3 yumurta az mı,tekrar yumurta toplama yaptırayım mı arkadaşlar

nasıl yani doktor ihmali?
Gebelik tansionu yani gebelik zehirlenmesi gecirdim son hadtalarda dr denen sahsiyetsiz o sekilde birsey olmaz deyip eve gonderdi sonra kaybettik ahirette insallah kavusacagim dunya tatlisi yavrularim oldu..neyse moralin bozulmasin.ben sadece umutsuz olmani istemedim bir yumurta bile yeter yani

Ben dogurdum canım şükür 2.5 aylık oldu 1 tane de dondurulmuşum var konu sahibi ben değilm senin doktor nasıl böyle bir hata yapmış halbuki tansiyonda dahi cıkar

Ben dogurdum canım şükür 2.5 aylık oldu 1 tane de dondurulmuşum var konu sahibi ben değilm senin doktor nasıl böyle bir hata yapmış halbuki tansiyonda dahi cıkar
Ya bekarken hep okurdum kadin dogum doktoru sans isi diye gercekten öyleymis,ben maalesef ikiz gebelikten anlamayan tecrübesiz herseyden bihaber doktora denk geldim ve bu adami kendim seçtim kendim buldugum icin aylarca suçluluk duygusu hissettim ve hala kendimi sucluorum

Benim ilk gebeligim olunca gebelik zehirlenmesi nedir bilmiorum meger tansion cikinca protein olunca gebelik zehirlenemsiymis. adam hic umursamadi baska dokrorlar hemen acil doguma aliormus bu adam oylece eve gonderdi..iki dunyadada davaciyim olmicek gibi yasasinlar bakalim.

Aynen araştırmadınız mı hic ? Kacıncı haftada kaybettiniz

Bence bir daha yumurta toplama yaptır benimde başima geldi 5 tane dondurulmuştu yeterli dedik ama treasfer günü çözülürken imha oldu 3tanesi ve sadece 2 tanesi kaldı onları transfer oldum ama tutmadı belliymis kalitesizmis. Bidaha toplanmıs olsaydı tedaviye taa en başından başlamak zorunda kalmayacaktım hem maddi hem psikolojik olarak daha yorucu bu

merhaba bugün doktor kontrolüm vardı.Doktoruma her ihtimale karşı tekrar yumurta toplayalım mı dedim gerek yok dedi.Kalitelerine güveniyor sanırım.UMARIM tez zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız

Benim tek embriyom olmasına rağmen doktorum tekrar toplamadı bunu transfer edelim bi dedi.

Bence de transfer ettirin ilk önce, olmazsa ona göre tekrardan toplattırırsınız. 3 yumurta da gayet iyi bir rakam bu arada zaten genelde 4-5 adet geriye kalıyor. Tek yumurtanız bile olmus olsa tuttunmamasi icin bir etken degil.

Bende şey diyorum hep kendime iznini verecek olan ALLAH o nasip ettiyse tek yumurtayla da olur.transfer oldunuz mu acaba
Hayır 2.regli bekliyorum şu an. Rahim dinlendirmedeyim. Doktorum bana ilaçlarla zaten yorduk vücudu şimdi tekrar toplarsak yine ilaç olucak. Transfer gecikir dedi gerek yok dedi. Yani benim tekken bile istemediyse size hiç gerek yok. İyi bi sayı. Benim öyle olsa içim rahat olurdu

bende rahim dinlendirme aşamasındayım.doktorum bir terslik çıkmazsa eylül sonu gibi dedi transferi.inşallah hepimizin tek seferde hayırlısıyla tutar.süreç zormuş gerçekten

Sizin Nicki baska gruplardan biliyorum dogum yaptınız mı acaba cok merak etmiştim sizi çikolata kisti sıkıntınız vardı sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…