Selammm arkadaşlar...
Yazılanları okudum şoktayım...
Ben her gun yorum yapamasam da okuyup takip ediyordum sizleri...
Bende 1,5 mm roller alıp haftada maxımum 2 defa anca yapabılır sevıyedeydım... Cunku cok acıyordu..
Hatta roller sonrası zeytinyagı–bal–tarcın uclusunu suruyorum.. Bu ara allaha sukur nıspeten memnunum..
Ama dedıgım gıbı soktayım o arkadaslara bende sızler gıbı ınanıp pek cok sey denedım..
Hamıle halımle ıcım almaya almaya sarımsak bıle denedım... Kokusundan ogure ogure...
Bı arkadas da demıs facebbok uyelıgı kuralım vs vs dıye.. Bende katılmak ısterım..
Sevgıyle kalın...
önceki mesajımda yazdığım gibi uzun süredir saçım dökülüyor olmasına rağmen bu konuya yeni girdim. sanırım bir reklam yapma ya da yanlış bilgi verme gibi bir tartışma var. bana cildiyecinin verdiği fiyatları ve aktardığı bilgiyi vereyim. roller 150 lira, 5 seans her biri 150 lira ve saç dökülmesinin tek çözümünün bu olduğunu söyledi. ve okuduğum ve bildiğime göre gözenekler açıldıktan sonra minoxil gibi saç tonikleri uygulandığında daha hızlı ve daha kolay emiliyor ama bunun dışında sarımsak sürmek hem gözenekleri tıkar hem asitten dolayı yakar gibi geliyor bana. sarımsak ve sarımsak yağı elbette saç için faydalı şampuana eklenebilir fakat rollerdan sonra e vitamini ya da tonikler kullanılıyor diye biliyorum..
kullandığım ve asla memnun kalmadığım organik bir şampuan da burada sayfalarca tanıtılıyor, anlatıla anlatıla bitirilemiyor. ben o doktorda roller yaptırmaya cesaret edemedim o yüzden burada acıyor mu diye sormuştum ama 0,5 ve 1 mm yüzde kullanılıyor sitesinde yazıyor zaten, 1,5 mm saçta kullanılmalı buna göre de acıyordur herhalde :s
kanama oluyorsa ismini şu anda hatırlamadığım- cildin en alt dokusuna inmişsiniz demektir, kılcal damarların olduğu katmanına, cildin orada yara olduğunu algılaması ve tedavi etmesi mantığına dayanıyor zaten dermaroller, yani bu durumda hem kanaması hem acıması mı gerekiyor? :s
benim saçlarım hem dökülüyor hem bir yandan çıkmaya devam ediyor dökülmeyi durdurup saç tellerimi kalınlaştırmak için bu işkenceye katlanamayacağım sanırım :s
psikolojik olarak şunu söyleyebilirim ki polikistik overliyim yani yumurtalığımda kist var ve kadın doğumcuya gidip saçım dökülüyor diyorum, olur o öyle diyor! cildiyeye gidiyorum kistten diyor! ee nolacak diyorum böyle yaşayacaksın diyorlar...!? çıldırsak haklıyız yani..
bu konuda en büyük destekçim sırma saçlı sevgilimdüğüne kadar sabret sonra beraber saçlarımızı kazırız bi de öyle deneyelim diyor
shenmin hormon bozukluguna ıyı gelırmı?
Kızlar facete grup acarsanız beni de ekleyin. Umarım herkes iyidir..
canım merhaba diane 35 le olan alakası nedir acaba çünkü benimde saçlarım aşırı dökülüyor normaldede dökülürdü fakat son 3 aydır çoğaldı diane 35 kullandım 5 ay kadar onun etkisi mi olmuştur acaba?
herkese merhaba;
3 yıl önce ciddi bir üzüntüyle başladı herşey. başlangıçta geçici bir dökülme olduğunu düşündüğüm dökülmem saçlarımda seyrelme(tepe bölgemde) olduğunu farketmemle hayatımı altüst etti. başladım çözüm arayışlarına.... hertürlü tahlilim yapıldı(demir, vitamin, çinko, hormon, troid vs vs....) herşey normaldi. dökülmenin genetik olduğu söylendi. gerçektende annem ve ablamın saçları seyrek(( ama benim başıma gelmez diye düşünmüştüm hep. 3 yıldır kullanmadığım hiç bişey kalmadı hem ilaç hemde bitkisel(ilaç: pantogar, priorin, medobikomplex, biotin, diane. bitkisel de aklınıza ne gelirse kantarondan tutunda ısırgana karanfile badem yağına vs vs..) ama saç dökülmem de hiç azalma olmadı. zaman zaman oh çok şükür azalıyor dediğim oldu fakat en fazla 1 hafta..bu arada saç da ektirdim. onlarda tuttumu bilmiyorum çünkü saç dökülmem aynı hızda devam etti......şuan 3 yıl önceki saçalrımın resmen 4 de 1 i kaldı ve artık tepemde saç derim görünüyor.... çalışıyorum ve kapatmak için saç fiberi kullanıyorum mecburen.. insanlardan uzaklaştım, içime kapandım...dışarı çıkmak istemiyorum işim ve evim arasında gördüğüm dünya dışında dış dünyam kalmadı...(bunları yazarken bile ağlıyorum düşünün halimi).son 2 haftadır kullandığım herşeyi bıraktım belki çok fazla şey kullanıyorum saçıma diye. sadece sarımsaklı şampuan(içinde bepantene, evigen ve bemix amp var), bide netten aldığım bitkisel bir karışım var. sanki hafif azaldı gibi dökülme....tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen... benim sizden ricam aranızda bu kadar uzun süreli dökülme olupta (özellikle tepeden seyrelme boyutunda) saçları eski haline gelen var mı? varsa nasıl oldu .... ne olur azıcık ümittttt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?