- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Yaşlarınız kaç? Belki bu sebepten erken olduğunu düşünüyordur. Mesela nişanlıyım yaşım 28 ama nişanlım da bende en az 2 sene istemiyoruz hatta nişanlım bence 3 sene diyor ama tabii durum ne gösterir belli olmaz olursa da asla demeyiz diyoruz.Merhaba,
3 yıllık evliyiz. Eşime çocuk konusunu ne zaman açsam beni kendi halime bırak diyor. 3 yıldır kendi haline bıraktım ama maalesef sonuç aynı.
Çocuk konusu ortak vermemiz gereken bir karar diyorum. Dinlemiyor beni.
Çocuk konusunda üzerine gitmiyorum ancak başkalarının çocuklarını sevmesi de zoruma gidiyor artık.
Dün bana ballandıra ballandıra kardeşinin çocuğunu anlatıyordu bende bizde yapalım artık dedim. Heves uğruna çocuk yapamam dedi.
Sonrasında eve geldik ve hiç konuşmadık halen konuşmuyoruz. Bana bu konuda fikir konusunda yardımcı olabilir misiniz.
Kadin istemese anlarim da, erkege ne oluyor?
Dogurma yok emzirme yok uykusuz kalma yok, ayda 300-500 tl fazladan para harcayacak hepsi bu.
Ay buda zor bir durum bende istiyordum esim erken diyip duruyor du sonra kendisi istedi oyle oldu kizim arkadasim 6 yil sonra ilk cocugunu dogurdu sonra pesinden 2. Yaptilar bence biraz zaman daha verin onunda karar verme hakki var çok baski ters tepki olur iyice onada biner yas kac bu arada eger 30 ve ustuyse haklisiniz tabikiçocuk seviyor hemde çok seviyor . Deliricem bu konuda
Nasil bir bakis acisi bu ya oda boru deil baba olacak sonucta bir seye bir sorumluluga hazir hissetmediginiz oldumu hic... Bu ayrimciligi biz kadinlar yaparsak erkeklere ne diyecezki sacmaliga bak yok o mu doguracak one ne oluyo tey allahim yaKadin istemese anlarim da, erkege ne oluyor?
Dogurma yok emzirme yok uykusuz kalma yok, ayda 300-500 tl fazladan para harcayacak hepsi bu.
Eşiniz asla çocuk istemiyor mu, yoksa henüz zamanı gelmediğini mi düşünüyor, orayı anlamadım. Evlenmeden önce konuşulmadı mı bunlar? Yazdıysanız da görmedim, 5 sayfayı okumadan geldim.
Arkadaş cevresi ve sosyal hayatı renkliyse eve kapanıp çocukla ilgilenisi yoktur
Fikri niye değişmiş, konuştunuz mu? Çocuk muhabbeti dışında aranız, iletişiminiz nasıl mesela?Çocuk konusunda pozitif di. Evlendik 3-4 ay birbirimizi tanıyalım dedik. Sonra hiç istemiyorum diyor.
Bunu soyler ama dimi canım boyle böyle diye 3 yıllık ilişkileri var herşeyi aşmışlar baska bisey vardır diye düşündüm benBelki bu dünyanın günden güne kötüye gittiğini gördüğü için istemiyor olabilir. Bence çok da haklı sebeplerden birisi...
O zaman kabullenin, başka ne yapabilirsiniz ki.inan kaç kez konuştum. evlendiğimizin ilk gününden beri korunuyorsun artık yeter dedim. ben böyleyim diyor. bu konuda evliliğimi bitiremem ki. Şuan konuşmuyoruz bu konuda ne yapabilirim.
Sevgiliyken istiyordu yani.. O zamn başka şeydendir de söyleyip seni üzmeyeyim..Çocuk konusunda pozitif di. Evlendik 3-4 ay birbirimizi tanıyalım dedik. Sonra hiç istemiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?