çocuk seviyor hemde çok seviyor . Deliricem bu konudaKorkuyordur,istemiyordur,hazır değildir vs.
Klasik cevaplar biliyorum ama çocuk sevmiyor bile olabilir.
Çocuk istemeyen insan çocuk sahibi olmaya zorlanamaz ki.
Alın karşınıza ciddi bir konuşma yapın. Ben çocuk istiyorum, sen kesinlikle istemiyorsan yollarımızı ayıralım temalı bir konuşma olsun bu. Ama blöf yapmayın. Gerçekten çocuk istemezse evliliği bitirebilecekseniz yapın bunu.
Bir arkadaşımın eşi de sizin gibiydi nedensiz olarak çocuk istemiyordu çok sonradan sebebini bir kavgada anlatmış eşine güvenmediğini ev , iş , bakım vb nedenlerden dolayı istemediğini eşine anlatmış çok pasaklı ve pis görüyormuş beni yanlış anlamayın ama eşiniz sizden kaynaklı istemediği olabilir mi böyle bir şey görüp yaşadığımız için paylaşmak istedim
Belki bu dünyanın günden güne kötüye gittiğini gördüğü için istemiyor olabilir. Bence çok da haklı sebeplerden birisi...
Çocuk sevebilir,ama karşıdan.çocuk seviyor hemde çok seviyor . Deliricem bu konuda
3.yıl çocuk istemek için daha yeni yeni düşünmeniz gerek bir süreç . Evlilik yavaş yavaş oturur herkes kendini belli eder,eve adapte olunur falan.
Eşinizin yaptığı hoş değil biraraya oturup bu konuyu konuşmalisiniz. Ne kadar zaman sonra düşünüyor eşiniz siz hemen istiyorsunuz. Orta yol bulunmalı. Eşiniz korkuyosada tek basına verebilecek bir karar değil ,seninle bu konuyu konuşmayı öğrenmeli .
inan kaç kez konuştum. evlendiğimizin ilk gününden beri korunuyorsun artık yeter dedim. ben böyleyim diyor. bu konuda evliliğimi bitiremem ki. Şuan konuşmuyoruz bu konuda ne yapabilirim.
Kadin istemese anlarim da, erkege ne oluyor?
Dogurma yok emzirme yok uykusuz kalma yok, ayda 300-500 tl fazladan para harcayacak hepsi bu.
Açık açık sordunuz mu benle ilgili mi cocuk istememen diye belki aklında size söylemediği biseyler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?