- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
- Konu Sahibi Nisan.umut
Kızlar bugün yine bir doktor görüşmesi yaptım o kadar güvenimi kazandı ki anlatamam bundan önce görüştüğüm kişi için aynı şeyi demiştim ama bu doktoru görünce inanın düşüncelerim çok değişti.Herkese farklı doktorlara gitmesini tavsiye ediyorum bu yüzden.Ben kime gitsem kas üstü (kas zarı altı)diyo bana zaten kas altı tekniğini ya hiç dokusu olmayanlara uyguluyolarmış yada belli bi kısım doktor full kas altı tercih ediyomuş ki gerçekten kas altını ben önermiyorum sen kim oluyosun diyebilirsiniz ama kendi mememiz ble kas üstündeyken bizim kas altına bişey koymamız gereksiz bişey ve bugün doktorumla yanlış yapılan kas altı bi operasyonun sonucunu izledik hasta kolunu oynattıkça göğüslerde oynuyodu...Neyse kızlar ben doktoruma karar verdim giibi bişey önümüzdeki haftaiçi olucam çok büyük bi ihtimal doktorum memenin içine ağrı kesici yaptığı için sıfır ağrıyla uyanacağımı söyledi buda beni çook mutlu etti...yinede fikrim olsun diye bu hafta 3 kişiyle daha görüşeceğim sonra kan testi işleri falan var ama çok çok büyük ihtimal haftaya oluyorum ve bütün gelişmeleri bu konu başlığına yazıcam..kadınlar kulübü sayesinde yaptım çoğu araştırmamı dolayısıyla bende benim durumumdakilere tabi ki yardım edicem...şimdilik doktor ismi yazmıyorum ama ameliyattan sonra görüştüğüm doktorlar hakkında ve ameliyatımı yapan doktor hakkında da detayları yazıcam...