3 yıldan sonra bana yaşattıkları..

welldone951

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
72
0
46
İstanbul
güzel giden bi ilişkimiz vardı yani en azından ben öyle zannediyodum.beni çok seviyodu çok üstüme düşüyodu hatta kendi sevgimi küçümsüyodum onunkinin yanında..gelecek planları yapan da hep oydu beni hiç bırakmıcağnı bensiz yapamıcağnı söyleyen de..ama yalanmış işte..bu yaz başında başladı sıkıldım bunaldım çok bunalttın beni demeye..olmuyo katlanamıyorum artık davranışlarına dedi hep beni suçladı..halbuki ortada bi durum yoktu ve öyle kıskanç kısıtlamacı biri de değilimdir..ama söyledikleriyle inandırdı beni öyle olduğuma..bi kız arkadaşıyla yakınlaşmaya başladığından şüphelendim sordum var mı öyle bişey diye ama ısrarla inkar etti yok dedi hala seni seviyorum ama sevgiyle ilgili bi durum değil bu davranışlarına katlanamıyorum artık dedi..hep üzüldüm 1ay boyunca çok ağladım benim yüzümden bitiyo ilişkimiz diye..o benden uzaklaştıkça ben üstüne gittim o kızla bişeyler var dimi diye yok dedi önce sonra yok ama sana inat ayarlıcam o kızı görüceksin o zaman dedi büyük bi kavga ettik..daha sonra zar zor ikna ettim görüşmeye soğuk davranıcak sanmıştım..ama çok güzel bi gün geçirdik eskiden olduğu gibi davrandı bana sarıldı öptü sevdiğini söyledi güldük eğlendik..ama ayrılırken de bugün böyle davrandım diye bişey bekleme benden hala ayrıyız dedi..ama akşamında hemen msj attı 5-6gün sürekli msj attı aradı sevgili gibi değil ama flört döneminde olduğu gibi konuştuk..sonra bi anda seninle konuşmak istemiyorum artık dedi..hiç bi anlam veremedim neden böyle oldu diye..biraz üstüne gittim bi kaç gün sonra yine msj attım ama tavrı kesindi bida msj atma arama yoksa engellicem dedi..bütün şifrelerini değiştirdi..ben de 10gün boyunca hiç bi şekilde iletişime geçmedim özler dayanamaz diye düşündüm..ama bigün şeytan dürttü ve bi şekilde faceine girdim..o kızla olan msjlarını okudum..o an dünya başıma yıkıldı..resmen kızın peşinden koşuyomuş..bana söylediği lafalrı ona söylüyo bana yadığı şiirleri ona yazıyo..hatta bana aldığı kolyeden ona alıcakmış da kıza linkini atmış beğendin mi diye...o anki sinirle kıza msj attım(bu arada kız ilişkimizin 2senesinde yanımızda olan arkadaş diyebilceğim biriydi) nası böyle bişey yaparsın fln diye..bi msj da ona attım ben aldatılmayı hiç haketmedim..diye sonra bu aramaya başladı açmadım başta özür dilicek beni ikna etmeye çalışcak sandım..sonra açtım ama ne özürü adam bildiğin küfür ediyo!! neymiş o kızı üzmüşüm ağlıyomuş şimdi ağlamasına dayanamazmış bidaha üzersem onu karşımda onu bulurmuşum!! 2günlük kız yüzünden herşeyimsin dediği bana ağza alınmıcak laflar etti...
bu olay olalı 3hafta oldu..öyle bunalıma fln girmedim ilk bikaç gün ağladım ama arkadaşlarım hep yanımdaydı yalnız kalmadım hiç..ve farkettim ki aslında zorla giden bi ilişkimiz varmış..sürekli tartışırdık en ufak şeylerden bile ama aşığız ya durmazdık üstünde..geçmezmiş zaten öyle bi ömür şimdi düşündükçe anlıyorum..hem kültür seviyelerimiz de farklıydı evet belki aynı okuldayız ama ona zorla kitap okuturdum mesela..ailelerimiz yaşantılarımız görünen farkları yoktu belki ama benzer hayatlarımız da yoktu..ben galiba ondan çok bana olan aşkına verdiği değere aşıkmışım..yoksa bu kadar çabuk atlatamazdım..
biliyorum böyle bi insandan yol yakınken ayrılmam iyi oldu herşeyin farkındayım ama yine de düşünmeden edemiyorum niye böyle yaptı..nası yapabildi..şuan nası o kıza seni seviyorum diyebiliyo...
çok uzun oldu farkındayım ama içimi dökmem lazımdı..okuyan olursa şimdiden teşekkürler :)

şu an o karaktersize karşı en ufak bi sevgi kırıntısı kalmadı içimde o kadar nefret ettirdi ki kendinden..tek istediğim pişman olsun o kızla yapamıcağnı anlasın gelsin benden özür dilesin köpekler gibi yalvarsın bana mutsuz olsun benim çektiğim acıların kat kat fazlasını çeksin..biliyorum elbet bi gün gelicek..o kızı da sevmiyo ya dediği gibi bana inat olsun diye koşuyo peşinden ya da bi anlık boşlukla sevdiğini zannediyo..ama bu kadar kolay mı başkasını sevmek?hem de o kızı.. şimdi heyecanla bekliyorum o günlerin gelmesini
bu arada bende de büyük değişimler oldukilo verdim 65lerden 54e kadar düştümkendime daha fazla bakıyorum bi sürü yeni makyaj malzemesi aldım..o hayatımdayken uzaklaştığım bütün arkadaşlarımla aramı düzelttim özellikle onun görüşmemi istemedikleriyle ailemin arkadaşlarımın değerini anladım artık daha iyi davranıyorum onlara..eskiden o vardı başka kimseye gerek yok bi tek o yetiyo diye düşünürdüm ama anladım hata yaptığımı..herkese iyi davranıyorum şimdi insanlara katlanabilmeyi öğrendim tepeden bakmıyorum kimseye..güleryüzlü canayakın bişey oldum işte
ama yine de bazı günler düşünmekten alamıyorum kendimi neden böyle yaptı diye..zamanla bu da geçicek biliyorum..doğru insanı bulucam gerçek aşkı yaşıcam..ama o zamana kadar bu dengesizlik sürücek sanırım bi gün çok iyi bi gün çok kötü..
1aya açılıcak okulum ve o beni görücek er ya da geç karşılaşıcaz..yeni halimi görücek ayrılığın bana yaradığını hem karakter olarak hem fiziksel olarak güzelleştiğimi mutlu olduğumu görücek..o zaman daha iyi anlıcak hata yaptığını diye umuyorum..ve sürekli dua ediyorum bunun için ben onu unutuyum mutlu oluyum ama o pişman olsun yalvarsın bana diye..olucak biliyorum gereken tek şey sabır ve zaman..

Son düzenleme:
Gelip yalvarsın,özür dilesin vs. istiyorsun da bana kalırsa böyle bir şey bekleme.
Sana ihanet eden neden pişman olsun ki?
Özür dilemek bir erdemdir ama çocuk zaten kötü biriymiş. İyilik ve güzellik beklemek komik olur bence böyle birinden.

Canım benimm bu kadar ağır şeyler yaşayıp, yıkılmadım ayaktayım hem de daha iyi, daha güzel! diyebiliyorsun.. Seni çok çok tebrik ettim çokta sevindim senin adına. Emin ol unutacaksın, aklına bile gelmeyecek bir süre sonra aldatıldığını dahi hatırlamayacaksın.. Eski sevgilin zaten kendi kişiliğini belli etmiş. Erkekler böyledir, seni kendine bağlayana kadar kapında köpek olurlar bağlandığını anlayıncada yeni heyecan ararlar. Bir hocam vardı bana hep ''Erkeklerin hamurunda kötülük pislik var, bir erkek sana çiçek alıyorsa tav olma hemen, bu sana olan aşkından değil.. Ya sana bir şey yaptırmak istiyor seni bu şekilde kandırıp istediğini yaptıracak ya da kötü bir şey yaptı senden gizli vicdanını rahatlatıyor. '' derdi ve bu hocamda bir erkekti. Şimdi onu çok daha iyi anlıyorum. Senin yaşadıklarının benzerini yaşadım. Ama senin kadar güçlü olamadım. Sana tek tavsiyem uzunca bir süre kimseyi hayatına sokma, arkadaşlarınla gez, eğlen biraz kafanı dinle, doğru insanı bekle

özür dilemez zaten bunun farkındayım ama en azından mutsuz olduğunu pişman olduğunu görsem ya da duysam arkadaşlarından o bile yeter bana..

ben hiç bi zaman ona sensiz yaşayamam gibi şeyler demedim ya da hissettirmedim hep o korktu beni kaybetmekten..zaten böyle olup da bi anda bu kadar değişmesi beni en çok yaralayan..hiç beklemediğim biri hayatta yapmaz dediğim şeyler..kimseye güvenmemek lazımmış onu anladım..
evet daha iyi bi şekilde ayakta kalmaya çalışıyorum ama inan çok zor..resmen kendimle savaşıyorum..ama yenilmicem ne kadar ağlasam da zırlasam da mantığımı kaybetmicem..sorgulamamaya çalışıyorum hiç bişeyi sadece o seni aldattı ve bitti diyorum..ama kalbime söz geçirmek çok zor..

aldatma şeklinde değil de ayrıldıktan hemen sonra kız bulan, benimleyken ilk kez tek eşli olduğunu etrafa söyleyen biriyle beraberdim. (tabi bunları sonradan öğrendim, melekti benleyken.)

ben de hırs yapmıştım nasıl böyle yapar olamaz vs vs ama sonra baktım ki zorlasan da düşünsen de hiçbir şey değişmiyor. herkes yoluna devam ediyor. 2 yıl sonra ben artık ciddi bir ilişki içindeyken ve kendisinin de yine bi kız ark. varken aradı kapıma geldi, git dedim gitmedi, utanmadan da kız arkadaşıma karşı kendimi rahatsız hissetsem de kapındayım işte dedi. bu adamlar böyle, hala aynıydı ama beklemediğim zamanda da geldi.

o nedenle şimdi hiç hırslanıp değerimi anlasın dönsün süründüreyim vs diye düşünme. bırak yoluna baksın.

ne hali varsa zaten görecektir

bu arada kendini toparlamana sevindim, bazen başta acı hissetmez sonra yıkılır insan ama sende onu görmedim, mutlu oldum.

Son düzenleme:
bıraktım zaten artık ilgilenmiyorum onla da o kızla da..ne hali varsa görücek evet ben de heyecanla o günlerin gelmesini bekliyorum :) evet yıkılmadım hatta bazen şaşıyorum kendime nası 3gün ağlayıp atlatabildim diye hatta hiç mi sevmedim acaba diye kendimden şüphe etmeye başladım ama sonra düşündüm ki sevmemişsem bile iyi yapmışım o karaktersiz değcek biri değilmiş zaten. o yüzden hiiiç kendimi suçlamıyorum ben elimden geleni yaptım ama olmadı işte..

en önemlisi içinin rahat olması, yıllar sonra vicdan yapavak biri varsa o kesinlikle sen değilsini eh en güzeli de bu zaten :)

Zamanla bunlarda geçecek canım çık dışarı çığlık at, ağla,koş dök içindekileri.. Zamanla unutulur her şey şuan acın çok taze ne desem boş, yaşayan bilir. Kendine bir uğraş bul, oyala kendini bir şekilde daha az düşünmeye çalış, o olmadan da yaşıyordun mutlu olabiliyordun bunları düşün.. Birden değişme olayına gelince demek ki içinde varmış değişim, birden olacak bir şey değildir. Sen belki de görmedin fark etmedin ya da fark ettirmedi. Üzme tatlı canını aynı şeyleri yaşadığımdan biliyorum yeter ki mantığını kaybetme her şey olacağına varır.

oyalıyorum bi şekilde..bunları yaşadığım zamanlar stajım vardı belki de o yüzden bu kadar çabuk toparladım..şimdi de arkadaşlarımla vakit geçiriyorum bol bol..evde olsam bile konuşuyoruz sürekli ya da ailemle vakit geçiriyorum..mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışıyorum..kitap okuyorum alışveriş yapıyorum..geçicek biliyorum az kaldı

vala benimkide ayrıldıktan hemen sonra kızlarla samimi yorumlaşmalar yaptı die bile içim içimi yedi senin başına gelen çok daha kötüymüş ama akıllı kendini bilen bir kızmıssınki kendine acı çektirmemişsin.hepsi geçer gider erkekler bizim gibi değiller saygı duymazlar.umarım bu direncini herzaman korursun ve çoookk güçlü olursun

çok duygusal bi insan olmadığımdan olsa gerek mantıklı düşünebiliyorum az da olsa..değcek birisi olsa bunları yapmazdı zaten değmicek birisi için de neden hayata küsüyüm ki..daha yaşım genç önümde uzuuun bi ömür var..elbet bi gün karşılaşırım doğru insanla:)
ne kadar böyle konuşsam da bazı anlar düşünmekten alamıyorum kendimi tabi..:)

o anlarda genelde ya yatmadan yalnız kaldıgında yada sabah kalkınca ilk aklına gelen oluyordur herhalde.ben 2 haftadır öyleyim yani :)

o anlarda genelde ya yatmadan yalnız kaldıgında yada sabah kalkınca ilk aklına gelen oluyordur herhalde.ben 2 haftadır öyleyim yani :)

evet öyle:) özellikle de rüyamda onu görmüşsem uyandığımda bayağı kötü oluyorum..gerçi artık görmüyorum doğru düzgün ilk başlardaki kadar sık da gelmiyo aklıma sanırım atlatıyorum:)

biriyle birlikteyken kendinden insan ne kadar taviz verir ? onun görüsme dedikleriyle aramı düzelttim sonra demişsin.

kendine bakmaya başlamıssın. sen '' kendini'' tekrardan bulmuşsun. bu ayrılığın(ne kadar adice davranmıs olsa da sana) faydası olmuş sana.

zor seyler yasamıssın. ama kendini 2.plana atma hicbir zaman. kendine bakmayı da önceliğinin sen olmasını da ..

kıymetini bilene denk gelirsin insallah canım

canım benim ağzım açık okudum neler yaşatmış sana nasıl bir insanmış bu öyle. burda bi çok kişide okuyoruz eşlerini aldatan başka kadınlarla konuşan adamları. ya evlensen ve ozman başka kadına böyle mesajlarını yakalasan neler olurdu bi düşünsene. allahın sevdiği kuluymuşunki önceden herşeyi öğrenip ayrılmışın sakın ama sakın üzülme yada geriye adım atma böyle karektersiz bi insanla fazla bile oylanmışın

iste bu cok önemli bence, bir insan hayatina birini aliyorsa, onu kafese alip sokmayacak,
ben ben olmadiktan sonra ne anlami kaldi ? neden sadece bir sevgili icin bunca fedakarlik yapayim ki ?
es olsa hadi neyse, artik hayatimiz birlesmis.. cok yanlis buluyorum kizlarin bu kadar fedakarlik yapip,
kendilerinden ve hayatlarindan vazgecmelerini..

görüşme dedikleri değil görüşmemi istemedikleri yanlış olmasın:) bişeyi yapma dediğinde inadına yapardım ama onu üzmemek adına bazı tavizler verdim tabiki..yanlış insan olduğu burdan da belliymiş aslında ama görememişim işte..evet gerçekten buldum kendimi yaradı bana ayrılık ben de farkındayım hatta çevremdekiler de farkında..inşallah hepimiz buluruz bizi hakeden insanları hakettiğimiz mutluluğu..

burdan kendimi çok iyi ifade edemiyorum haliyle yanlış anlamalar oluyo..ama düzeltmek isterim ben hiç bi zaman kendime emir verdirmem hiç kimseye..kimse benim hayatımı engelleyemez ben anca istediklerimi yaparım..bu ilişkide fedakarlık yapan ben değil hep o olmuştu..hoş ben de ondan hiç değişmesini istemedim ama..hiç bi zaman hayatımdan vazgeçmedim yani belirtmek istediğim bu beni o sevgililerinin sözünden çıkmayan sonra da salya sümük ağlayan kızlardan zannetmenizi istemem:) ama 3sene az değil tabiki bazı değişimler bazı fedakarlıklar iki tarafta da oluyo..bundan sonra çok daha farklı davranırım tabiki o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…