3 yildir bu anı bekliyorum

Hayir yok ikimizdede bir skinti sadece benim sag tupum biraz darmis okadar testi yeni ekleyebildim bakabilirmisiniz ?
evet canım var gibi görünüyor , kan testiyle kesinleştir. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz çok iyi çıkar 3 yıldır bekliyormuşsunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hayırlı uğurlu olsun inşallah değerleriniz çok iyi çıkar 3 yıldır bekliyormuşsunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ammmmmiiiiiiinnnnnnnn insaAllahhh Alllah razi olsunn
Var gibi duruyor. Yaa çok sevindim adınıza gerçekten hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amiiinnn insaAllah inanamiyoruz gercekmi diye acaba testmi hatali fln dye okdr tuhaf ki

Ammmmmiiiiiiinnnnnnnn insaAllahhh Alllah razi olsunn

Amiiinnn insaAllah inanamiyoruz gercekmi diye acaba testmi hatali fln dye okdr tuhaf ki
Anlıyorum sizi çok mutlu bir an olumsuz düşünme lütfen hayırlı haberlerini bekliyoruz

Var deglmi hatali degldir sabahta erken gebelik testi yapacagim
Hayır hayır canım büyük ihtimalle hatalı değildir yarın evet yine yap mutlaka inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım, sana faydası oldu heralde inşallah bana da olur

Evet 3 aydir yumurtlama ve catlamayi gordum insaAllah sizde en yakin zamanda olumlu sonuclar alirsiniz

Test bozuk falan değil bence çizgi de çok net belli oluyor İçini ferah tut yarın ilk idrarınla tekrarladığında daha koyu çizgi görürsün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…