3 yıllık sevgılım nısanladı

zamanla gececek merak etme nasil canin yanindigini cok iyi biliyorum bende atlattim ayrilali 2 yil oldu yeni yeni silindi izleri yeterki gececegini bil baslarda zor oluyo agir geliyo ama geciyo iste... Benim ki de 6 7 ay sonra evlendi ama atlatabildim cok sukur

inanılmaz acı verici bir durumdur
tahmin edebiliyorum başıma
gelmedi ama hissettim acını
tez vakitte unutman dilegiyle...

kızlar berbat haldeyım kıme derdımı anlatsam amann bosver sana yakısmıyordu zaten dıyıp ısın ıcınden cıkıyor. 3 yıllık erkek arkadasmdı o bnm evllık hayalımız vardı. ya sen yada hıc kımseyle evlenmem demıstı. ama annesının ıstedıgı kızı gıttı aldı. onu cok sevıyorum ayrılalı 7 ay oldu unutamadım. bız evlenmek ıstemıstık annesı bn hesmsıre o dr dıye ıstemedı ayırdı. canımyanıyor kalbımyerınden sokuluyor. varmı boyle bır acı yasayıpda unutabılen.
çok zor unutmak hele gerçekten sevdiyseniz bi o kadar da acılı. dilerim ki sizin karşınıza güzel yüreğinize layık biri çıksın ve adını bile hatırlamayın. not: şu dünyada unutulmayacak erkek yoktur :)

Ne alaka yaa küçük mu gördü sizi? Doktor olmus ama adam olamamis,askina sahip cikamamis. Kaynar kazanlara giresin kaynanaaaaa :KK62:

Şükret canım Allah güç verecek sana bundan sonra daha farklı olacaksın... Öyle bir kaynanayla ne yapacaktın evlendikten sonra, gelini ne iş yapıyormuş acaba, bakalım oğlunun evine gidince bi bardak çay içebilecek mi...?

Boyle bir erkekle evlenmemeniz isabet olmus. Anne lafiyla sevdiği kizi bırakıp, baska biriyle evlenen kisi yarin anne lafiyla evliliğini sonlandiradabilir. Aile faktörü tabiki cok onemli ama bir yere kadar. Merak etmeyin karşınıza size deger veren birileri muhakkak çıkacaktır.

Back
X