3 yıl sonra Nasıl hamile kaldım

Nasıl kullandın adetin kaçıncı günü kullanıp kaç gün devam ettin kullanmaya bir de kaç mg kullandın ?
Ovitrelle vurulduğum için çatlamanın hangi gün olduğunu biliyordum. Çatlama dan 1 gün sonra sabah akşam olmak üzere kutunun hepsini içtim. Zaten içinde 10 günlük yetecek kadar var. Adetten 4-5 gün önce bitiyor. Duphaston 10 mg.. beklenen adet tarihinde kan testi pozitif çıktı. 2 gün sonra tekrarladım hcg yi. O gün doktorun yanına gitmiştim. Yeniden duphaston yazdı ve hala kullanıyorum

yazınızı en ince detayına kadar anlatmanız ince olmuş çünkü farkında olmadan çok yanlışlar yapabiliyoruz.

yazınızı en ince detayına kadar anlatmanız ince olmuş çünkü farkında olmadan çok yanlışlar yapabiliyoruz.
Evet bu yüzden yazmak istedim. Normal de bir sorunu olmayan anne ve baba adaylarının şu yazdıklarımın %90 ınana bile dikkat etmeden bebek sahibi olurlar. Fakat bizim gibi geç çocuğu olacaklar için her detay çok çok önemli.o yüzden belki birilerinin işine yarar da hayr duasını alırım diye düşündüm. Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin.

inanır mısın, ben bazı cümlelerini not aldım, kendime d vitamini de aldım demir kullanıyordum zaten ve diğer anlattığın her olayda kendime pay aldım, teşekkür ediyorum, pazaretsi çatlatma iğnem yapılacak duanı beklerim

Merhaba
Öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bu süreçte amh değerinize baktılar mı hiç
Baktılarsa değeriniz nedir acaba ?

Çatlatma iğneni öğleden önce yaptır ki ertesi gece çatlasın. Öğleden sonra vurulursan çatlama saatleri 12 den sonra veya sabaha karşı olabilir. Bu da istemeyeceğimiz uykulu olabileceğimiz saatler.

Merhaba
Öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bu süreçte amh değerinize baktılar mı hiç
Baktılarsa değeriniz nedir acaba ?
Amin kuzum. darısı inşallah sana. Çok ilginç 3 yıldır amh testim yokmuş. Bütün testleri tek tek inceledim yok. Fakat doktorum bana yumurtalık rezervimin çok fazla olduğunu söylemişti. Ultrasyon ile de bunu anlayabiliyorlar.

Şansa ki bugün 1 de diş çektirme randevum var ve çatlatma iğnesi yapılacak öğleden önce gidemiyorum mecbur 1 de gideceğim

Ferritin için hangi ilacı kullandınız

Çok şükür bugün keseyi gördük. 10 gün sonra bir daha çağırdı embrioyu görmek için. Geç döllenme olmuş dedi bize.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsmim Derya bana da dua eder misin? yaklaşık 2 ay önce 32+4 te kalbi durduğu için ölü doğum yaptım, çok zor süreçlerdi, yeni yeni atlatıyorum ilk adetimin içindeyim rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere, bekleyenlere..

Çok üzüldüm kuzum rabbim en yakın zaman da yeniden hamile kalmayı nasip etsin neden kalbi durdu kuzum? Belirli bir sorunun varmıydı ve fetal dna yaptırmışmıydın?

Çok üzüldüm kuzum rabbim en yakın zaman da yeniden hamile kalmayı nasip etsin neden kalbi durdu kuzum? Belirli bir sorunun varmıydı ve fetal dna yaptırmışmıydın?
bebeğimin otopsisinde idrar torbası çok büyümüş yapamadığı için sanırım böbreklerede vurmuş, bu zamana kadar bize bi problem var diye söylemediler, fetal dnaya gerek yok denmişti detaylı ve ikili testte bir şey çıkmamıştı diye, ani kalp durması diye yorumlamıştı bir doktorda, rabbim böyle uygun görmüş çok zor zamanlar geçirdim Allah sabrını veriyor çok şükür

Rabbim acını dindirsin kuzum. İnşallah bugünleri unutturacak sağlıklı bir evlat nasip eder. Yani eğer fetal dna yapılsaydı burada kesin çıkarmıydı? Biz de 3 gün önce fetal dna yaptırdık. Rabbim şu cuma gecesi hürmetine sonuçlarımızın temiz çıkmasını inşallah nasip eder eğer bunu önceden bilseydiniz doktorun yapabileceği birşey varmıydı kuzum? Bir tedavisi varmıymış?

genetikle aktarılan bir problem değilmiş denildi, bazen ani ölümler olabiliyormuş Allahım hayırlısıyla tüm hamilelere hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin sizede inşallah Allahım dualarınızı kabul etsin

Merhaba 26 ağustosta yaptırdığınız beta testi negatif çıktı yazmışsınız bende böyle bir durum yaşadım hala bekleyişteyim sizce umut varmıdır
Son adet tarihim 9 Kasım
Yumurtlama 18 Kasım olarak görünüyor du
Bu tarihleri değerlendirdik

25 Kasım kan testi verdim 0.100 çıktı
Chatgbt eğer gebelik var ise 25 kasımda görülebileceğini söylemişti
Beklenilen adet tarihim 2 Aralık sizce hala umut var mı değerler değişir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…