- Konu Sahibi welldone951
-
Gelip yalvarsın,özür dilesin vs. istiyorsun da bana kalırsa böyle bir şey bekleme.
Sana ihanet eden neden pişman olsun ki?
Özür dilemek bir erdemdir ama çocuk zaten kötü biriymiş. İyilik ve güzellik beklemek komik olur bence böyle birinden.
Canım benimm bu kadar ağır şeyler yaşayıp, yıkılmadım ayaktayım hem de daha iyi, daha güzel! diyebiliyorsun.. Seni çok çok tebrik ettim çokta sevindim senin adına. Emin ol unutacaksın, aklına bile gelmeyecek bir süre sonra aldatıldığını dahi hatırlamayacaksın.. Eski sevgilin zaten kendi kişiliğini belli etmiş. Erkekler böyledir, seni kendine bağlayana kadar kapında köpek olurlar bağlandığını anlayıncada yeni heyecan ararlar. Bir hocam vardı bana hep ''Erkeklerin hamurunda kötülük pislik var, bir erkek sana çiçek alıyorsa tav olma hemen, bu sana olan aşkından değil.. Ya sana bir şey yaptırmak istiyor seni bu şekilde kandırıp istediğini yaptıracak ya da kötü bir şey yaptı senden gizli vicdanını rahatlatıyor. '' derdi ve bu hocamda bir erkekti. Şimdi onu çok daha iyi anlıyorum. Senin yaşadıklarının benzerini yaşadım. Ama senin kadar güçlü olamadım. Sana tek tavsiyem uzunca bir süre kimseyi hayatına sokma, arkadaşlarınla gez, eğlen biraz kafanı dinle, doğru insanı bekle
bıraktım zaten artık ilgilenmiyorum onla da o kızla da..ne hali varsa görücek evet ben de heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum :) evet yıkılmadım hatta bazen şaşıyorum kendime nası 3gün ağlayıp atlatabildim diye hatta hiç mi sevmedim acaba diye kendimden şüphe etmeye başladım ama sonra düşündüm ki sevmemişsem bile iyi yapmışım o karaktersiz değcek biri değilmiş zaten. o yüzden hiiiç kendimi suçlamıyorum ben elimden geleni yaptım ama olmadı işte..aldatma şeklinde değil de ayrıldıktan hemen sonra kız bulan, benimleyken ilk kez tek eşli olduğunu etrafa söyleyen biriyle beraberdim. (tabi bunları sonradan öğrendim, melekti benleyken.)
ben de hırs yapmıştım nasıl böyle yapar olamaz vs vs ama sonra baktım ki zorlasan da düşünsen de hiçbir şey değişmiyor. herkes yoluna devam ediyor. 2 yıl sonra ben artık ciddi bir ilişki içindeyken ve kendisinin de yine bi kız ark. varken aradı kapıma geldi, git dedim gitmedi, utanmadan da kız arkadaşıma karşı kendimi rahatsız hissetsem de kapındayım işte dedi. bu adamlar böyle, hala aynıydı ama beklemediğim zamanda da geldi.
o nedenle şimdi hiç hırslanıp değerimi anlasın dönsün süründüreyim vs diye düşünme. bırak yoluna baksın.
ne hali varsa zaten görecektir
bu arada kendini toparlamana sevindim, bazen başta acı hissetmez sonra yıkılır insan ama sende onu görmedim, mutlu oldum.
bıraktım zaten artık ilgilenmiyorum onla da o kızla da..ne hali varsa görücek evet ben de heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum :) evet yıkılmadım hatta bazen şaşıyorum kendime nası 3gün ağlayıp atlatabildim diye hatta hiç mi sevmedim acaba diye kendimden şüphe etmeye başladım ama sonra düşündüm ki sevmemişsem bile iyi yapmışım o karaktersiz değcek biri değilmiş zaten. o yüzden hiiiç kendimi suçlamıyorum ben elimden geleni yaptım ama olmadı işte..
ben hiç bi zaman ona sensiz yaşayamam gibi şeyler demedim ya da hissettirmedim hep o korktu beni kaybetmekten..zaten böyle olup da bi anda bu kadar değişmesi beni en çok yaralayan..hiç beklemediğim biri hayatta yapmaz dediğim şeyler..kimseye güvenmemek lazımmış onu anladım..
evet daha iyi bi şekilde ayakta kalmaya çalışıyorum ama inan çok zor..resmen kendimle savaşıyorum..ama yenilmicem ne kadar ağlasam da zırlasam da mantığımı kaybetmicem..sorgulamamaya çalışıyorum hiç bişeyi sadece o seni aldattı ve bitti diyorum..ama kalbime söz geçirmek çok zor..
Zamanla bunlarda geçecek canım çık dışarı çığlık at, ağla,koş dök içindekileri.. Zamanla unutulur her şey şuan acın çok taze ne desem boş, yaşayan bilir. Kendine bir uğraş bul, oyala kendini bir şekilde daha az düşünmeye çalış, o olmadan da yaşıyordun mutlu olabiliyordun bunları düşün.. Birden değişme olayına gelince demek ki içinde varmış değişim, birden olacak bir şey değildir. Sen belki de görmedin fark etmedin ya da fark ettirmedi. Üzme tatlı canını aynı şeyleri yaşadığımdan biliyorum yeter ki mantığını kaybetme her şey olacağına varır.
vala benimkide ayrıldıktan hemen sonra kızlarla samimi yorumlaşmalar yaptı die bile içim içimi yedi senin başına gelen çok daha kötüymüş ama akıllı kendini bilen bir kızmıssınki kendine acı çektirmemişsin.hepsi geçer gider erkekler bizim gibi değiller saygı duymazlar.umarım bu direncini herzaman korursun ve çoookk güçlü olursun
çok duygusal bi insan olmadığımdan olsa gerek mantıklı düşünebiliyorum az da olsa..değcek birisi olsa bunları yapmazdı zaten değmicek birisi için de neden hayata küsüyüm ki..daha yaşım genç önümde uzuuun bi ömür var..elbet bi gün karşılaşırım doğru insanla:)
ne kadar böyle konuşsam da bazı anlar düşünmekten alamıyorum kendimi tabi..:)
o anlarda genelde ya yatmadan yalnız kaldıgında yada sabah kalkınca ilk aklına gelen oluyordur herhalde.ben 2 haftadır öyleyim yani :)
biriyle birlikteyken kendinden insan ne kadar taviz verir ? onun görüsme dedikleriyle aramı düzelttim sonra demişsin.
kendine bakmaya başlamıssın. sen '' kendini'' tekrardan bulmuşsun. bu ayrılığın(ne kadar adice davranmıs olsa da sana) faydası olmuş sana.
zor seyler yasamıssın. ama kendini 2.plana atma hicbir zaman. kendine bakmayı da önceliğinin sen olmasını da ..
kıymetini bilene denk gelirsin insallah canım
biriyle birlikteyken kendinden insan ne kadar taviz verir ? onun görüsme dedikleriyle aramı düzelttim sonra demişsin.
kendine bakmaya başlamıssın. sen '' kendini'' tekrardan bulmuşsun. bu ayrılığın(ne kadar adice davranmıs olsa da sana) faydası olmuş sana.
zor seyler yasamıssın. ama kendini 2.plana atma hicbir zaman. kendine bakmayı da önceliğinin sen olmasını da ..
kıymetini bilene denk gelirsin insallah canım
iste bu cok önemli bence, bir insan hayatina birini aliyorsa, onu kafese alip sokmayacak,
ben ben olmadiktan sonra ne anlami kaldi ? neden sadece bir sevgili icin bunca fedakarlik yapayim ki ?
es olsa hadi neyse, artik hayatimiz birlesmis.. cok yanlis buluyorum kizlarin bu kadar fedakarlik yapip,
kendilerinden ve hayatlarindan vazgecmelerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?