Benim şakaklarda tek tük saç kaldı .erkek tipi dökülmemi oluyor o zaman .en çok şakaklarda saç kaybı var çünkü((((((((((((((((
bi 3 ay felan dökülmedi sonrasında tekrardan çok dökülmeye başladı şuandada vitamınler kullanıyorm fakat henuz cok fazla bi etki göremedm.Sonrasında sorununu çözmüş mü oldun canım? Şu an devam ettiğin bir şey var mı
bi 3 ay felan dökülmedi sonrasında tekrardan çok dökülmeye başladı şuandada vitamınler kullanıyorm fakat henuz cok fazla bi etki göremedm.
canım hangi markayı kullanıyorsun solgarı kullandım ben bir ara ama bir fayda etmedi
Çok uzun zamandır bu sorunla baş etmeye çalışıyorum. B12 iğnesi, priorin, pantogar, ducray, folik asit, vichy serum ve şampuan, bioxcin, bioblas, zivagus, dcl şampuan, b12 kapsül, biotin, hsn formula, demir iğnesi kullandığım ilaçlardan yalnızca bir kısmı sonuç mu dönem dönem azalan sonra tüm hızıyla devam eden hayal kırıklığı. Bu ilaçları 6-8 ay şampuanları en az üç ay kullanmışımdır yani bir kaç kullanımdaki izlenimler değil. Gittiğim doktorun sayısını hatırlamıyorum kimi erkek tipi dedi tahlil dahi yapmadan kimi hiç demir eksikliğim olmadığı halde demir iğnesi yazdı bazıları dcl gibi bir markanın tüm ürünlerini yazıp ilgilenmedi artık doktorlara güvenim kalmadı. Bitkisel yöntemleri de denedim ısırgan, lavanta, zeytinyağı-sarımsak, karanfil, ampüller çeşitli yağ karışımları. Bu soruna bir çözüm bulmuş olan varsa lütfen önerilerini bekliyorum.Yazmayı unutmuşum üç kez saçlarımı kazıttım.
Çok uzun zamandır bu sorunla baş etmeye çalışıyorum. B12 iğnesi, priorin, pantogar, ducray, folik asit, vichy serum ve şampuan, bioxcin, bioblas, zivagus, dcl şampuan, b12 kapsül, biotin, hsn formula, demir iğnesi kullandığım ilaçlardan yalnızca bir kısmı sonuç mu dönem dönem azalan sonra tüm hızıyla devam eden hayal kırıklığı. Bu ilaçları 6-8 ay şampuanları en az üç ay kullanmışımdır yani bir kaç kullanımdaki izlenimler değil. Gittiğim doktorun sayısını hatırlamıyorum kimi erkek tipi dedi tahlil dahi yapmadan kimi hiç demir eksikliğim olmadığı halde demir iğnesi yazdı bazıları dcl gibi bir markanın tüm ürünlerini yazıp ilgilenmedi artık doktorlara güvenim kalmadı. Bitkisel yöntemleri de denedim ısırgan, lavanta, zeytinyağı-sarımsak, karanfil, ampüller çeşitli yağ karışımları. Bu soruna bir çözüm bulmuş olan varsa lütfen önerilerini bekliyorum.Yazmayı unutmuşum üç kez saçlarımı kazıttım.
Okadar cok urun denemisin ki.. hic birimi fayda etmedi? Cok uzucu bir durum dmi saclarin goz gore gore azalmasi..
Benim sacima eskiden lastik girmezdi okadar fazlaydi. 4de 3unu kaybettim
Takmamayi deniyorum. Taksam cok depressiyona giricem. Eski resimlerime bile bakamiyorum uzulurum diye..
Bende doktora gitmistim hemen bakar bakmaz erkek dokulmesi dedi.
Fazla arastirmadim zaten babam kel annemin saclari seyrek. Dogrudur doktorun dedigi diyorum.
Annen babanda kelik varmi?
Bu arada kulandigin bir urun olsun, ve uzun sure kulan. Cunku sac birden bire cikmiyor ki..
Sana sampuan onermistim, devam ediyormusun? Ducray?
Eğer saçların yağlı ise konozol veya nizirol şampuan kullan.Ben çok memnun kaldım.
Şu anda Ducray şampuan kullanıyorum bir süre devam etmeyi düşünüyorum en azından sonucunu görmek istiyorum yine de teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Şu anda Ducray şampuan kullanıyorum bir süre devam etmeyi düşünüyorum en azından sonucunu görmek istiyorum yine de teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Kizzz birde dogum hapi ile dene sampuani.. 2ci kutum bitti benim.. 3 ciye gectim :) 2ciyi hapsiz kulandim ama.
Birde minoxidili kulandigim icin faydasini gordum. Bu sampuan kutusundada yazar minoxidili kulanilanlar dahada fazla faydasini gorur diye.
Ay bir mucize ciksada gurlu gurlu saclarimiz ciksaa(
Arkadaşlar bu konuda gerçek bir deneyim. Ben saçlarımı haftalık periyotlar şeklinde 4 defa KAZIDIM. Hemde 4 aylık evliyken. ÇÖZÜM ARAYAN ARKADAŞLARA DUYURULUR...
http://www.blogger.com/blogger.g?bl...sts;onClosedMenu=posts;postNum=0;src=postname
Neden bir baska sayfaya yoneltiyorsunuz bizi? Burdan yaz biz burda konusuyoruz. Snn yardim etmek bir amacin yok sanirim. Amac reklam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?