zor evraklar falan özele de gitmeyi dusunuyorum bı yandan ama iyi bir doktor bulmak istiyorum
Rabbim şifa versin. Sol tarafındaki yumurtanın gelişmeme sebebi neymiş?

Peki nerde özele gidiyorsunuz ben doktor arayisindayim devlete gidiyorum ama direk asilama bende en azinda ilk başta igneylen denenmesinin istemistim ama öyle yapmadılar
Diyarbakırdayim ben. Memorial hastanesinde gidiyorum. Hatta ben asilama icin direk gitmiştim. Doktorum catlatma deneyelim dedi önce sonra asilama önerdi.

Sürecinizin olumlu olmasına çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz birsey sormak istedim bende ilk defa klomen kullandm bu ay daha önce kimyasal ve bir düşüğüm oldu 2. Ayda kalbi durdu kromozom baktırdık normal hersey pıhtılaşma bakmadık ama neyse benim pcos yok herhangi bir sorun yok bu ay klomen istedik vakit olmadığı için sperm konusunda bilginiz vardır diye sormak istedim benim eşimin totalda 300 küsür milyon sağlıklısı 111 milyon bunun %76-uada 86 tam hatrlamıuorm ileri hareketli biz de 26 Eylül 16.35 te iğneyi oldum ama ben perhiz yaptırmadım yanlış mı yaptırdım acaba iğnenin gecesi ilişki geri sabah ilişki 12. Saaten sonra geri 24. Saatte ilişki geri gecesi ilişki ve 36. Saat ilişki denk getiremedim o günün öğleni sonra gece olarak devam ettim yani perhiz yapmadık sorun olur mu sizce etkilemişmisir

Eşinin sperm değerleri çok iyi. İğne vurulduğun saatten 36 saat ile 40 saat aralığında çatlama başlıyor. Yani 28 Eylül sabaha karşı 04:35 - 08:35 arasında çatlamış yumurtan. Çatlayan yumurtada falop tüpüne geçiyor ve orada tahmini 12-24 saat döllenmeyi bekliyor. Muhtemelen 29 eylüle geçmeden önce veya geçtikten sonra döllenme işlemi bitmiş olabilir.

Eşinizdeki spermler 3-5 günlük pehriz ile 300 milyon civarı çıkmıştır. O yüzden 36. Saatte 3 günlük pehriz ile 300 milyon sperm daha iyi olurdu. Çünkü çatlamak üzere olan yumurta zamanında olacaktı. Fakat yine de önce yapmanız da gebelik olmayacağı anlamına gelmez. Zaten spermler 3-5 gün arası yaşıyor. Önceki ilişkilerden spermler o an zaten yaşıyordur. Benim doktorum son ilişkimi iğne vurulmadan 3 gün önce önermişti. Ben de tam gece 23:00 e doğru yaptım ki 2.5 günlük pehriz olsun istedim. 1 günde iğneden dolayı bekledik 3.5 gün toplam pehriz oldu. O şekilde ilk ilişkiyi yaptık.

Not: bir daha ovitrelle vurulursanız öğleden önce vurulun ki 36. Saat uygun bir zamana denk gelsin. 16:35 de vurulduğun için çatlama sabaha karşı 04:35 de başlamış.

Son düzenleme:
Evet ben orayı hiç hesaba katmadım aslında doğru yönlendirilmediğim için bilemedim eşimin testte perhizi bi gün oldu sadece doktor ani istedi o gün ilişki olmadı ertesi gün vermiştik yani şu an endişe ettim beklememekle yanlış mı yaptım acaba biz iğneden öncede ilişki yaşamaştık gecesi benim doktor onu bile demedi yani ben son güne kadar ilişki yaşadım açıkçası çoğu kişi ilişki ysagı felan diye de okudum bilemedim ya inşallah nasip olur

Sıkıntı olmaz ya. Bir sonrakinde ona göre dikkatli olursunuz bu tür konularda google gemini veya chatgpt yapay zeka araşlarına takıldığınız her soruyu sorarsanız en azından ona göre daha mantıklı ilerlersiniz

Bakalım hayırlısı bugün 4. Günüm daha nasip olur gerek kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…