• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yılın hazin sonu ...

elif0619

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
11
4
3
29
Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim

Kendi yazdıklarınızdan başlayarak okumayı sürdürün, mesaj atmak falan aklınıza gelmesin.

kimse için okulunu bırakma ilerde pişman olduğunda kimsenin faydası olmaz

Atma sakın. Dünya'ya bir kere geliyorsun böyle biriyle harcadığın zamana yazık. Hem niye okulu bırakıyomuşsun barzoya bak hele. O Defolup gitsin asıl. Karı kızla ilgilenmekten kendi okuyamamış belli.

Arkadaslar benim3 yıllık bir iliskim vardi 3 ay once ayrıldık ayrılma nedenim benden habersiz tatile gitmis sosyal medyada benden gizli hesaplar acmis kizlarla resim koymustu ben gorunce ayrildim oda hic itiraz etmeden defol dedi daha sonra 3 ay sonra yalvarmalarinin sonunda evime kadar geldi ailemi taniyordu zaten bende affettim daha sonra surekli okuma evlenelim diyordu ve surekli isiyle ilgileniyordu zaten guvende bitmisti eski haline donmustu tek bildigi evlilik olmustu ama ben daha okuyorum ve tekrar ayrildik suanda napacagimi bilmiyorum aklima geliyor sizce msj atmalimiyim

Oku... oku... oku... oku...
Hayır atma.

Nisan atmis biri olarak diyorum canim malesef bu tip erkeklerde aldatma potansiyeli yuzde yuz oku okuluna bak ayni yastayz cok pisman olursun oku. Bosver atma hayr gelmez

Kesinlikle okulunu bırakma mesajda atma .o konuşmaya çalışırsa asla okulu birakmicagini şöyle gitmek istiyorsa gitsin kalmak istiyorsa kalsın.asla boyle bir hataya düşme asla

Okulunu birak evlenelim diyen dusuncesiz erkekler egoisttir.
Okulunu birakma derim.
Ama bide eskiden yaptiklarini goz onunde bulundurursak okulunu birakma hatta 2/3/4 universte oku.
Okuki bu adamla evlenme, evleneme.
Nasil guveniceksin boyle bi adama??

Böyle yollarla aldatan bir adam ki sen daha 19 yaşındasın eminim onun yaşı da yakındır, öyle 3 ayda değişmez!
Muhtemelen ya bir kazık yemiştir, ya çevresi boşalmıştır, tekrar sana gelmiştir.
Böyle adamlar yüzünden değil okulu bırakmayı düşünmek
Onlarla hiç olmamak lazım!
Kuzum önce kendini sevecek, kendine saygı duyacak, kendi değerini bileceksin!
Seni süründürenle değil, senin değerini bilenle olacaksın!

Ayrıca böyle adamlar yüzünden okulu bırakma yazdım ama
HİÇ KİMSE için bırakma, isterse dünyanın en ilgili alakalı sevgi dolu insanı olsun
Çünkü
İnsanları ne 3 senede ne 5 senede ne 10 senede tanıyamıyorsun!
Tanıyorum dediklerin öyle şeyler yapıyor ki inanamıyorsun
Sen önce kendi ayakların üzerinde dur bu yüzden!

Deli misin nesin , seviyorsun anladıkda seni üzmeyeceğine garanti veremiyorsun.Senin hayatın ama çok üzüleceksiniz msj atarsanız.

Yaptıklarından sonra tekrar barışman bi hataymış zaten.
Sakın mesaj atma. Bırak ne hali varsa görsün,ondan sana asla ama asla hayır gelmez.

mesaj atmamalısın.erkek arkadaşın güvenilir birisi değil.hiçbir erkek için eğitimini bırakmamalısın.sevgilin ileriyi göremeyen ve gerçekçi düşünmeyen birisi.hem de sana saygı duymayan birisi.evlilik her ikinizin mutsuzluğu olur,bunu sürdüremezsiniz;sürdürsen bile senin fedakarlığın ile olur ancak.sana tavsiyem mesaj da atma ve olaki sana barışma teklifiyle gelirse de kabul etme.bu kişi senin için doğru bir insan değil canım

Okulunu kimse icin birakma. Bilgi ve egitim yeri geldginde altin degerindedir. Ileride ne yasayacagimizi bilmiyoruz hayata donanimli girmektir okumak.
Erkek arkadasinla kesinlikle barisma, seni aldattig yetmiyormus gibi okulunu birakmani istiyor. Boyle bir insanla daha fazla zaman kaybetme.

Bir kere baştan yanlış bir insan, yanlış hareketler sonradan ne kadar düzelir bir insanda önce bunu düşün.
Okuma evlenelim demesi ne kadar mantıklı? evlendin pat diye yine giderse ne yapacaksın? "evlilik" bu kadar mı tılsım ki ilk telafuzda insanları etkisi altına alıyor?

Asla, asla, asla okulunuzu bırakmayın. Sonuçları ne olursa olsun. Okulunuzu bitirin; sonra istemiyorsanız yine çalışmazsınız.

Ve bence de mesaj atmayın.

Böyle yollarla aldatan bir adam ki sen daha 19 yaşındasın eminim onun yaşı da yakındır, öyle 3 ayda değişmez!
Muhtemelen ya bir kazık yemiştir, ya çevresi boşalmıştır, tekrar sana gelmiştir.
Böyle adamlar yüzünden değil okulu bırakmayı düşünmek
Onlarla hiç olmamak lazım!
Kuzum önce kendini sevecek, kendine saygı duyacak, kendi değerini bileceksin!
Seni süründürenle değil, senin değerini bilenle olacaksın!

Ayrıca böyle adamlar yüzünden okulu bırakma yazdım ama
HİÇ KİMSE için bırakma, isterse dünyanın en ilgili alakalı sevgi dolu insanı olsun
Çünkü
İnsanları ne 3 senede ne 5 senede ne 10 senede tanıyamıyorsun!
Tanıyorum dediklerin öyle şeyler yapıyor ki inanamıyorsun
Sen önce kendi ayakların üzerinde dur bu yüzden!

Kendisi 24 yasinda ve surekli evlilik istiyor aama yalandanda vazgecmiyor saygi zaten hic yoktu yorumlariniz icin tesekkur ederim haklisiniz

Back
X