sevgili sanspasa
dermaroller satan bir sitede aynen su bilgi yaziyor.bu konuda yorumunu bekliyorum.
soru:dermaroller tek basina sac cikmasi icin yeterli midir?
cevap:sac cikartmak icin dermaroller'ın tek basina hicbir faydasi yoktur.ancak bu amac icin kullanilan ilaclarin sac derisi tarafindan
40 kat daha fazla emilmesini saglayarak etkinligini arttirir.dermaoller sayesinde daha kisa surede daha cok sac elde etmis
olursunuz.
aynen boyle yaziyor.
sevgili jolly
ben bu yazılan şeyleri çok kereler inceledim ama buna katılmıyorum
çünkü ben hiç roller kullanırken ilaç türü bi şey kullanmadım
bu güne kadar ne denediysem ilk önce iyi geldi sonra daha çok saçımı döktü
yıllar önce bi amca saçına daha doğrusu keline ortada roller falan yok çok yıllar önce bizim şu fön fırçalarıyla vuruyordu yaşı 60 ın üstündeydi (daha önce yazmışımdır mutlaka)
amacınız nedir dediğimde bu şekilde kan dolaşımını hızlandırıyorum saç çıkıyor demişti ben de yıllarca acaba nasıl bi şey yapmalıyım da bu işi daha mantıklı bi hale getiririm diye düşündüm durdum hatta bi keresinde elime tedavi gördüğüm iğnelerden birini alıp saçıma gelişi güzel batırdım bizim iğneler kendi kendimize vurucaz diye en acıtmayan iğnelerden oluyor incecikti çaresizlikten denedim ama olay fazla kanlı oldu bulduğum çözüm işime yaramadı:))
ama bi gün allah dualarımı kabul etti bi adam bu rollerı yapmış satıyor dünyalar benim oldu
ben roller kullanırken evdeki tüm ilaçları çöpe attım çünkü artık benim rollerım vardı benim icat etmeye çalıştığım fön fırçasının gerçek ama çok ince iğneli hali
hiç ilaç kullanmadım çünkü ömür boyu sürekli kafama ilaç sürmek fikri bana hiç mantıklı gelmiyor
sadece şampuanıma çam terebentin koydum
bu sitelerde anlatılanlara katılmıyorum çünkü ben bunu birebir yaşamış biriyim biri bana bunu tavsiye etmedi bu benim denediğim ve çok çok memnun kaldığım ömrüm olduğunca nereye gitsem çantamda dolaştıracağım bi şey
artık asla saçlarım eskisi gibi olmayacak derken eskisinden daha kaliteli daha sağlıklı daha gür saçlarım oldu bu benim ömrümde başıma gelen tek mucizem
ilaçlarla takviye edilebilir bu yanlış bi şey de olmaz bu söylenenler külliyen yalan demiyorum ama ben kullandığım ilaçları kestiğim an saçlarım çok daha fazla dökülüyordu eğer rollerı bu ilaçlarla kullansaydım hep ilaçları bırakınca acaba dökülecek mi stresiyle yaşayacaktım ve ömrümce kafama ilaç sürmek istemiyorum
gene söylüyorum ben hiç ilaç kullanmadım bioblas+çam terebentin
hijyen kurallarına dikkat ederek kullanıldığında hiç bi sorun çıkacağını sanmıyorum ve o yüzden siz de deneyin istiyorum denemekle hiç bi şey kaybetmiyceksiniz tam tersi aynı mucize sizde de olacak
şüko nun eşi prof e bile sormuş güvenle kullanabilir demiş, peri sağlıkla ilgili bi sektörde çalışıyor anladığım kadarıyla o kullanıyor ben de sizin deneyim edinmiş ablanız olarak tavsiye ediyorum
bence bu benim fikrim ilaç kullanmadan deneyin
roller sitelerinde yazan bu tip bi açıklamanın belki sadece kel dostlarımıza yapılmış olabileceğini düşünüyorum
ya da danışıklı dövüş hem roller satılsın hem düşman kazanmayalım diğer ilaç satanlarda kazansın mantığı, sonuçta ticareti onlar yapıyor
kanserin bile bu yüzyılda hala ölümcül bi hastalık olması ne kadar mantıklı, parası olanın süründüğü parası olmayanın bu illet yüzünden ölüp gittiği bi dünya
biz de işte bize verilen akılla bunca şeyin içinden en doğrusunu bulabilmek için uğraşıyoruz sen de lütfen sana göre en mantıklısını uygula
birileri bizi hem kobay gibi kullanıyor hem paramızı çalıyor
evde spor yapıp yediğinin yarısını yiyerek kilo vermek yerine ilaçlardan mucize bekleyerek ölen bi çok kadın oldu daha 2 gün önce 35 yaşında bi kadın öldü
oysa sadece 20 dk tempolu hareket edecek ve ne yiyorsa yarısını yemeye başlayacaktı bu haberlere hem çok kızıyorum hem de çok üzülüyorum
konu nerden nereye geldi şunu demek istiyorum bu işlerin ticaretini yapan insanların dediklerine elbet kulak verelim ama kimsenin de bizden daha iyi vücudumuzu tanıyamayacağını da bilelim
konu tıp değil şimdi bana hemen kızmaya başlarlar doktor tavsiyesi olmadan aldığımız her türlü ilacı kastediyorum
şu internette satılan, eczanelerde satılan reçetesiz ilaçları söylüyorum
işte jolly sen zaten roller kullansan bile saçına ilaç süremezsin çünkü sürdüğün her şey kanına karışacak dolayısıyle bebeğe de (peri doğruyum sanırım)
ayın 16 sı demiştin sanırım ilk kontrol, yanında rollerını götürmeyi unutma
bebeğe ve kendine iyi bak
hepiniz hoşçakalın
bu arada bu kadının öldüğü ilacı dr mehmet öz de tavsiye etmiş ama ben yaşadığımız yerin türkiye olduğunu unutmayalım diyorum dr öz ün tavsiye ettiği ilaç acaba benim güzel ülkemde içine başka bi şey doldurularak satılmış olabilir mi?
çünkü ben zar zor bulup da aldığım ve bi ton para verdiğim fasın mucize yağı diye tanıtılan yağının aslında bana sahtesini sattıklarını öğrenmiş bulunmaktayım
ve şaka gibi ben bu yağı roller kullandıktan sonra yüzüme sürüyordum tüm gözeneklerim açıkken !!!