30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor çok az dedi.

mad1410

Bitanesi'nin Bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
445
269
103
30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor çok az dedi.Sizcede oğlumun kiloso çok mu düşük sabahtan bu yana ağlıyorum..Nolur cevap verin..Çocuk 10 gün geri dedi.

Üzülmeee,ağlamaaa :) normal bence 1319 gr olması gerekir yazıyo.hafta hafta bebek kilosu diye ara kilo çizelgesi var ben ordan takip ediyorum.bnm de bi ara küçkü çıkmıştı sonraki kontrolde yakaladık çok şükür.ama sennki ztn normal değerde gözüküyo.:34:

30+1 günlük hamileyim.Bebeğim 1450 gr..Doktor çok az dedi.Sizcede oğlumun kiloso çok mu düşük sabahtan bu yana ağlıyorum..Nolur cevap verin..Çocuk 10 gün geri dedi.

bence ağlayarak bebeğine daha fazla zarar veriyorsun. ilk bebeğimde kızım 2.760 gr doğdu maşaALLAH sağlıklı bir bebekti ilk ayda 4.500 kilo oldu. şimdi 2. hamileliğim ve bebeğim yine zayıf ama hiç sıkıntı etmiyorum sağlıklı sihhatli doğsun yeter.

doğduktan sonra çabuk gelişiyolar arkadaşım sıkıntı etme.

merhaba,
bende sizin gibi bu dertten muzdariptim. bende 32 haftanın içerisindeyim. geçen aya kadar benim de bebeğim geri idi. çok araştırdım internetten. ve çözüm olarak aşureyi buldum. aşure vesilesi ile bu ay 1 gün öne geçti. şeker varsa buğdayı haşlayıp yoğurtla yiyrbilirsin umarım sendede işe yarar

uzulme canim benim bebisim 32 haftalik kontrolunde o kadar cikmisti bende senin gibi cok uzuluyordum cevremdekilere soruyordum sizinkiler kac kilo dogdu diye..ben hergun yatmadan once mutlaka muz yemeye ve bir bardak sut icmeye basladim son sekiz hafta bebegim 3.615 gram dogdu ama cok zor bir dogum oldu,ilk dogumum bundan cok daha kolaydi kilolu bebeginde bu zorlugu var iste:49:

canım bosa uzulup aglıyosun bence bebegın dogmasına yaklasık 8-9 hafta var son aylarda daha cok kılo alırlar rabbım saglıklı dogmayı nasıp etsın kıloyu aldırırsın ınsallah...

tatlım bo badem ve kecıboynuzu pekmezı ye goruceksın faydasını
bende kansızlık vardı 1 hafta kecıboynuzu pekmezını ac karınına 3 4 corba kasıgı yuttum bıde arada aklıma geldıkcede
kanım 10.3 ten 11 e cıktı
bebegım ıse 1 haftada tam 500 gr aldı

ve 37 haftalık erken doğmasına ragmen 3780 gr doğdu

Back
X