- 24 Eylül 2022
- 735
- 378
- 33
- 36
- Konu Sahibi moral arayan
-
Öyle düşünmeyin. Ben tek embriyo transferi olmuştum, 9 yaşında şimdiArkadaşlar tekrardan merhaba.Geçen aylarda konu açmıştım sizlerinde önerisiyle tüp bebekte karar kılıp tedaviye başladım ve geçen hafta yumurtalarım toplandı.13 tane falan folikülüm görünüyordu ama 8 yumurta çıktı ve 5 tanesi döllendi.bu 5 döllenen yumurtadan 3.güne sadece 3 embriyom kaldı ve donduruldu.doktorum daha çok bekliyordum dedi ama maalesef olmadı.kalite olarak iyi dedi.sizlere sorum tekrar yumurta toplatma yaptırayım mı,yoksa transfer mi yaptırayım
Ben tek yumurtayla ikizArkadaşlar tekrardan merhaba.Geçen aylarda konu açmıştım sizlerinde önerisiyle tüp bebekte karar kılıp tedaviye başladım ve geçen hafta yumurtalarım toplandı.13 tane falan folikülüm görünüyordu ama 8 yumurta çıktı ve 5 tanesi döllendi.bu 5 döllenen yumurtadan 3.güne sadece 3 embriyom kaldı ve donduruldu.doktorum daha çok bekliyordum dedi ama maalesef olmadı.kalite olarak iyi dedi.sizlere sorum tekrar yumurta toplatma yaptırayım mı,yoksa transfer mi yaptırayım
Kailite olarak iyi dediyse bence gayet iyi arkadaşım bir daha uğraşma derimArkadaşlar tekrardan merhaba.Geçen aylarda konu açmıştım sizlerinde önerisiyle tüp bebekte karar kılıp tedaviye başladım ve geçen hafta yumurtalarım toplandı.13 tane falan folikülüm görünüyordu ama 8 yumurta çıktı ve 5 tanesi döllendi.bu 5 döllenen yumurtadan 3.güne sadece 3 embriyom kaldı ve donduruldu.doktorum daha çok bekliyordum dedi ama maalesef olmadı.kalite olarak iyi dedi.sizlere sorum tekrar yumurta toplatma yaptırayım mı,yoksa transfer mi yaptırayım
çok teşekkür ederim.aslında doktorumda ilk görüştüğümüzde çift transfer yapacağım demişti ama sonrasında vazgeçti sanırım 3 embriyom olduğu için yada kan pıhtılaşma sorunum çıktı ondan da olabilir.önümüzde ki hafta görüşeceğiz :)3 embriyo gayet iyi bence, bir daha toplatsanız da daha kaliteli ve çok çıkacağının garantisi yok. Zaten aa 5. Gün embriyosu bazen tutmuyor; 3. Gün orta kalite tutuyor bazen.
Ben yerinizde olsam 2 tane koydurur yoluma bakardım :)
çok teşekkür ederim.ALLAH sağlıcakla uzun ömürler versin inşallahÖyle düşünmeyin. Ben tek embriyo transferi olmuştum, 9 yaşında şimdi
ALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ALLAH nasip ederse bende isterim ikiz annesi olmayı :)Ben tek yumurtayla ikiz
ALLAH onların güzelce tutunmasını nasip etsin inşallah.ben kalite olarak bilmiyorum doktorum sadece 10 hücreli dediBenmde 3 donduruldu 5aa kalite. Bence yeterli
ALLAH sağlıcakla uzun ömür nasip etsin inşallah.kalite olarak bilmiyorum ki doktorum sadece 10 hücreli gayet iyi dedi.maalesef kan pıhtılaşmam varmış yeni öğrendik.öncesinde kendiliğimden hamile kaldım fakat kimyasal oldu 2 defa.bağışıklık ile de ilgili problemim olduğunu düşünüyor doktorumBen 2 yumurta toplöada 3 embriyo elde edebildim 5. Gündü 5aa olan tutmadı 4 aa olan yanımda yatıyor suan 2.5 aylık oldu eğer genetik ya da pıhtılaşma sorununuz yoksa transfer ettirm derim
10 hücreli iyi dedi doktorum ama burda yazıldığı gibi 5aa 4 aa yazılanlardan hangisine giriyor bilmiyorum.eşimde transfer istiyor bakalım inşallah hayırlısıyla olurKailite olarak iyi dediyse bence gayet iyi arkadaşım bir daha uğraşma derim
Ben ilk tedavimde 11 yumurtadan sadece 1 adet kalmıştı bana da iyi kalite demişlerdi. Bende aa derecesi olduğunu sanmıştım hani iyi kalite derken. Ama öyle olmuyormuş blastosist evresine geldiği zaman 5aa 4aa şeklinde hücre dış yapısı gibi nedenlerle sanırım ismi adlandırıyorlarmış.10 hücreli iyi dedi doktorum ama burda yazıldığı gibi 5aa 4 aa yazılanlardan hangisine giriyor bilmiyorum.eşimde transfer istiyor bakalım inşallah hayırlısıyla olur
inşallah çok teşekkür ederim.adet günümü bekliyorum doktorla görüşmek içinBen ilk tedavimde 11 yumurtadan sadece 1 adet kalmıştı bana da iyi kalite demişlerdi. Bende aa derecesi olduğunu sanmıştım hani iyi kalite derken. Ama öyle olmuyormuş blastosist evresine geldiği zaman 5aa 4aa şeklinde hücre dış yapısı gibi nedenlerle sanırım ismi adlandırıyorlarmış.
Ama sizinki 3. Gün dondurulduğu için o kısma gelmeden dondurulmuş hani
Kötü demek değil bu gününe göre değerlendirme yaparlar muhtemelen sizde o yüzden iyi kalite demişlerdir yani gününe göre gelişimi iyi durumdadır diye düşünüyorum umarım hakkınızda hayırlısı olur
güzel düşünün sonuç güzel gelsin inşallah.genetiğe gitme sebebi neydi acaba.bizim doktor hiç bundan bahsetmediBenim 13 yumurta toplandı geçen hafta 9 u olgun dedi 4 dollendi 2 tane 5.gune geldi pgt ye gitti bekliyorum cok korkuyorum negatif sonuç gelmesinden
Evet olumlu olmaya çalışıyorum benim 2 dusugum vardi eşimle benim genetiklerimiz temiz çıktı tedbir için pgt tup bebek deniyoruz ilk deneme daha bizimgüzel düşünün sonuç güzel gelsin inşallah.genetiğe gitme sebebi neydi acaba.bizim doktor hiç bundan bahsetmedi
Ah canim yasamadilar yasatmadılarALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.ALLAH nasip ederse bende isterim ikiz annesi olmayı :)
10 hücreli kaliteki bir embriyo 3. Gün 8-10 hücre olması beklenir bölünmenin siznkide gayet tutma olasılıgı yüksekALLAH sağlıcakla uzun ömür nasip etsin inşallah.kalite olarak bilmiyorum ki doktorum sadece 10 hücreli gayet iyi dedi.maalesef kan pıhtılaşmam varmış yeni öğrendik.öncesinde kendiliğimden hamile kaldım fakat kimyasal oldu 2 defa.bağışıklık ile de ilgili problemim olduğunu düşünüyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?