30-35 yaş arası bayanlar....bir bakınız......

kızlar ben 28 yaşindayim ama ayni sorunlar bende de var. takmayın kafaniza yaşla ilgili değil. Ben şimdi şimdi kendi bedenime kafayi takmiş durumdayim evlilik vs de ayni şekilde. Üstüne düştükçe daha belli oluyo sanki. Ayrıca her kadinin uyguladiği şeyi yapiyorum 2 senedir 26 yim diyorum herkese. Hem bunu elimde olmadan yapiyorum sanki yalan için değil de. Gerçekten 26 dan sonra sanki hiç yillar geçmemiş gibi. Hatta 23 ten sonra mı desem :)) Kaç hissediyosaniz öyle söyleyn kendinize beyin zaten gerekeni yapicaktir. İnşallaaaaaaah umud ediyorummm

Bende kasımda 33 olacam inş.Kilom doğumdan kalma 2-3 kilo fazlayla 52 ama normal.Kırışıklığım yok,saçımda numunelik bir tane beyazım var ama maalesef selülitlerim var.Ama hep 25 ve altı gösterdiğimi söylerler.Doğumdan sonra çok kilo kalmamış olsa bile yapım değişti sanki.Ruhum 33 ü hiç kabullenmiyor hala kızımla parka gittiğimde salıncaklara biniyorumKısacası bence insan hissettiği yaştadır.Bazen 18 yaşında o kadar olgun insanlar görüyorumki.

:lepi::lepi:

evet senden naber AYLİNNN

benim cildimin rengi eskisi gibi değil, pembe değil artık, onun dışında bir sorunum yok şükür ki.

ben de 31 yaşındayım... evliyim...boyum 170, 56 kiloyum gençken 47 idim... Gerçi geçen yıl ki kullandığım ilaçlar ve hastalığım yüzünden kilo aldım. onu da yakın zamanda vereceğim çünkü bebek istiyorum ve en zayıf halimle hamile kalmak istiyorum... görünüş olarak 20-26 arası olarak yaşımı tahmin ediyorlar gerçeği öğrenince şaşırıyorlar... bende de kırışık yok ama kendime bakarım..

Ben 27 yaşındayım.bu yaş sınıfında kaldım:)

kadınların en güzel olduğu dönem vucut ve yüz olarak 31 yaşlarıymış.o zaman çok çekici ve seksi oluyorlarmış.her konuda da tecrübeli.bilim adamlarının araştırması idi.belki moral verir diye yazdım:)))

Şimdiden yaş kompleksine girdim,30-35 olursam ne olur bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…