- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
kız işte bunlar sinsiliğin nirvanasına ermişler. Gülerek laf sokuyorsa sen de ona gülerek ağzının payını ver.Yaa kadın o ladar bilmiiş ki tatlı dilli de oldugu icin atısamıyosun gülerek konusuyor hep
Ya bilmiyorum ne yapacagımı bilmiyorum gerçektenBekaret yok diye ömrünü bu insanlarla mı geçireceksin?
Aslında ciddiye almıyorum taki bana sözlün ogullarım arasımda ayrım yapıyor diyene kadar alttan alttan bana ondan iyi baba olmaz diyor sözlümü bana anlatıyor kadınkız işte bunlar sinsiliğin nirvanasına ermişler. Gülerek laf sokuyorsa sen de ona gülerek ağzının payını ver.
Yaa napıyım ailemde cok seviyor anneö hergün onları konusuyor kendi kendine gelin güvey oluyor resmen
Cok değişti umrunda bile degilimBu iliskide vaziyet kotuye gidiyor daha simdiden boyleyse gerisini dusunemiyorum bile.
Ahaha tanımadan düsman olmayın bosverin:) ipini salmak da istemiyorum 3 yıl ya
İnsanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyorlar, 3 yıllık sevgiliden bahsediyoruz evlilik bile değil. Bir evli olarak size tavsiyem, 10 kere düşünün. Konuşamıyorsunuz bile, bir ömrü nasıl geçireceksiniz, birde çocuk gelecek üstüne. Sonra başlayacak çocuğumla kaldım ortada konuları BDV'de.
Akıllı ve insan analizi yapabilen birisin. Yorumların va gayet mantıklı ve aklı başında kadının cümleleri. 1 değil 10 düşünün derim ben.
Cok değişti umrunda bile degilim
''off sıkıldım sıkıyosun boguyosun''Beni sevdiğinden emindim 4 ay önce sözlendik sözden birgün sonra değişti adam .bana şakayla gülerek bak yeni kısmetlerin çıkarsa tepme dedi sonra sen soguk davranmıssın aileme dedi oysa söz günü heycanlıyım cok konuskan da degilim yapım böyle .elti hanım benim için yok niye makyajını düzgün yapmamıs diye konuşmuş..sonra zaten elti bozuntusu kız istemede habire (eltim kaynanamlardan uzak yaşıyor. Benim sözlümde ailesinin yanına atandı eltim kız istemede habire beratta agrıda kalır hep orda yaşar ordan vazgecmez yani demek istiyor ki bosuna heveslenmeyin batıya gelemezsin sen kaynanamlarla kalcaksın ben uzaktayım hep oh gibisinden anladım ben bunu) her neyse kusura bakmayın konuyu tam anlatamadım. 4 ay oldu sözlüm cok değişti artık beni sevdiginden bile emin degilim konusmaya calısımca da off sıkıldım sıkıyosun boguyosun diyor napıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?