• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıldır yalnızım

sinpalabras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
26
0
36
İstanbul
burada içimi dökmek için yazıyorum derdime ortak olmak isteyenlerede şimdiden çok teşekkür ederim.

yalnız kalmaktan korkuyorum.

sırf sevgili bakımından değil aslında ya genel olarak sizdede varmı böyle durumlar.

Son düzenleme:
burada içimi dökmek için yazıyorum derdime ortak olmak isteyenlerede şimdiden çok teşekkür ederim.

yalnız kalmaktan korkuyorum.

sırf sevgili bakımından değil aslında ya genel olarak sizdede varmı böyle durumlar.

merhaba sinpalabras..
aynı şeyi uzunca bir süredir bende yaşıyorum, aslında kendi kendimede yetebilirim yalnız kaldığım zamanlar diyorum ama yine bocalıyor insan sanki yalnızken tüm dünya üzerime geliyor tüm insanlar benimle alay ediyor gibi geliyor :43:
hatta bazen etrafta konuşcak insanlar olduğunda da yalnız hissedebiliyor insan, bilmiyorum bunun nedeni ne?
acaba bu beynimizde kendi kendimize oluşturduğumuz bir rahatsızlık olabilir mi diye de düşünmeye başladım aslında bir uzmana danışmak gerekiyor sanırım :43::43:

kızlar aynı durum bende de var sadece sevgili bakımından değil çevremde yok yani sadece bir tane arkadaşım var insanlarla kolay iletişim kuramıyorum tanımadığım yada yeni tanıştığım biriyle konuşurken heycanlanıyorum mesela rahat olamadığım için muhabbette edemiyorum :(

Back
X