• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30- 40 yas arasinda nasil giyinmeli? Tarz önerisi olanlar?

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba arkadaslar 30 40 yas arasinda nasil giyindiniz ya da giyiniyorsunuz? Normal günlük hayatta?

Mesela 38 yasinda siyak ince corap ile kisa mini etek ya da kisa short giyinilse abes kacar mi?

Önerileri olanlari bekliyorum. Cok sikici giyiniyorum. Tshirt ve dar paca elastik kot ve basit 10 liralik ayakkabi. Cantalarimda hic uyumlu olmuyor. Nelere dikkat etmem gerekir?

Tarz olup, göz yormadan dikkat cekip düzgün giyinimli yasa uygun önerileri bekliyorum.

Bu arada bacak boyunu uzin göstermek icin nelere dikkat etmeli. Resim önerileride olabilir.

kimlik yaşınıza değil de görüntüdeki yaşınıza göre giyinin bence,siyah çorap şort genç kız gibi bi vucutta çok güzel duruyor ama bazen bakıyorum bazı yerleri taşan(hakaret anlamında demiyorum gerçekten taşan)bayanlar giydiğinde basit görünüyor,bacağınızı uzun göstermek istiyorsanız bacağa yapışan ve dar paçalı pantolonlardan uzakdurun ,düz paça giyin ve altına yüksek topuk giyin ,pantolonunuzun boyu müğmkün mertebe uzun olsun

Yaşa uygun olduğu kadar fiziği de uygun giyinilmeli arkadaşın dediği gibi. Hatta fiziğe uygun giyinmek yaşa uygun giyinmekten daha çok dikkat çeker. Yirmi yaşında da olsanız lömbür lömbür kalça ve göbekle dapdar bir pantolon ya da etek hiç hoş durmuyor. Ben de çiroz gibiyim, dar şeyler bende de hiç hoş durmuyor. Yüksel bel ispanyol paça pantolon, içine sokulmuş bir bluz, dolgu topuk ayakkabı bacak boyunu olduğundan uzun gösterir bence. Eğer ortalama boyda bacaklarınız varsa tayt ya da yüksel bel skinnyler ve yine topuklu ayakkabılar da gayet yakışır bence.

Merhaba arkadaslar 30 40 yas arasinda nasil giyindiniz ya da giyiniyorsunuz? Normal günlük hayatta?

Mesela 38 yasinda siyak ince corap ile kisa mini etek ya da kisa short giyinilse abes kacar mi?

Önerileri olanlari bekliyorum. Cok sikici giyiniyorum. Tshirt ve dar paca elastik kot ve basit 10 liralik ayakkabi. Cantalarimda hic uyumlu olmuyor. Nelere dikkat etmem gerekir?

Tarz olup, göz yormadan dikkat cekip düzgün giyinimli yasa uygun önerileri bekliyorum.

Bu arada bacak boyunu uzin göstermek icin nelere dikkat etmeli. Resim önerileride olabilir.

Merabalar,

Ben 39 yaşında bir bayanım valla yaşa falan hiç bakmam mini etek de giyerim kırmızı oje de sürerim ince topuklu ayakkabı da giyerim resmimi yapıştırdım gören asla 40 demez. Bence siz takmayın bu erkeklerin 30-40 yaş arası kadına o yakışmaz bu yakışmaz safsatalarına giyince dipleri düşüyo öyle bi bakıyolar ki Ankara'da peşime takıldılar polis çağırdım ama sorsan o yakışmaz bu yakışmaz. Asıl yaşlanan kendileri kadın kendine ve cildine bakıyosa kadın için yaşlanma denen şey yoktur

Eklentiler

• 4.webp
    4.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 537
Back
X