3 yıllık sevgilim sözlendikten sonra değişti ne yapabilirim?

Bekaret yok diye ömrünü bu insanlarla mı geçireceksin?

Yaa kadın o ladar bilmiiş ki tatlı dilli de oldugu icin atısamıyosun gülerek konusuyor hep
kız işte bunlar sinsiliğin nirvanasına ermişler. Gülerek laf sokuyorsa sen de ona gülerek ağzının payını ver.

Bu iliskide vaziyet kotuye gidiyor daha simdiden boyleyse gerisini dusunemiyorum bile.

kız işte bunlar sinsiliğin nirvanasına ermişler. Gülerek laf sokuyorsa sen de ona gülerek ağzının payını ver.
Aslında ciddiye almıyorum taki bana sözlün ogullarım arasımda ayrım yapıyor diyene kadar alttan alttan bana ondan iyi baba olmaz diyor sözlümü bana anlatıyor kadın

Ahaha tanımadan düsman olmayın bosverin:) ipini salmak da istemiyorum 3 yıl ya

İnsanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyorlar, 3 yıllık sevgiliden bahsediyoruz evlilik bile değil. Bir evli olarak size tavsiyem, 10 kere düşünün. Konuşamıyorsunuz bile, bir ömrü nasıl geçireceksiniz, birde çocuk gelecek üstüne. Sonra başlayacak çocuğumla kaldım ortada konuları BDV'de.
Akıllı ve insan analizi yapabilen birisin. Yorumların va gayet mantıklı ve aklı başında kadının cümleleri. 1 değil 10 düşünün derim ben.

Teşekkür ederim desteginiz için cokta haklısınız zamana ihtiyacım var galiba karar vermeye de korktuğum için burdan destek alayım dedim .çocukla ortada kalmaktan sa böyle bitirmek dogru .tekrar sağolun♡

Evlilikten korkan üyemiz pnrbstrk06 vardı. Bakın gördügünüz uzere mutsuz olacak bir cift onümuzde duruyor. Ama konu sahibi " ayrılammaaamm 3 seneeemiz gecti" derdinde.

Evlilikten korkmayın, evlilik, imza öcü degil ama kalkip konu sahibinin yaptigini yapip bu sekilde biriylede bile bile devam ediyorsaniz suç imzanin degil sizindir. Mutsuzluk boyle geliyor iste

Sakın ayrılma üç yılına yazık olur. Üç yıl, koskoca üç yıl... Emeklerine yazık...

Üç yılı heba etme, ömür dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçer. Mühim olan geçmiş üç yıl...

''off sıkıldım sıkıyosun boguyosun''
Aaa!Cok ayıp,Bogma sende.Çekilebildigin kadar geri cekil bakalım,Nolur nolur bog beni diye bi yalvarsın bakalım

4 yıllık ilişkim var. Sevgilim gelip de bana "off sıkıyosun boğuyosun xs" dese ergen gibi hadi yallah o zaman derim. Bi de eltinizin saçma sapan sözleri yüzünden sizden soğuyacak, ailesinin dolduruşuna gelecek. Hiiiç çekmem derdini. Gencim güzelim ona mı kaldım be. 3 yıl değil 10 yıl bile olsa, yine bir ömürden fazla değil.

Kendini bastan belli etmis.. amaci ap acik ortada.. ne demek yahu kismetlerin cikarsa bilmem ne..

Ben şu sene harcama olayına takığım ya. O geçen 3 sene heba olmuş olmuyorki? Yani sen o süreçte geziyosun, eğleniyosun, mutlu oluyosun.. Bitince bunlar buharlaşmıyor.

Bilmeden değil ayrıca, 4 senelik ilişkimi aynı senin gibi sorun çözmeye çalışıp "öff daralıyorum bunalıyorum" muhabbetleriyle karşı karşıya kaldığım için bitirdim. Bir sorun varsa ve çözülmüyorsa çözmek için yırtınma. Tek başına altından kalkamazsın. Karşındaki de el uzatırsa ne ala ama uzatmazsa hiç o toplara girip üzme kendini.

Resti çek cnm, bu ne böyle! Bak bu konuda burada dursun evlendikten sonra keşke evlenmeseydim diye diye okursun tekrar. Sözlendikten sonra değişen evlenince nasıl olur gel beraber düşünelim

Sözlendikten sonra değişen adam o imzayı attığında mutasyon bile geçirir hem bakıyorum elticik şimdiden kıskançlığını bastıramayarak gözünün önünde tırnaklarını bilemeye başlamış sözlün de onu pışpışlıyor.
Hiç kafanı yorma hayat senin ve seni mutlu edecek insanlarla birlikte ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…