Canım eni o kadar önemli değil ki ,takılma bence eninin genişliğine .Uygularken saçını az az ayırıp yaparsan , her noktaya iğne girer bence.
Yağın yoğun olduğu yerlerde yani göbek ,yanak gibi acı pek hissedilmiyor .Bak mesela ben yüzüme de derma roller uyguluyorum :) alın bölgemde acıyı hissederken ,yanak bölgem hiç acımıyor :)
O kadar dikkat etmiyorum noktasal kanama var mı ,yok mu diye canım :26: ama rollerim üzeri biraz kan oluyor tabii .
Ayyyyyyy gerçekten ne güzel olurdune yazık ki hepimiz farklı şehirdeyiz .
nazcım merhaba.kaybolmadım biliyorsun benim sözüm ve nişanım vardı 1 hafta arayla onların telaşından yazamadım.doktora gittim hormonlarımda sorun çıkmadı.minoxili bırakmak zorunda kaldım çünkü tüylenme yapmaya başladı.şuan saçlarımın dökülmasi durdu biliyormusun 1 sene sonra.yani tamamen durmadı ama en azında yastığımda kalktığımda erkek saçları gibi bir sürü saç yok.tek tük 1 yada 2 tane uzun saç.elimi saçıma her attığımda 30 40 saç yok.6 7 tane geliyor.yani günde 40 50 i geçmiyor.şimdi bunun nedenini anlamaya çalışıyorum minoxil mi iyi geldi.yoksa bu 3 4 hafta boyunca saçımı hiç takmadım gittim fön çektirdim nişanımda sözümde yaptırdım aynalardan uzaklaştım acaba morelle mi düzeldi anlamadım.inşallah böyle devam eder.bide dökülenler çıksa inşallah.minoxile devam etsem belki çıkacak ama korkuyorum tüylenme yaptı çünkü onlar siyaha dönüşür diye.bu arada annemin kuzeninin oğlunun saçları dökülmüş eczacı yurtdışından bi ilaç getirmiş bütün saçları gelmiş.bu hafta eczacıyla görüşmeye gidicem.
nazcım merhaba.kaybolmadım biliyorsun benim sözüm ve nişanım vardı 1 hafta arayla onların telaşından yazamadım.doktora gittim hormonlarımda sorun çıkmadı.minoxili bırakmak zorunda kaldım çünkü tüylenme yapmaya başladı.şuan saçlarımın dökülmasi durdu biliyormusun 1 sene sonra.yani tamamen durmadı ama en azında yastığımda kalktığımda erkek saçları gibi bir sürü saç yok.tek tük 1 yada 2 tane uzun saç.elimi saçıma her attığımda 30 40 saç yok.6 7 tane geliyor.yani günde 40 50 i geçmiyor.şimdi bunun nedenini anlamaya çalışıyorum minoxil mi iyi geldi.yoksa bu 3 4 hafta boyunca saçımı hiç takmadım gittim fön çektirdim nişanımda sözümde yaptırdım aynalardan uzaklaştım acaba morelle mi düzeldi anlamadım.inşallah böyle devam eder.bide dökülenler çıksa inşallah.minoxile devam etsem belki çıkacak ama korkuyorum tüylenme yaptı çünkü onlar siyaha dönüşür diye.bu arada annemin kuzeninin oğlunun saçları dökülmüş eczacı yurtdışından bi ilaç getirmiş bütün saçları gelmiş.bu hafta eczacıyla görüşmeye gidicem.
Ayni siteden almisiz pericim rolleri walla benim nerdeyse her an elim kafamda sabah aksam farketmio uygulamam :)En kisa zamanda bunu bize mujdeliycene kalpten inaniyorum dokilmen durdu simdi sira saclarinin cikmasinda peri:) bence emin olmadan zaten sakin yapma bende hazir suyu yapmiycam bir daha tazesini yapicam emin olamadim cinku hazir sudan. Aynen peri kimseden ses soluk yok kizlar ne durumdasiniz? Hatirlarsan baska bir forumda gamzecan vardi o gundem beri ses soluk yok bir daha cvp yazmadi onuda cok merak ediyorum. Tr- lelli zaten tamamen kayboldu o napti acaba
Ya arkadaslar ben telefondan yazdigimdan ve evde suan internetimin olmadigindan fazla giremiyorum ama bir haftaya sizlerle daha rahat yazismak icin bir kendime notebook edinicem:) sizleri cok seviyorum birlikte basaricaz bunu hep birlikte) keske peri ayni sehirde yasasaydik ta biraraya gelebilseydik ne guzel olurdu umrum bir gun oda olur:)
arkadaşlar merhaba, belki iki saattir yazilarinizi okuyorum.. okudukça çokkk mutlu oldum..
Rolleri ilk defa burda duydumbayaaaa bi geri kalmışım.. (uzun bi sure aklım fikrim tup bebek olayındaydı cok sukur hayırlarla sonuçlanır amin) konuyu acan arkadaşa ve bu topikte ki arkadaşlara bir sorum olacak roller i kullanmaya başladığınızdan beri tam sonuçlarınız nedir??? Birde hamile olup da doktoruna soran bi arkadaş vardı.. Nasıl dokulmen durdu mu???:26::26::26:
tesekkurler
Selam kızlar,
Ben de kaşıntı olmuyor, 0,5 lik roller kullanıyorum,saçlarım ince telli olduğundan bana iyi geliyor 0,5 lik roller...
Dökülmesi azaldı gibi saçlarımın...Bu arada priorinde içiyorum...
jollyrose senin saçların çıktı zaten değil mi şimdi merak ettim bi sorun mu var sanki saçların çıkmamış gibi oldu bu sorularla, sen de şüko gibi gizemli konuştun
peri ortalama 1 ay 1 hafta kadar sonra ilk saçlarım çıktı ensemden başladı kulak üstü alnımın üstü yaklaşık bi 1 hafta 10 gün sonrada tepeler başladı toplam 47 gün de tüm kafamda çıkmıştı
arkadaşlar merhaba, belki iki saattir yazilarinizi okuyorum.. okudukça çokkk mutlu oldum..
Rolleri ilk defa burda duydumbayaaaa bi geri kalmışım.. (uzun bi sure aklım fikrim tup bebek olayındaydı cok sukur hayırlarla sonuçlanır amin) konuyu acan arkadaşa ve bu topikte ki arkadaşlara bir sorum olacak roller i kullanmaya başladığınızdan beri tam sonuçlarınız nedir??? Birde hamile olup da doktoruna soran bi arkadaş vardı.. Nasıl dokulmen durdu mu???:26::26::26:
tesekkurler
sevgili nymanhattan;
su anda hastaliktan onceki saclarinin eski hali gibi yogun dolu dolu saclarin cikti mi dermaroller kullanarak?
jollyrose sanspasanın gözbebeği jollyrose
bir de sen bu isirgani ve o sarimsak karisimini uygulandin mi dermaroller yaparken?bunlardan faydalanarak mi cikti saclarin?bunlari yapmasaydin da yine dermaroller sacinin cikmasina yardimci olurmuydu?
bu cümlenden sonra gizemli dedim çünkü senin rollerdan sonra daha önce saç olmayan yerlerinde saçım çıktı dediğin için sen zaten rollerdan saçın çıktı diye memnun olanlardansın hatta iş yerinde diğer kızlar şimdi bi tezat oluştu dediler ve ben de aynen şöyle dedim ağbisi için soruyor olabilir
senin de diğer kızlarında yazılarını eksiksiz takipteyiz sen roller uygularken şunu sürüyorum bu ilacı kullanıyorum diye belirtmedin tiroid hastalığı dışında yani biz seni saçına yalnız roller yapıyor biliyoruz
bi sorun yok gerçekten amaç sadece doğru bilgi edinmek ben bi de sadece kendi fikrimi yazmıyorum 9 adet kız başımda öğlen paydosu bu konuyla sizlerle geçiyor
daha sık daha kalın telli yeni saçlarım aslında şu an yaklaşık 2 cm oldu belki geçti ve hepsi yukarı bakıyor kirpi gibi eski saçlarımla pek alakası yok çok sağlıklı oldukları bi gerçek ama hep uzaya doğru mu çıkacaklar valla kafam karıştı yana falan yatmıyorlar elektriklenmiş gibi bi kafa mevcut şu an uzadıkça inmelerini temenni ediyorum sabırsızım şikayetçi değilim bu saçları çok sevdim
sevgili peri-naz-suko-maritsa-nymanhattan ve dermaroller kullanan diger kizlar;
dermaroller kullanmaya basladiktan sonra kafanizda beyaz tuz gibi kepekler olustu mu kafanizda?
cunku benim sacimda dokulme durmustu.nerdeyse hic dokulmuyordu.diyorum aceba bu beyaz kepegimsi seylerden dolayi i dokuluyor sacimiz?daha onceden kepek filan yoktu kafamda.kafami one egiyorum salliyorum yuzlerce beyaz beyaz sey dokuluyor kafamdan.aceba bastiriyoruz yaparken kafa derimizi mi soyuyoruz ne dersiniz?yani bu normal mi?bu kepekler sac derimizi tikayip dermaroller'in saç cikarmasina engel olur mu?nedersiniz?bu durumu yasayan kac kisiyiz?yazarsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?