peri bu sarımsağı nasıl yapıyorsun bi anlatır mısın?
lütfen eşine mi kokuyor çocuğuna mı kokuyor boş verip bi baş sarımsaktan benim tarifi yap
peri mümkün değil o tarifle saç dökülmesi
içine bal koyma sarımsak z.yağ ve yumurta sarısı güzel bi macun, krem gibi bi şey olacak kafana sür bol bol, poşetle de sar en az 2 saat de tut
peri bu tarifi haftada 2 gün yap ne yaşıyorsun nasıl atlatacaksın bilemiyorum ama tek bildiğim bu tarif her şeyden başka
deli gibi yanacaksın ama senin için bundan başka bi seçenek gözükmüyor
hemen hemen yap
bu tarif bir iki günde kendini gösteriyor.çok rica ediyorum haftada 2 günden sadece 1 ay toplam da 8 kez yap dökülme durup en kısa zaman da da saçların çıkacak
bak ağbime kız istemeye gittik hepimiz eve girdik kayınvalide adayı hala kapamayınca başka gelen yok dedim ve kadın bana e ağbin gelmedi dedi
oysa ağbim girdi ve oturdu
kadın onu en son gördüğünde keldi
ve tanıyamadı kardeşimiz sanmış
teşekkür ederim manhattan. şimdi yapmaya gidiyorum. sonucu yazarım. rabbim yardım etttbir yumurta sarısına bir baş diş değil koca bi baş sarımsağı koy azar azar z.yağ koyarak rondodan çek yoksa havan mıdır nedir onda iyice sarımsağı döv erisin resmen krem gibi olsun sonra yumurta sarısı koy ve az az z.yağ ekle sürülecek kıvama gelsin bu gün roller yapmadan sür güzelce poşet geçir en az 2 saat bekle
roller yapma diyorum daha fazla saç yolma diye
canın da çok yanacak bide
önümüzde ki hafta sonu rollerdan sonra yaparsın
canım bunu çok rica ediyorum sadece 1 ay ama düzenli olarak uygula bu haftadan sonra roller la birlikte yap
lütfen sadece 1 ay bak burda zaman ne çabuk geçiyor bi bakacaksın son kez yapıyorum diyeceksin üşenmek yok lütfen, ihmal etmek yok
bu gün evde sarımsak ne varsa onunla yap ama hafta içi semt pazarından şu teyzelerin sattığı bizim yerli sarımsaklarımızdan al
yani şu migroslarda olan hepsi aynı boy oyuncak gibi sarımsaklardan olmasın onları ithal ediyoruz niyeyse
kocaman öpüyorum kolay gelsin
canım benim tekrar teşekkürler. şimdi yaptım ve süremin dolmasını bekliyorum. ama yanma yok hiç. evdeki sarımsaklarda yerli minik minik. sanırım biraz kıvamı koyu oldu. sürmekte zorlandım biraz. bir sonrakine biraz daha sıvı yapayım bari. inşallah işe yarayacak. benimde yüzüm gülecek. rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnn... bende çok öpüyorummm. sonucu yazarım.
pericim süzmek falan yok bu gene yanlış oldu ama olsun gene de işe yarar
ama bir daha ki sefere süzme koyu olacak krem kıvamında komple posasıyla kafana süreceksin yani sıvı yapmaya çalışma
çok katı olursa bi y.sarısı daha ekle olmadı z.yağ ekle ama lütfen süzme tüm marifet posasında
yanmaman kadar tuhaf bi şey de duymadım peri
bunu kim yaptıysa ne oturabiliyor ne koşabiliyor ilk yarım saat 45 dk acıdan ağlıyorlar sadece benim tanıdıklarım değil bu sayfada bile deneyen herkes yandı
hadi bakalım hayırlı olsun çok vakit kaybettin tek tesellim saçın daha az kokacak çünkü havalar soğudu
bu önündeki 1 ayı haftada 2 kez yaparak tamamla sakın ama sakın ihmal etme
bi baş sarımsak 1 yumurta sarısı biraz z.yağ püre olacak ama asla süzülmeyecek yıkarken de önce kafanı eğip duru suyla sarımsak parçacıklarını yıkarsın güzelce akıtırsın sonra ayağa kalkıp duş alırsın
her seferinde taze taze yapacaksın dualarım seninle sizinle...
bu aralar hiiiç müsait olmadığımdan çok yoğun olduğumdan aksattım rollerı. yoğunluğum geçti tekrar başlıyorum. bi düzenli yapamadım ya.. sarımsak zıplatsa da ona da başlıyorum. yetti gari bu ihmal. gerçi mazeretim var ama neyse..
ya pericim senin şu tentür dökmüş olmasın saçını bu kadar alkol neticede?
hiç moral bozmak yok. benim de bu ara şuursuzca dökülüyo yağmur oldu yağıyo resmen namussuzlar ama yılmak yok.
moralinizi bozmayın..
arkadaşlar birde habiboğlunun defne garlı şampuanı ile destekleyin baımlalrınızı gerçekten güzel ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?