Doğrusunu istersen benimde kafam karıştı.İnsan neye inanacağını şaşırıyor.Hemen alma bence biraz daha araştıralım.Benim bu aralar vaktim olmuyor pek araştırmaya.Tv lere çıkan tübitakla çalıştığını söyleyen bir bayan prof vardı yok nano teknolojisi yok genetik dökülmeye vs.vs. çok inandırıcı konuşuyordu fos çıktı.Kimse ürünüm kötü demiyor.İş satana kadar.
ben kullandım yaklaşık 5 ay ama kesinlikle dökülmeyi durdurmadı saç çıkışı konusunda minoxun önüne geçemez diye düşünüyorum o ürün bence normal saç dökülmeleri için ya da mevsimsel vs bizim gibi delicesine dökülen saçlar için değil.diyorum ya 15 yıldır denemediğim ilaç kalmadı. ilkönce saç neden dökülür onu araştırın her kadının vücudunda erkeklik hormonu vardır ama bu hormon kötü erkeklik hormonuna dönüşürse bundan en çok saçlar etk,leniyor o da saçta birikiyor ve dökülmesine neden oluyor saçları koruyan kadındaki östrojen hormonudur ne kadar orantılıysa o kadar saçlarınız korunur.neden korkulduğunu anlayamıyorum bana bu ilaçları veren bir prof Oya oğuz. minoxu veren yine bir cilt doktoru minox damar genişletici bir ilaç. yani üzülmeyin artık diye yazdım yoksa herkes özgür ister kullanın ister kullanmayın aynı sorunları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz diye yazıyorum.birdde Şanspaşanın önerdiği dermaroller varya onu mutlaka alın ve kullanın.Ben anlatmayım tekrardan onun sayfasını okuyun yeter.
ben kullandım yaklaşık 5 ay ama kesinlikle dökülmeyi durdurmadı saç çıkışı konusunda minoxun önüne geçemez diye düşünüyorum o ürün bence normal saç dökülmeleri için ya da mevsimsel vs bizim gibi delicesine dökülen saçlar için değil.diyorum ya 15 yıldır denemediğim ilaç kalmadı. ilkönce saç neden dökülür onu araştırın her kadının vücudunda erkeklik hormonu vardır ama bu hormon kötü erkeklik hormonuna dönüşürse bundan en çok saçlar etk,leniyor o da saçta birikiyor ve dökülmesine neden oluyor saçları koruyan kadındaki östrojen hormonudur ne kadar orantılıysa o kadar saçlarınız korunur.neden korkulduğunu anlayamıyorum bana bu ilaçları veren bir prof Oya oğuz. minoxu veren yine bir cilt doktoru minox damar genişletici bir ilaç. yani üzülmeyin artık diye yazdım yoksa herkes özgür ister kullanın ister kullanmayın aynı sorunları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz diye yazıyorum.birdde Şanspaşanın önerdiği dermaroller varya onu mutlaka alın ve kullanın.Ben anlatmayım tekrardan onun sayfasını okuyun yeter. Senin dökülmen genetikmi peki? Bende prof oya oguza gitmistim prof server serdarogluda var onada gittim dokulmemin kadin tipi androgenetik sac dokulmesi oldugunu soylediler server bey omur boyu minox kullanmami soyledi oya hanimda 6 ay minox ve dogum kontrol hapi ve vitamin vermisti. Dogum kontrol hapini kullanamadim hamilelik istedigimden dolayi minoxtanda acikcasi korkuyorum ilk basladiginda cok sac dokuomus zaten suan benim yeterince dokuluo o ustune bide kullaninca dokulurse goze alabilirmiyim bilemedim sende ilk baslayinca yogun dokulme oldumu peki? Bide surekli kullanmam gerekio napicami sasirdim basladam bile hamilelikte birakmam gerekicek emzirme donemi vs birakincada eskisinden daha kotu oluomus saclar cok kararsizim. Ailende varmi peki dokulme yasayan deniz kabugu?
erkek tipi minoxu kullanıyorum tam 2 yıl oldu iyi de saç çıkarıyor ama hani deli gibi gürleştirmiyor ama seyrekliklerin hepsini kapatıyor dökülme devam ediyor biraz azaltıyor olabilir ilk aldığımda 2 günde bir kullanıyordum sadece geceleri işte yatmdan önce 1 ay sonra saçlarımın her yeri kapandı bir de iyice yedirmek lazım ıslak kalmamalı ay saç bir kabarıyor anlatamam baktım saç dolmaya başladı saçlar da traşlıyor iyice çekti ve saçlarım uzadı ama 8-9 ay kullandım peruğu sonra bir çıkardım dünya benim oldu ve o peukla deli gibi çok gözüken saçımı çıkardığımda postiş taktım hiç kimse anlamadı şimdi yine postişliyim ama hayat daha kolay bakıyorum bir de bütün kızlar da var saçı az yda çok olsun herkeste var kaynak saçı olan da çok bir de öyle bariz belli ki kimsenin umrunda değil benim minoxidilden sonra hakikatten çok iyi oldu en yakınımdaki yanyana oturduğum iş arkadaşım bayan anlamdı saçımdaki postişi tabi saçınıza göre seçerseniz çok güzel işten geliyorum çıkarıyorum saçlarım çok da kötü değil iyi ama bu sayfaya resim koyanlar kadar iyi değil inş öyle olucak.sonra minoxu 1 yıl 2 günde bir geceleri kullandıktan sonra haftada 1 indirdim şimdi sadece geceleri haftada bir kullanıyorum dökülme durmadığı için doktora gittim proscar verdi yasmin ve aldoctone verdi losyon içinde alpecin yazdı inanın o 15 sene günde 200 e yakın dökülmem artık 2 günde bir taradığım için 100 yani günde 50 e hatta daha da iyiye gidiyor.ama demirde çok önemli demir de saçları güçlendiriyor baktırmak lazım hemen sağlık ocağında bakıyorlar demir bakır çinkove b ve tabi en önemlisi erkeklik hormonunun dht olup olmadığına sadece bunlar aslında aslında çok kolay hayatı biz zorlaştırıyor ve öteliyoruz hepsine baktır ilk önce hayatta biz daha sonra çocuk ve eş gelmeli biz mutlu olunca zaten onlar da mutlu.Şanspasa vardı bu sitede ama şimdi yok o önermişti dermarolleri hafta 1-2 defa onuda yapıyorum saç tellerim artık telefon teli kadar kalın oldu bu ilaçlar aslında 3 aydan sonra tedaviye başlıyormuş benim çok erken sonuç vermeye başladı 6 ayda saçlarınız toparlar dedi doktor oley oley valla artık hiç takmıyorum iyide duruyor kimse anlamıyorya süper bir kız ya diyorlar gülmekten ölücem Vallahide herşeyin çaresi var hayat bitmişken minox çıktı karşıma ya ölücem bu dökülmeden derken proscar youtubetan proscarı ve dermarolleri araştırın bir de bu dermarolleri haftada bir yüzüme uyguluyorum 35 yaşındayım 27 yaşında diyorlar delircem hoppi di hoppi di ne diyim ne yazayım daha sorun anlatayım herşeyi ama hayatı yaşarken Allah'tan uzaklaşmayın her hastalığı yeryüzüne indirin Rabbim şifasını da indirmiştir çok dua edin şimdi nasıl gürleşir nasıl daha güzel olur derdindeyim ayrıca hafta da bir bazen yaş mayayı zeytinyağ ile karıştırıp 2 saat bekletiyorum saç oluyormu sana bonus haydaaaaaaaa
dün endokrin bölümüne gittim bütün hormon tahlili demir ferritin felan hepsini yaptırdım. hepsi temiz cıktı. ferritinim düsüktü bundan 2 ay önce 9 du oda yükselmiş 37 ye. cildyeye gösterdim tabiki doktor her zamanki gibi ilgilenmedi fazla bir sorunun yok deyip geciştirdi. ama gündee her gün 200 tel sacım dökülüyor vee sacım cok acıldı. minoksil yazdı gönderdi. ne yapacagımı iyice sasırdım heralde genetik benimde dökülmem. ferritin yükseldikten sonraa en son genetik diye düsünüyorum. moralim cok bozuk.( minoksili kullanmakta kararsızım sizce ne yapim arkadaslar
evet guclu içeriğe sahıp. Bence ilk once bulundugun yerdekı eczanelere bir sor daha sonra nete yönel. Ben öle yapacagım en son nete basvurmayı dusunuyorum :)mrb kızlar bu lifetime hair care baya güclü bi vitanminmiş galiba.. netten alıcak olsak önericeginiz bi siste var mı acaba__??
evet guclu içeriğe sahıp. Bence ilk once bulundugun yerdekı eczanelere bir sor daha sonra nete yönel. Ben öle yapacagım en son nete basvurmayı dusunuyorum :)
evet o linkteki. Naza sanırım gıttıgı prof değil eczacı önermiş diye biliyorum ben. Ben bu hapı nazdan önce biliyordm almayı düşünüyordm da gıttıgım eczacılarda yoktu. Bence denemekte fayda var en azndan aklımız kalmamış olur.
Deniz kabugu egitimde oldugum icin uzun sure giremedim. Ama yazdikklarin beni ole umutlandirdianlatamam. Uyguladiklarini yapacagim ben de Allahi izniyle su peruktan kurtulayim insallah. Hep ama hep dua ediyorhm hepimiz icin. Cok cok sackmiz olsun insallah. Senin yontemlerini uygulamaya baslayinca sorularim olabilir umarim seni sIKmam
sabah kalkar kalkmaz 100 tane sacım döküldü(((([/QUOT
bunda bir tuhaflık var belkide vucudunun başka yerinde sorun var dahiliye git istersen.
Edacim hic moralini bozma yine sen bilirsin ama ben minox a basla derim. Ben de oyle yapacagim cunku bir de dermarol alacagim. Bir de medobiotin kullanmaya baslayim diyorum. Ama denizkabugu proscardan bahsetmisti o hap mi goksa serummu onu bilemedim insallah saclarimiz denizkabugunda oldugu gibi gurlesir seyreklik kapanir.
Edacim hic moralini bozma yine sen bilirsin ama ben minox a basla derim. Ben de oyle yapacagim cunku bir de dermarol alacagim. Bir de medobiotin kullanmaya baslayim diyorum. Ama denizkabugu proscardan bahsetmisti o hap mi goksa serummu onu bilemedim insallah saclarimiz denizkabugunda oldugu gibi gurlesir seyreklik kapanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?