Allahim insaAllahhhhhTest bozuk falan değil bence çizgi de çok net belli oluyorİçini ferah tut yarın ilk idrarınla tekrarladığında daha koyu çizgi görürsün bence
Pazartesi verecegim kan zaten sali gunu adet gunum ama bugun tekrar 2 test daha yaptm sabahKan verdin mi canım sonuç ne oldu
O testleri de yükler misinPazartesi verecegim kan zaten sali gunu adet gunum ama bugun tekrar 2 test daha yaptm sabah
Yaaa daha da koyulaşmışEsim de benim gibi hala inanamiyo 2 test daha yaptrdi cok heyecanliyim
Kan testini gormeden havaya girmek istemiyorum okadr cok bekledimki her ay husranla sonuclandiYaaa daha da koyulaşmışhayırlısı olsun
Allahim insaAllaaahhh dileyen isteyen herkesin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursunÇok sevindim canım benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun bizede dua et :)
Canım benim gözün aydın, çok sevindim. Bencede pozitif gayet belli oluyor.rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşbelirtilerin var mı daha regl günün gelmemiş ?
Hayirli olsunAllah kucaginiza almayi nasip etsin
Cok heyecanliyim doktoru bekliyorumBen de heyecanlndim, kan testi sonucunu yaz mutlaka.
Heyecanını en erken saatte gidip ilk sırayı kapmandan da anlayabiliyoruzCok heyecanliyim doktoru bekliyorum
Vallahi cok farkli biseymis verdim kani 3 te fln cikar dediler bakalim hayrlisi artikHeyecanını en erken saatte gidip ilk sırayı kapmandan da anlayabiliyoruzinşallahhh kan sonucun da yüzünü güldürür ultrasonda görülmez zaten kan verirsin sonucu beklemek durumunda kalırsın
Hayırlı olsun çok mutlu oldumCok heyecanliyim doktoru bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?