- 11 Mart 2011
- 327
- 70
- 318
- Konu Sahibi welldone951
-
tıpatıppp aynısını yaşamışızzzz ama o bana inat edip o kızı ayarlicam felan dememişti. bu kısım hariççç herşeyy aynı.. ama ne mutlu ki sana 1 ayda atlatmışsın ben 2 ayy geceli gündüzlü ağladım kendimi harap ettm evden dışarı dahi çıkmadım aynı senin gibi 8 kg. verdim.. kendime bakmaya başladım.. şimdi 4 ay oldu dışarıdan yüzüm gülüyor hatta hep gülümsüyorum gülücükler saçıyorum ama gelin içimi birde bana sorun..
ve pişmanlığını belirten bir söz bile ne duyabildim ne okuyabildim..
üzülüyorum sadece .s
üzülmeye değmez gerçekten değmez..eğer değicek biri olsaydı bunları yapmazdı zaten..4ay ne demek hayatından koskoca 4ay..zaten yeterince zamanın boşa geçmiş onunla yetmez mi neden bi 4 ayın daha onun yüzünden zehir olsun? okumuşsundur belki babam kalp krizi gçirdi geçen hafta..o zaman anladım ne kadar boş değersiz bi insan için kendimi mahvettiğimi..etrafına bi bak insanlar ne acılar çekiyo..hastalıklar ölümler..hergün gelen şehit haberleri..bunların yanında bizim yaşadıklarımız gerçekten çok saçma..acı bile değil..bazı alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor geldiği için bu haldeyiz sadece.ama hayatımıza devam etmeliyiz onlar ediyosa biz de etmeliyiz hem de eskisinden daha güçlü..pişman olsun mutsuz olsun istiyodum ben de ama şimdi umrumda bile değil ne hali varsa görsün nefret bile etmiyorum artık ondan..çünkü babamın rahatsızlığından sonra gerçekten anladım değmez hiç bişeye değmez! sana tavsiyem bunları bi düşün ve kendini üzme daha fazla karaktersiz biri için 4ay çok bile..umarım bi an önce kaldığın yerden devam edersin hayatına bi an önce unutursun onu da yaptıklarını da..
Ahh canım benimm çok üzüldümÇok çok geçmiş olsun dualarım babanla umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur..
canım msj sayım yetmediğinden özel msj gönderemiyorum.babam çok iyi hastalığı yakıştıramadı zaten kendine ayaklandı hemen :)
Çok mutlu oldum canım :))
Sen nasılsın erkek arkadaşı bozuntundan haber var mı :))
ben çok iyiyim doğum gününü bile unutmuşum düşün o kadar iyiyim ve unuttum onu :) şu sıralar o kızla arası kötüymüş sanırım acı çekiyomuş ama umrumda da değil açıkcası mutlu olamıcağnı biliyodum zaten :) sende durumlar nasıl?
Ben sana durumu özel mesaj olarak atıyorum canım şok üzerine şokkk ağlasam mı gülsem mi bilemedim
ağlama sen hep gül kimse için ağlamaya değmez :) bi süre kafa dinlemek iyidir hem
Aynen canım ama bir yandan da hata mı yapıyorum diye düşünüyorum, hani başka erkek olsa tokadı basardı o beni korudu orda ve bunca şeye rağmen hala sevdiğni söyluyor bende tamamen kaybediyorum onu.. Kafam çok karışık yani bu konuda :)
okulum başladı ve ben kendimi kötü hissediyorumgitmişti ne güzel aklımdan ama yine geldi..tek nedeni alışkanlık biliyorum çünkü hala ona karşı hissettiğim tek şey nefret..ama okul başladığından beri 3senedir hep o vardı yanımda şimdi yalnız hissediyorum kendimi, derslerden sonra yapıcak bişey bulamıyorum..arkadaşlarım var evet ama ben 3 sene o pislikle vakit geçircem diye başkalarıyla çok takılmadım e haliyle herkesin arkadaş grubu yaptıkları şeyler oturdu..hadi ders bi şekilde bitiyo eve geliyorum yapıcak bişey bulamıyorum..geçicek biliyorum bi düzene oturcak hayatım ama ne zaman
Canım benim üzülmem sen kurtulduğuna bak.. Ya daha da bağlansaydın ya seni daha fazla kullansaydı.
Boşver üzülme takma kendine hobi edin. Hatta bir hayvan bile sahiplenebilirsin. Boş zamanlarını onunla değerlendirsin..
Arkadaşların konusuna gelince ben de aynı durum içindeyim ama bunu suçlusu biziz. Sevgililerimize çok değer veriyoruz arkadaşlarımızdan uzaklaşıyoruz sonra kopukluk oluyor haliyle..
ya beni üzen ayrılmış olmamız değil yalnız kalmış olmam..sabahları kalkıp okula gitmek bile istemiyorum.ne zaman geçicek bu durum ne zaman hayatım düzene giricekpff bi de reglim gecikti onun verdiği bi duygusallık da var zaten
bundan sonra daha güzel şeyler gelsin başımıza mümkünseCanım biz seninle acaba ikimiz miyiz acaba hep aynı anda aynı şeyler başımıza geliyor
Neden bu kadar takıyorsun ki, önceden o mu vardı? Birazcık sabırlı ol elbet bu durum böyle sürmez bir süre sonra iyi ki o düzenden kurtulmuşum dersin. Bu durumun keyfini çıkart, üzülecek bir şey yok burda. Bu da sana ders olur bir daha kimseyi hayatının merkezine koymazsın. Geçmişi düşünme, okula gidecek yeni yollar bul onunla gittiğin güzergahta gitme ya da kendine yol arkadaşı bul..
Bunlarda geçer canım takma kafana..
Tecrübeyle sabittir.
bundan sonra daha güzel şeyler gelsin başımıza mümkünsebu okula başladığımdan beri evet hep o vardı..sadece o vardı hatta..bugün biraz daha iyiydim ama gün sonunda yine beni sinir etmeyi başardı! bu şerefsizin yeni sevgilisin bizim fakülteden ders alıyomuş benim aldığım dersi ve sınıfın kapısına kadar el ele gelmişler!!!inanabiliyo musun? sabah bikaç dakika gecikmiştim gecikmesem görücektim onları..yok yok karar verdim kesilikle bana inat yapıyo o kızı sevdiğinden fln değil.yoksa insan bi utanır dışarda bekler dimi benim o dersi aldığımı bile bile el ele sınıfa gelmek ne demek!!!
Görmemişin bir sevgilisi olmuş... derler buna. Salla şekerim salla.. El ele görsen bile gül geç. Senden sonra hemen başkasını bulacak kadar basit bir insan o. Kızda aptalmış kendini malzeme yapmış.
Boş ver yahu sen onları azcık gözünü aç çevrene bak. Düşünme bile.. Onun istediğini verme eline senin kafanı kurcalamak daha çok üzmek için yapıyor oltaya gelme hemen. Güzelce giyin, kendine bak o kıskansın sinir olsun seni öyle gördükçe.
kız aptal değil başka bişey de neyse..koskoca adam çocuk gibi yaptığı şeylere bak yaa..görünümüme dikkat ediyorum zaten ama daha karşılaşmadık hiç karşılaştığımızda güçlü duramamaktan korkuyorum
Böyle adamdan sana ne sevgili ne de eş olurdu zaten. O yüzsüzlük yapıp kız arkadaşıyla el ele gelebiliyorsa sen güçlü durmalısın. Hatta görmemezlikten gel o yokmuş gibi davran.. Yüreğine otursun. :113:
benim de planım o ama bakalım yapabilcek miyimşu iki haftayı atlatsam sonra zaten dersler projeler yoğunlaşcak pek yalnız hissetcek fırsatım olmıcak ama daha anca iki gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?