Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım enini şu yüzden merak ediyorum. en ne kadar küçük olursa iğne arasındaki mesafe o kadara az oluyor. bu yüzden de saça dolanma riski az. senin aldığın markaya baktım. gg de. çap yazmıyor mesaj attım cevapta gelmedi. eğer çapı büyükse 540 da cidden daha az acı var. bende yüzüme yapıyorum roller sonuçlar gayet iyi. inşallah hep birlikte saçlarımıza da kavuşuruz. öpüyorum

canım çok sevindim dökülmenin durmasına. inşallah darısı çıkmasına.
sevgiler

Hayırlı ugurlu olsun canım benim.ben gercekten merak ettim aeni acaba napti diye dusunup durdum ve gercekten cok mutlu oldum dokulmenin azalmasina:) walla canim ben hale cesaret edip kullanamadim minoxu acikcasi minox durdurmus olabilir bence cunku server bey kullan kurtulucaksin bu dokilmeden diyodu zamanini bosa geciriyosun diodu ama cesaret edemiorum iste korkuorum acikcasi. Cok kafana takma artik bizim uyguladiginiz seyleri sende uygulayabilirsin biz burda hep birlik olarak bunun mucadelesini vermeye calisiyoruz :) bidaha habersiz birakma beni sakin uzme kendini yavas yavasta olsa tamamen elbet durucak bu dokulmelerimiz benim susn sadece banyodo dokuluyo bide banyodan sonra tararken onun disinda eskisi kadar fazla dokulmui dokulmemde azalma var ama umarim dier aylrda yasadigim gibi gecici bir aurec degildirde tekrar cogalmaz umarim ki tedavilerimiz uygulamalariniz cewap veriyodur :) haber ver banada canim inan burda yazismak bile cok guzel umut verici herseyin guzel olucana inaniyoruz el ele vererek:) sevgiler canim

Ya arkadaslar ben telefondan yazdigimdan ve evde suan internetimin olmadigindan fazla giremiyorum ama bir haftaya sizlerle daha rahat yazismak icin bir kendime notebook edinicem:) sizleri cok seviyorum birlikte basaricaz bunu hep birlikte ) keske peri ayni sehirde yasasaydik ta biraraya gelebilseydik ne guzel olurdu umrum bir gun oda olur:)

Ahhh cnm ya buralardayım tatil felan bakamadım siteye
tekrar okuyorum tüm yazdıklarınızı ne güzel haberler aldım böyle dökülmeler durmuş rollere başlanmış tentürler ısırganlar süpersiniz ben pek bişe yapmadım hala dökülmem mevcut
sizden hevesleniyorum bende roller alıcam araştırıyorum nasıluygulucam falan dıstık bilgim yok bilgi ediniyorum sizinle bende bundan sonra evde nette olurum takip edicem sizi bende gelişme yok
ama inanın çok sevindim sizin adınıza ve heveslendim

arkadaşlar merhaba, belki iki saattir yazilarinizi okuyorum.. okudukça çokkk mutlu oldum..
Rolleri ilk defa burda duydum bayaaaa bi geri kalmışım.. (uzun bi sure aklım fikrim tup bebek olayındaydı cok sukur hayırlarla sonuçlanır amin) konuyu acan arkadaşa ve bu topikte ki arkadaşlara bir sorum olacak roller i kullanmaya başladığınızdan beri tam sonuçlarınız nedir??? Birde hamile olup da doktoruna soran bi arkadaş vardı.. Nasıl dokulmen durdu mu???:26::26::26:

tesekkurler

canım valla bence de çok güzel olurdu. kimbilir belki birgün mümkün olur. sevgiler öptümmmmmm

grafiking hoşgeldin.
sitedeki kızların hemen hepsinde roller sonrası dökülme durdu canım özetle böyle.

Selam kızlar,
Ben de kaşıntı olmuyor, 0,5 lik roller kullanıyorum,saçlarım ince telli olduğundan bana iyi geliyor 0,5 lik roller...
Dökülmesi azaldı gibi saçlarımın...Bu arada priorinde içiyorum...

gizemli buldum çünkü yukardaki gibi ara ara girip aşağı yukarı aynı mesajı yazıyorsunuz 0.5 ten memnunum özet bu ama memnun olma sebebinizi açmıyorsunuz daha önceleri daha sık giriyordunuz daha uzun yazıyordunuz
biz sadece benim çalıştığım yerde 9 kız bu sayfayı takip ediyoruz sizde ilk roller alanlardansınız sizin için iş yerinde kızlar şöyle diyor rollerdan sonra kayboldu bi açıklama gelmiyor acaba saçı çıktıda nazardan mı korkuyor diye düşünüyoruz çünkü daha az girip daha kısa bi açıklama yapıyorsunuz 0.5ten memnunum dökülmem azaldı gibi yeni saç görmedim
memnun olmak için bi faydasını görmek lazım biraz daha açsanız çünkü burda herkes sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor herkes çırpınıyor her yazıdan bi şey almaya çalışıyor e sizde ilk başlayanlardan olunca herkes sizden daha net bi şey bekliyor
şöyle yazsaydınız gizemli olmazdı 0.5 lik kullanıyorum işte 2 ay oldu dökülmemde az bi değişiklik var ama saç çıkmadı bu yorum gizemli olmaz ama memnunum kelimesi olayı gizemli yapıyor açarsanız iyi olur neden memnunsunuz?

peri ortalama 1 ay 1 hafta kadar sonra ilk saçlarım çıktı ensemden başladı kulak üstü alnımın üstü yaklaşık bi 1 hafta 10 gün sonrada tepeler başladı toplam 47 gün de tüm kafamda çıkmıştı

kızlar şimdi 540 iğneli alıcaktım ben pericim dediklerinden sonra vazgeçtim. gittigidiyorda var bi tane 55 lira 200 titanyum iğneli cosmodeepin onun 1,5mmsini alayım mı? ne dersiniz?

jollyrose senin saçların çıktı zaten değil mi şimdi merak ettim bi sorun mu var sanki saçların çıkmamış gibi oldu bu sorularla, sen de şüko gibi gizemli konuştun

sevgili nymanhattan;
ben zaten tamamen kel degilim.benim kellik gibi bir sorunum hic olmadi zaten.eger gecmiste yazdiklarimi iyi takip etseydin boyle birsey yazmazdin diye dusunuyorum.yani isirgan tenturunun yapilisini sormus olmam sana nasil gizemli oldugumu hissettirdi gercekten anlayamadim.ben fazla sac goz cikarmaz mantigindayim.isirgan tenturunude bu sayfaya ilk uye oldugum gunden beri takip edip okuyorum.yapmak uygulamak istedigim ve hazirini almak istemedigim uzun zamandir da yapilisini arastirdigim icin sen de su sekilde yapiliyor diye tarif edince sormak istedim.suc mu isledim bilemiyorum.sana karsi suc isledimse affola.

ayrica benim tiroid rahatsizligim var,bundan oturu saclarim surekli olarak etkileniyor.kullandigim ilac ve hastaligin kendisi sacimi etkiliyor.yoksa ne erkek tipi dokulmem ne de baska bir sac sorunum hayatim boyunca hic ama hic olmadi.butun bunlarin onune gecebilmek ve hayatim boyunca saclarim daha da dokulup kel kalmiyayim diye bunlari uygulamak istedim.tiroid saci mahvediyor.hem icerden hem de disardan destek yapmazsaniz kel kalma ihtimaliniz cok yuksek.yani tiroid hastaliginda sac cikiyor cikmasina ama tiroidi saglikli calisan insanla ayni hizda degil.bilmem anlatabildim mi sevgili nymanhattan.ben omur boyu tiroid ilaci icecegim.bu ilacin kendisi zaten sacimi doken.sacli deride kurulukda yapilyor bu hastalik vs vs vs.

sevgili nymanhattan;
su anda hastaliktan onceki saclarinin eski hali gibi yogun dolu dolu saclarin cikti mi dermaroller kullanarak?

sevgili grafiking merhaba;

ben dermaroller'ı iki aydir kullaniyorum.jinekologum kullanmamda hicbir sakinca olmadigini soyledi.guvenle kullanabilirsin dedi.sacdokulmem iki gun oncesine kadar nerdeyse sifirdi.fakat birkac gundur hem dusta hem dustan sonra dokulmeye basladi.aceba mevsimle alakali bir dokulme mi bilemiyorum.ben dermarollerdan cok memnunum.gecmiste yazdiklarimi da oku lutfen.baska insanlardan da guzel haberler ornekler yazdim.doktorumun kizida kullanmaya basladi saclari cok dokuluyormus kizinin.hastanedeki cilt doktoruna gittim sordum arastirdim doktor hanim sac cikardigini,kizimin kullanabilecegini soyledi dedi.tesekkur etti.ben de cok mutlu oldum onlar adina.

sevgili peri-naz-suko-maritsa-nymanhattan ve dermaroller kullanan diger kizlar;

dermaroller kullanmaya basladiktan sonra kafanizda beyaz tuz gibi kepekler olustu mu kafanizda?
cunku benim sacimda dokulme durmustu.nerdeyse hic dokulmuyordu.diyorum aceba bu beyaz kepegimsi seylerden dolayi i dokuluyor sacimiz?daha onceden kepek filan yoktu kafamda.kafami one egiyorum salliyorum yuzlerce beyaz beyaz sey dokuluyor kafamdan.aceba bastiriyoruz yaparken kafa derimizi mi soyuyoruz ne dersiniz?yani bu normal mi?bu kepekler sac derimizi tikayip dermaroller'in saç cikarmasina engel olur mu?nedersiniz?bu durumu yasayan kac kisiyiz?yazarsaniz sevinirim.

jollyrose sanspasanın gözbebeği jollyrose
bir de sen bu isirgani ve o sarimsak karisimini uygulandin mi dermaroller yaparken?bunlardan faydalanarak mi cikti saclarin?bunlari yapmasaydin da yine dermaroller sacinin cikmasina yardimci olurmuydu?
bu cümlenden sonra gizemli dedim çünkü senin rollerdan sonra daha önce saç olmayan yerlerinde saçım çıktı dediğin için sen zaten rollerdan saçın çıktı diye memnun olanlardansın hatta iş yerinde diğer kızlar şimdi bi tezat oluştu dediler ve ben de aynen şöyle dedim ağbisi için soruyor olabilir
senin de diğer kızlarında yazılarını eksiksiz takipteyiz sen roller uygularken şunu sürüyorum bu ilacı kullanıyorum diye belirtmedin tiroid hastalığı dışında yani biz seni saçına yalnız roller yapıyor biliyoruz
bi sorun yok gerçekten amaç sadece doğru bilgi edinmek ben bi de sadece kendi fikrimi yazmıyorum 9 adet kız başımda öğlen paydosu bu konuyla sizlerle geçiyor

sevgili nymanhattan;
su anda hastaliktan onceki saclarinin eski hali gibi yogun dolu dolu saclarin cikti mi dermaroller kullanarak?

daha sık daha kalın telli yeni saçlarım aslında şu an yaklaşık 2 cm oldu belki geçti ve hepsi yukarı bakıyor kirpi gibi eski saçlarımla pek alakası yok çok sağlıklı oldukları bi gerçek ama hep uzaya doğru mu çıkacaklar valla kafam karıştı yana falan yatmıyorlar elektriklenmiş gibi bi kafa mevcut şu an uzadıkça inmelerini temenni ediyorum sabırsızım şikayetçi değilim bu saçları çok sevdim

sevgili nymanhattan;
benim dogustan iki alin tarafimda sac yok o kisimlar acik.alnimda cok genis zaten.babaanneme cekmisim
oralarda birsuru sac cikti her iki taraftada.ama buralarda sac cikarken sadece ve sadece dermaroller uyguladim.
kisin antalyada prp ve yazinda burada yasadigim yerde sac mezoterapisi yaptirdim.harcadigim paralarinin haddi hesabi yok.
yani bilemiyorum doktorlar yaptiklari yaptiklari uygulamalar icin en az 6 sonra sonuc demislerdi.onlarinda faydasi oldumu bilemiyorum ama dermaroller uygulamaya basladiktan sonra saclarim cikti alin bolgemde.saclarim parlaklasiti,daha saglikli gorunuyor su anda bundan hic suphem yok.su anda da dermarollerdan baska birde bitkisel bir sampuan kullaniyorum kirklarelinden getirtiyorum.pahali bir sampuan %100 dogal el yapimi bitkilerden yapiliyor sifir katki maddesi.iste boyle.

yani sac derin gozukmeyecek kadar tamamen kapatti mi yeni cikan saclar kafani?yoksa sac derin hala gozukuyormu?

sevgili nymanhattan benim sac olmayan yerde sacimciktigini gorebiliyorum fakat diger taraflarda sac var oralarda cikanlari anlayamiyorum.eger cikiyorsa bile.

jollyroseciğim evet oluştu, hatta bunu çok daha önceden de yazmıştık .
Tıkanması mümkün değil ,zaten çoğumuz gün aşırı saçlarımızı yıkıyoruz.

Arkadaşlar lütfen artık şu dermarollerin boyutuna, çapına fln takılmayın .Alırken titanyum başlıklı ve en az 1 mm olması dikkat edin sadece..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…