- 23 Ağustos 2020
- 4.587
- 8.566
- 108
- 35
- Konu Sahibi hayaldunyasi123
Ben seni Allah’a havale ediyorumSen beni tanimiyosun ben seni tanimiyorum bu kotu sozlerin icin seni allahima havale ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni Allah’a havale ediyorumSen beni tanimiyosun ben seni tanimiyorum bu kotu sozlerin icin seni allahima havale ediyorum
Ben sana kotu birsey demedim ki bana suc buluyorsun beni kotuleyen sensin bos ver yaBen seni Allah’a havale ediyorum
Tesekkur ederim dusuncen icin doktoruma cok guveniyorum aksarayin en iyi doktoru turkiyenin her yerinden gelen var size o kadar soyleyebilirim yine saolun bana saygi duydugunuz iyin tesekkur ederimÜşengeçlik ya da çalışkanlık ile alakası nedir olayın? Ciddi bir risktir üst üstte sezeryan. Arkadaşların üslubu kaba gelmiş olabilir ama demek istedikleri şey belli. Normal doğumda bile rahmi dinlendirin diyorlar ki değil sezeryan... Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ama tecrübeli bir doktor ve kaliteli bir hastane ile sürece devam edin bence.
Siz ne tuhaf birisiniz sürekli insanları yargılayarak üstten konuşuyorsunuz daha öncede bir kaç cevabınıza denk geldim böyle yaparak elinize ne geçiyor merak ettim gerçekte umarım böyle değilsinizdir.Valla üç senede üç gebelik üstelik iki sezaryenle cidden akılsızlık.
Çocuklara da haksızlık. Size de haksızlık vücudunuza da haksızlık.
Doktorunuzla görüşüp en olun önce. Şakaya gelmez bu iş.
En önemlisi de doğumda spiral taktırmayı talep edebilirsiniz, edin. Böyle her altı ayda bir çocuk yapmazsınız en azından
Allah tamamına erdirsinBiz zaten 3 cocuk istiyoduk ama sonuncusunun bu kadar erken gelecegini bizde tahmin etmedik cok sukur iyiler cocuklarim doktorumda iyi hakkino odeyemem daha once 3 kez dusuk yaptim allahim 3 tane arka arkaya verdi isteyen herkesw nasip etsin insallah bu duyguyu
Çok güzel bilgi vermişsiniz açıklayıcı ve kırmadan bazı kişiler malesef kırıcı yargılayıcı yorum yapıyorHanımlar lütfen tartışmayın.
Allah tamamına erdirsin
Diğer arkadaşımız çocuk sayınıza laf etmemiş, herkes istediği kadar çocuk doğurabilir ama sezaryen veya vajinal doğum fark etmeksizin, her 2 doğum şeklinde de doktorların önerisi doğum sonrası vücudun, rahmin, vajinanın iyileşmesi için 2 yıl doğum yapılmaması yönündedir.
Doktorunuz iyiymiş hamileliğinizi sağlıklı geçirmeniz için sizi doğru yönlendirecektir elbette ama 3 düşüğünüz 2 sezaryeniniz var, rahminiz ve karnınıza atılan kesi henüz iyileşmediğinden, 18 aylık ve 6 aylık bebeklerinizi de düşünürsek gebeliğiniz boyunca zorlanacağınız gibi, doğum sonrası iyileşme süreniz de çok uzayacaktır, üst üste gebelik ve peş peşe sezaryenler bağırsak ve mesane yaralanmalarına, rahimin incelmesine de sebep olabilmektedir.
Aksarayda hangi doktora gidiyorsunuz merak ettim ramazan bülbül mü Meryem bekmezcimiTesekkur ederim dusuncen icin doktoruma cok guveniyorum aksarayin en iyi doktoru turkiyenin her yerinden gelen var size o kadar soyleyebilirim yine saolun bana saygi duydugunuz iyin tesekkur ederim![]()
Sağ olun ama diğer arkadaşlarımız da kırmak için yazmamıştır, anne sağlığı açısından riskleri sebebiyle yorum yapılmıştır, sizin de gebeliğinizi Allah tamamına erdirsin inşallahÇok güzel bilgi vermişsiniz açıklayıcı ve kırmadan bazı kişiler malesef kırıcı yargılayıcı yorum yapıyor
Evet haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinSağ olun ama diğer arkadaşlarımız da kırmak için yazmamıştır, anne sağlığı açısından riskleri sebebiyle yorum yapılmıştır, sizin de gebeliğinizi Allah tamamına erdirsin inşallahbaşka çocuğunız var mı bilmiyorum ama ürkütmeden de yazmaya çalışıyorum, elbette hepiniz tüm çocuklarınıza çok iyi bakıyorsunuzdur anneliğinize kimse bir şey diyemez de yalnız tekrarlayan düşükler, peş peşe doğumlar annenin sağlığı için riskli.
Rahimde oluşabilecek komplikasyonlar bir yana, rahim ve mesane sarkması yaşanabiliyor, her ikisinde de idrarınızı tutamıyorsunuz ve cerrahi işlem görmeniz gerekiyor, annemin 3,5 yılda 3 sezaryeni, yengemin 10 yılda 2 sağlıklı doğum 7 kürtajı vardı ve ikisinde de rahim ve mesane sarkması vardı, yengemin durumu daha aciliyetli olduğundan 40 yaşında rahmi alındı mesane sarkması düzeltildi ona rağmen hala idrar kaçırıyor.
Tuhaf olan sezaryenden sonra altı ayda bir hamile kalmak.Siz ne tuhaf birisiniz sürekli insanları yargılayarak üstten konuşuyorsunuz daha öncede bir kaç cevabınıza denk geldim böyle yaparak elinize ne geçiyor merak ettim gerçekte umarım böyle değilsinizdir.
Yazmayacaktım ama bu dediğinize istinaden yazma gereği ve sorumluluğu hissettim.Bana mı diyorsun sensin o
Ne ilginçsinsinzi
Senede 1 sezaryen yapılabilir gibi yönlendirmeyin insanları ne kadar büyük riskler var az araştırın
Başına bir şey gelmezse bakarsın hayati risk var yaEvet sana diyorum bu konuda sorumluluk bana ait demi ben bakacam sanada sadece saygjli bir sekilde yazi yazma hakkin var beni burda gommeye degil hakkin olan