• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıl sonra ölürüm.... hazırla kendini diyor....

MonaPisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
5.889
67
683
53
Ankara
Buraya bilmem kaç yıldır üyeyim... hiç konu açmadım derdim var diye.... ama artık dayanamıyorum.

5. yılımıza girdik sevgilimle... ben 40 yaşındayım.... o 45 yaşında.... tam 20 yaşındayken bir kalp ameliyatı geçirmiş....kalp kapakçığı değişmiş... tam olarak 25 yıl önce... bu kadar bağlananmam ben kimseye, aklım başındadır... ama.... aşkım bana.. benim sonum belli diyor.... kabullenemiyorum... sağlığı sıhhati yerinde, şu anda iyi ama...

Maksimum 3 yıl daha yaşarım... sen den hazırla kendini diyor.

Benim ilk aşkım öldü, 19 yaşındaydım o zaman, çok, çok, çok zor atlattım...
Bir ölüme daha yüreğim yok.......

Ne yapıcam ben?.......

kardiyolog değilim ama genel tıp bilgilerime göre sevgilinizin kalp kapakçığının değişmiş olması 3 yıl sonra ölmesine sebep olmaz ama tabi kardiyolog desteği vede psikiyatrik destek alması şart . Siz içinizi rahat tutun .kimin ne zaman öleceği belliki..

doktor mu söylemiş 3 yıl ömrü kaldığını? Yoksa kendi mi öyle düşünüyor?

canım hiç üzülme kimin ne zaman ya da kaç yıl sonra ölüceğini kimse bilemez Allahtan başka 3 yıl zanneder ama senelerce yaşar belli mi olur belki Allah sevgiline uzun ömür vermiştir yani ki umarım öyledir içini ferah tut şekerim

Buraya bilmem kaç yıldır üyeyim... hiç konu açmadım derdim var diye.... ama artık dayanamıyorum.

5. yılımıza girdik sevgilimle... ben 40 yaşındayım.... o 45 yaşında.... tam 20 yaşındayken bir kalp ameliyatı geçirmiş....kalp kapakçığı değişmiş... tam olarak 25 yıl önce... bu kadar bağlananmam ben kimseye, aklım başındadır... ama.... aşkım bana.. benim sonum belli diyor.... kabullenemiyorum... sağlığı sıhhati yerinde, şu anda iyi ama...

Ne yapıcam ben?.......

üzülme canım ölümü Allahdan başkası bilemez onu o hassastır ondan demiştir biz bile grip olunca ne kadar nazlanıyoruz onada hak vermek lazım başka doktorlara gidin alternatif tıp çok etkili onada yönelin inş. rabbim şifa verir...

Kimin ne zaman gününün geleceğini kimse bilemez
Ölür denilen ne adamlar yaşıyor
Sevgilinizde 3yılım kaldı diyerek kendini buna alıştırmasın
Psikolojik olarak güçlü olmalı

Son düzenleme:
bisey olucagini sanmiyorum
sevgilinizin piskoga ihtiyaci var bence 25 sene önce oldugu amelyat icin
kendine ömür biciyor mantiklimi sizce
ona tavsiyem güzel bir mauyineden gecsin ardindanda hala inandirici gelmiyorsa
piskolok yardimi alsin üzmeyin kendinizi kime ne olacagini sadece allah bilir

geçen haberlerde doktorlar en fazla 1 hafta yaşarsın demişler adam 12 seneden beri hayatta inşaallah beraber yaşlanmanız dileği ile:71:

Ne yapıcam ben?.......

canımcım hayatta herşey bizim için..
bizler değilmiyizki her acıya katlanan kabullenen ..
bırakma kendini..öleceğimiz günü bizler değil sadece rabbim bilir..
o yüzden üzme kendini..
dilerim sevdiceğinle çok uzun yıllar mutlu mesut yaşarsınız..
:70:

teyzemin kocasınında kalbinden problemleri çıktı
6 yıl kadar önce
adam ameliyat olduğundan beri öleceğini söylyip durdu
en sonunda teyzemler dayanamayıp psikoloğa götürdüler
kullandığı ilaçlar dilini bağladı resmen ağzından şu kadar zaman sonra öleceğim gibi laflar çıkmadı
ölümün ne zaman geleceğini biz insanlar nerden bilelim
sizde biranönce psikoloğa götürün ortada bişey yokken ne diye canınızı negatif düşüncelerle sıkıyorsunuz ki!

Ne yapıcam ben?.......

evlenmeyimi düşünmeye başlamıştınız:26:20 yaşında kalp ameliyatı olmuş,25 yıldır yaşıyorda niye 3 yılda öleceğini düşünüyor:34:

Hepinize cevaplarınız için çook teşekkür ederim kızlar.
Normalde ben her ne olursa olsun konu açan biri asla değilim ama bu sefer gerçekten bunaldım çünkü koskoca adam benim de psikolojimi bozdu.
Çok düşkünüz birbirimize, çok aşığız, o da ben de gençlik yıllarımızda ilk aşklarımızı toprağa verdik, bizi birbirimize bu kadar yaklaştıran da belki bu oldu bunca sene.
Dün ona da söyledim... böyle konuşma artık, kimin kimden önce gideceğini Allahtan başka kimse bilemez dedim, şükür ki Allah inancı çok fazla bir insan, elbette öyle, ama sen ne olur hazırla kendini, ben çok yaşamayacağım diyor, bana bir takım vasiyetler bırakıyor, başka bir şey demiyor.
Elbette hepimiz bir gün öleceğiz ama bana şu anda onun olmadığı bir dünyanın hayali bile fazla geliyor... dayanamıyorum.
Off.

Ne yapıcam ben?.......

Noluyor be!
Sen mi döveyim sevgilini mi?:57:
Kimin ne zaman gideceğini kim bilebilirmiş de beyim tarih koymuş?
Monacım,senin herif seni kaybetme korkusuna girmiş bence,yaşlılık psikolojisine girmiş.:2:
Çok mu çıtır duruyorsun yoksam yanında?
Ahh be ahhhh!:9:
Her ikiniz de sakin olun,3 yıl değil 3 hafta da olsa tadını çıkarın hayatın,ama tarih vererek boş yere günaha girmesin!:31:

25 sene kalpkapakcigi ameliyatindan sonra yasayan bir insanin baska insanlar gibi yasama süresi vardir.
Bu ameliyatlar artik rutin haline gelmis, benim yegenimde olmustu turp gibi Masallah, hicde öyle düsünmüyor kerata, hayatini doyasiya yasiyor.
Aynen Laale`ye katiliyorum, seni kaybetmemek icin acitasyon yapiyordur...
Bosver hayatin tadini cikarin ne demis büyüklerimiz: her gün son günümüz gibiymis gibi yasayin.

Son düzenleme:
Noluyor be!
Sen mi döveyim sevgilini mi?:57:
Kimin ne zaman gideceğini kim bilebilirmiş de beyim tarih koymuş?
Monacım,senin herif seni kaybetme korkusuna girmiş bence,yaşlılık psikolojisine girmiş.:2:
Çok mu çıtır duruyorsun yoksam yanında?
Ahh be ahhhh!:9:
Her ikiniz de sakin olun,3 yıl değil 3 hafta da olsa tadını çıkarın hayatın,ama tarih vererek boş yere günaha girmesin!:31:

Bak şimdi.....
Dün bunu da söyledi bana biliyor musun ve ilk söylemesi değil.
Hissediyorum, sen çok daha iyisini bulacaksın, içimde hep böyle bir his var gideceksin benden dedi.
Halbuki maddi, manevi, fiziksel, her ama her anlamda ben ölürüm onun yolunda.
Nasıl yitirmişse güvenini hayata... bunca sene güvendiremedim tekrar :59:

sevgili aBlacım tut kolundan psikologa götür Bu adamı.. yoksa kendini gerçekleştiren kehanetle sonunu yazacak.. kalBi değil Bozuk psikolojisi yüzünden sıkıntı stresten gidecek Allah göstermesin.. ciddi ciddi yardım alsın.. sen de destek ol.. aşarsınız inşallah...

Bak şimdi.....
Dün bunu da söyledi bana biliyor musun ve ilk söylemesi değil.
Hissediyorum, sen çok daha iyisini bulacaksın, içimde hep böyle bir his var gideceksin benden dedi.
Halbuki maddi, manevi, fiziksel, her ama her anlamda ben ölürüm onun yolunda.
Nasıl yitirmişse güvenini hayata... bunca sene güvendiremedim tekrar :59:

Heee dedim ben dedim işte!
Ne güzel be!
Aşk hala var de mi?
Olsun be bu da heyecanı,tadı tuzu!
Monacım sen yanında ol başka bir şey elinden gelmez gülüm.
Gerekirse biraz terapi alsın dicem ama böyle iyi, korksun seni kaybetmekten. Hoşuma gitti bu iş. Çok konuşmak da istemiyorum ama sanırım erkekler daha korkak! Hele ki gerçek duyguları yakalayınca daha da psikolojileri bozuluyor,bana birini hatırlattı bu iş.

Bu tip büyük rahatsızlıklar çok genç yaşlarda belki biraz daha az ölümü getiriyor insanın aklına, ama orta yaşlara gelindikçe endişeler daha artıyor sanırım. Şimdi internet de el altında olunca, belki ister istemez bazı istatistikler vs. moralini bozuyor insanın.

Şu anda her hangi bir sağlık sorunu yoksa, kontrollerini düzenli yaptırıyorsa muhtemelen gerçek bir problem yoktur. Siz onun bu durumunun detaylarını ne kadar biliyorsunuz acaba? Eğer daha önceden yapmadıysanız, belki doktoru ile görüşürseniz hem içiniz rahatlar, hem de sevgiliniz daha fazla yanında olduğunuzu hissedebilir. Zamanında ona takılan kapağa belli bir ömür biçildi de ondan mı bu endişe var içinde acaba. Mamafih öyle de olsa, her halde geçen bunca sene boyunca pek çok ilerleme olmuştur tıpta. Belki bir kaç sene sonra yeni bir ameliyat ihtimali vardır, ona da canı sıkılıyor olabilir.

Bu durumda, geçmişteki kaybınızı fazla düşünüp kendinizi demoralize etmemeye çalışın bence. Psikolojisi için de bir uzman yardımı için yüreklendirin, hatta belki siz de gidin. Vaktiyle yaşadığınız kayıplarlarla ilgili içinizde hala çözülmemiş düğümler olabilir. Zaten başlı başına sıkıntı yaratabilecek bugünkü şartlarınıza tahammül gücünüzü daha da azaltıyordur belki o eski tecrübeler.

kardiyolog değilim ama genel tıp bilgilerime göre sevgilinizin kalp kapakçığının değişmiş olması 3 yıl sonra ölmesine sebep olmaz ama tabi kardiyolog desteği vede psikiyatrik destek alması şart . Siz içinizi rahat tutun .kimin ne zaman öleceği belliki..

Kesinlikle katılıyorum. Kalp kapağı değişimi ölüm nedeni değildir, tedavidir. Kontrole gider, tetkik ve tedavisine devam eder. Hepimiz kadar yaşama şansı var merek etmeyin. Ya sürekli sevginizi görmek ilginizi çekmek istiyor. :Ya da melankolik bir karakter. Canınızı sıkmayın.
Bir ihtimal daha.. Evlilik gündeme geliyorsa, bundan kaçmanın bir yolu da olabilir. Erkek milleti işte....

3 gün sonraya hangimizin çıkacağı belli mi ki ama bence naz falan değil de bu adam inanarak söylüyorbunu psikolog şart gitmezse senin söylediklern benim psikolojimi bozdu ben gidicem destek ol deyip götürebilirsin

Back
X