- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Komıstugumda tamam falan diyor sonra eski haline dönüyor ya da off sıktın beni diyorbu kadar rahatsız olduğunuz konu varsa hiç sözlünle konuştun mu
peki kendi ailenle onlar ne diyor
Ahaha tanımadan düsman olmayın bosverin:) ipini salmak da istemiyorum 3 yıl yaSal ipini
Erkeklere iyice dusman oldum buralarda geze geze.
Aslında kaynanayla iligili sorun yok kadının umrunda bile degilim aradıgımda güzelce konusuruz .sorun elti bozuntusu bana sözlümü gülerek kötülüyor habire siz agrıda oturursunuz hep diyor yani fazla bilmiş4 ayda bukadar dolmuşsun kendini bir ömür bu aileyle birlikte görebiliyormusun?
Gülerek söyledigi icin bi şey diyemiyorum sonra şaka diyor çünküNasıl böyle sözleri sindirebiliyorsunuz aklım almıyor. Ayrılın tabi ki
OfffBir insan sözlüsüne " yeni kısmetlerin çıkarsa tepme" diyorsa kendi de tepmeyecek demektir. İlerisi için hiç güven verici birisi değil.
Yaa napıyım ailemde cok seviyor anneö hergün onları konusuyor kendi kendine gelin güvey oluyor resmenEn çekilmez tip. Yüzüğü atinca da felekleri sasar. Bozun sözü derim ömür boyu cekilmez.
Gerizekali insanlardan nefret ederim
Altında ciddiyet vardır diyerek yüzüğü suratına yapistirabilirsin mesela, ben olsam böyle yapardımGülerek söyledigi icin bi şey diyemiyorum sonra şaka diyor çünkü
Yaa kadın o ladar bilmiiş ki tatlı dilli de oldugu icin atısamıyosun gülerek konusuyor hepevlilik çok mühim dememe zaten gerek yok. ince eleyip sık doku. seni rahatsız eden şey varsa çözmeye çalış, ama çözülmüyorsa iç sesini dinle. keşke deme ilerde lütfen. 3 yılımı verdim diyorsun da, 3 yıl mı, bir ömür mü?
şu eltine de ağzının payını ver lütfen.
Haklısınız öyle yapmam gerekirdiAltında ciddiyet vardır diyerek yüzüğü suratına yapistirabilirsin mesela, ben olsam böyle yapardım
Şu 3 yıl lafına bitiyorum ya.
Bende 3.5 yıl birine harcadım ama bana uymayan durumlar vardı ayrıldım yapılabiliyor yani.
Sanki kredi çekmişsin ödemek zorundaymışsın gibi davranıyorsun.[/QUO
Ortada bekaret varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?