7yumurta toplandı 5i döllendi benim kalitesi önemli yumurtanın diyor doktorlar içinizi ferah tutunMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tedaviye başladım ve şuan su dakika hastaneden yumurta toplama işlemi yapıldı ve eve dönüyorum bahcecide Gürkan Bozdağ doktorum. Şuan çok heyecanlıyım sadece 3 yumurta sizce dayanabilir mi heyecandan olebilirim bana dua eder misiniz aynı durumda olan az yumurta ile toplama yapan kişiler varmı ? Beni aydınlatır mısınız
Benim sadece bir yumurtam vardı ve döllenmesi başarılı oldu genetik sonucunu bekliyorum olumlu düşün arkadaşımMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır tedaviye başladım ve şuan su dakika hastaneden yumurta toplama işlemi yapıldı ve eve dönüyorum bahcecide Gürkan Bozdağ doktorum. Şuan çok heyecanlıyım sadece 3 yumurta sizce dayanabilir mi heyecandan olebilirim bana dua eder misiniz aynı durumda olan az yumurta ile toplama yapan kişiler varmı ? Beni aydınlatır mısınız
Hayırlı olsun bende transfer sürecindeyim 10. Günüm adet sancıları yaşıyorum sizde de oldu mu acabaBenim de 3 yumurta toplandi 2si dollendi birinin gelisimi durdu birini ucuncu gun taze transfer yapildi. Tek embriyo ile tek yumurta kizlarimi bekliyorum
Tesekkur ederim. Kullanilan ilaclar fitiller sebep oluyor belirtilere evet kasik agrisi oluyordu bende de ama fitilden oluyorduHayırlı olsun bende transfer sürecindeyim 10. Günüm adet sancıları yaşıyorum sizde de oldu mu acaba
Teşekkür ederimTesekkur ederim. Kullanilan ilaclar fitiller sebep oluyor belirtilere evet kasik agrisi oluyordu bende de ama fitilden oluyordu
Maşallah harika benimde şuan 2 yumurta döllenmiş dün aradılar şuan bir sknti yok dediler bugün adamlarını bekliyorum heyecandan ölmek üzereyimBenim de 3 yumurta toplandi 2si dollendi birinin gelisimi durdu birini ucuncu gun taze transfer yapildi. Tek embriyo ile tek yumurta kizlarimi bekliyorum
Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler herkesin ki7yumurta toplandı 5i döllendi benim kalitesi önemli yumurtanın diyor doktorlar içinizi ferah tutun
Maşallah bu süreç kaç gün sürüyor döllenmeden sonraBenim sadece bir yumurtam vardı ve döllenmesi başarılı oldu genetik sonucunu bekliyorum olumlu düşün arkadaşım
Benim gneetik sürecim 10 gün sürdü bugün haber geldi olumsuz ve sanırım tedavi edilemeyecek genetik problemim var çok üzgünümMaşallah bu süreç kaç gün sürüyor döllenmeden sonra
Hay allah çok üzüldüm. Mozaik mi geldi embriyo yoksa anöploid mi?Benim gneetik sürecim 10 gün sürdü bugün haber geldi olumsuz ve sanırım tedavi edilemeyecek genetik problemim var çok üzgünüm
Benim dw 3 yumurta 2 döllendi,kaç folükül vardı? 6 vardı benim, biri de yavaş gidiyoe kötü kalite olacak 5. Güne dayqnsa bile, moral bozucu ama bir tane bile olsa transfer edebilsekBenim de 3 yumurta toplandi 2si dollendi birinin gelisimi durdu birini ucuncu gun taze transfer yapildi. Tek embriyo ile tek yumurta kizlarimi bekliyorum
Ayy masallah cok guzel heyecanlar insallah boyle guzel guzel buyurlerMaşallah harika benimde şuan 2 yumurta döllenmiş dün aradılar şuan bir sknti yok dediler bugün adamlarını bekliyorum heyecandan ölmek üzereyim
Benim 4 gorulmustu reglin 2.gunu bir yumurta ilaca tepki vermemisti ucu buyumustu ucunu de almislardi. Benim de o devam etmeyen yavas bolunuyordu 4.gunde gelisimi durdu 3te zaten oburunu transfer etmislerdi. Insallah siz de tekte altin yumurtanizi bulursunuzBenim dw 3 yumurta 2 döllendi,kaç folükül vardı? 6 vardı benim, biri de yavaş gidiyoe kötü kalite olacak 5. Güne dayqnsa bile, moral bozucu ama bir tane bile olsa transfer edebilsek
Brni ki nedem 6 folüküldem 3 çıltı anlamadık, sigara içmem alkol almam iyi beslenirim spor yaparım sürekli, heralde tek etkisi yaş, 38Benim 4 gorulmustu reglin 2.gunu bir yumurta ilaca tepki vermemisti ucu buyumustu ucunu de almislardi. Benim de o devam etmeyen yavas bolunuyordu 4.gunde gelisimi durdu 3te zaten oburunu transfer etmislerdi. Insallah siz de tekte altin yumurtanizi bulursunuz
Bilemiyorum ben 30 yasindayim, sigara kullanıyordum. Sadece yasamsal etmenler etkili degil ki biz daha dogmadan once belli yumurta sayimiz, kaliteyi etkileyebiliriz bizBrni ki nedem 6 folüküldem 3 çıltı anlamadık, sigara içmem alkol almam iyi beslenirim spor yaparım sürekli, heralde tek etkisi yaş, 38
Benim de muayenede 7 gözükse de 3 yumurtam toplanabildi, 1i döllendi ve 5.güne ulaştı. Transfer için reglimi bekliyoruz, umarım aynı şekilde güzel bir sonuç alırız. Güzel kızlarınızı sağlıkla kucağınıza alın, sağlıkla büyütünBenim de 3 yumurta toplandi 2si dollendi birinin gelisimi durdu birini ucuncu gun taze transfer yapildi. Tek embriyo ile tek yumurta kizlarimi bekliyorum
MasallahBenim de muayenede 7 gözükse de 3 yumurtam toplanabildi, 1i döllendi ve 5.güne ulaştı. Transfer için reglimi bekliyoruz, umarım aynı şekilde güzel bir sonuç alırız. Güzel kızlarınızı sağlıkla kucağınıza alın, sağlıkla büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?