3 yumurta toplandı tüp bebek

Tugba3437

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
7
4
6
35
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tedaviye başladım ve şuan su dakika hastaneden yumurta toplama işlemi yapıldı ve eve dönüyorum bahcecide Gürkan Bozdağ doktorum. Şuan çok heyecanlıyım sadece 3 yumurta sizce dayanabilir mi heyecandan olebilirim bana dua eder misiniz aynı durumda olan az yumurta ile toplama yapan kişiler varmı ? Beni aydınlatır mısınız

7yumurta toplandı 5i döllendi benim kalitesi önemli yumurtanın diyor doktorlar içinizi ferah tutun

Benim sadece bir yumurtam vardı ve döllenmesi başarılı oldu genetik sonucunu bekliyorum olumlu düşün arkadaşım

Benim de 3 yumurta toplandi 2si dollendi birinin gelisimi durdu birini ucuncu gun taze transfer yapildi. Tek embriyo ile tek yumurta kizlarimi bekliyorum
Maşallah harika benimde şuan 2 yumurta döllenmiş dün aradılar şuan bir sknti yok dediler bugün adamlarını bekliyorum heyecandan ölmek üzereyim

Merhaba, aynı gemideyiz, perşembe opu oldum ve 6 folükülden 3 yumurta toplandı, biri olgun değilmiş çöp, ikisi döllendi, şu an 4. Gün, biri 6 hücre biri 8 hücre, 6 olandan pek ümidim yok nprmalde 4 8 diye gitmeli, çarşamba kesin haber verecekler son durumu genetiğe gidecek ,yaş 38, stresten öldürdü, sizin kaçıncı gün nedir son durum?

Benim de 3 yumurta toplandi 2si dollendi birinin gelisimi durdu birini ucuncu gun taze transfer yapildi. Tek embriyo ile tek yumurta kizlarimi bekliyorum
Benim dw 3 yumurta 2 döllendi,kaç folükül vardı? 6 vardı benim, biri de yavaş gidiyoe kötü kalite olacak 5. Güne dayqnsa bile, moral bozucu ama bir tane bile olsa transfer edebilsek

Benim dw 3 yumurta 2 döllendi,kaç folükül vardı? 6 vardı benim, biri de yavaş gidiyoe kötü kalite olacak 5. Güne dayqnsa bile, moral bozucu ama bir tane bile olsa transfer edebilsek
Benim 4 gorulmustu reglin 2.gunu bir yumurta ilaca tepki vermemisti ucu buyumustu ucunu de almislardi. Benim de o devam etmeyen yavas bolunuyordu 4.gunde gelisimi durdu 3te zaten oburunu transfer etmislerdi. Insallah siz de tekte altin yumurtanizi bulursunuz

Brni ki nedem 6 folüküldem 3 çıltı anlamadık, sigara içmem alkol almam iyi beslenirim spor yaparım sürekli, heralde tek etkisi yaş, 38

Brni ki nedem 6 folüküldem 3 çıltı anlamadık, sigara içmem alkol almam iyi beslenirim spor yaparım sürekli, heralde tek etkisi yaş, 38
Bilemiyorum ben 30 yasindayim, sigara kullanıyordum. Sadece yasamsal etmenler etkili degil ki biz daha dogmadan once belli yumurta sayimiz, kaliteyi etkileyebiliriz biz

Benim de muayenede 7 gözükse de 3 yumurtam toplanabildi, 1i döllendi ve 5.güne ulaştı. Transfer için reglimi bekliyoruz, umarım aynı şekilde güzel bir sonuç alırız. Güzel kızlarınızı sağlıkla kucağınıza alın, sağlıkla büyütün

Masallah saglikla kavusun embriyonuza cok tesekkur ederiim insallah darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…