• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30+ bekar kadınlar size de bu sorular soruluyor mu?

Ben antepte yaşayan 33 yaşında bekar bi kadınım yakinda 34 olucam ve inanın şu hayatta yaşım ve medeni durumum gün içinde cidden hiç aklıma gelmiyor diyebilirim sadece sabahları göz altı kremi c vitamini serumu gibi şeyler sürüp sağlıklı beslenmeye ve yogaya başladım hani gençken yapmadığım bisey olarak bir de artık eskisi kadar geceleri dışarı çıkasım yok uykum çabuk geliyor ama yaşımın hayatıma etkisi cidden sadece bu kadar. Ha bekar kadın olunca insanı taciz edenler çıkıyor malesef bu ülkede mal değneği insan çok fazla ama hadlerini bildirip geçmeliyiz hepsini kafamıza takarsak hayatı yaşayamayız hayat kısa valla ya.

Bosandigim dönemde dogru düzgün beni aramisligi bile olmayan halam babami arayip beni kastederek ... bosaniyormus diye duyduk dogru mu diye sormustu (meraktan). Yurtdisinda yasiyorum Türk toplumunda bir kac görüsmeden sonra o soru mutlaka geliyor hic evlenmedin mi, bosandin mi, cocuk düsünmüyor musun? Onun disinda kimse sormuyor. Cevremdekilerin cogu bosandigimi bildigi icin sormuyorlar artik, 6 sene oldu.

Bekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Ben 39 yaşımda 6 yıllık mücadele sonucu zor bela çocuk doğurdum, bebe görmeye gelenler ikinciyi de yap falan diye saçmalarken aha bak böyle bakıyorum onlara tam böyle :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

Ben antepte yaşayan 33 yaşında bekar bi kadınım yakinda 34 olucam ve inanın şu hayatta yaşım ve medeni durumum gün içinde cidden hiç aklıma gelmiyor diyebilirim sadece sabahları göz altı kremi c vitamini serumu gibi şeyler sürüp sağlıklı beslenmeye ve yogaya başladım hani gençken yapmadığım bisey olarak bir de artık eskisi kadar geceleri dışarı çıkasım yok uykum çabuk geliyor ama yaşımın hayatıma etkisi cidden sadece bu kadar. Ha bekar kadın olunca insanı taciz edenler çıkıyor malesef bu ülkede mal değneği insan çok fazla ama hadlerini bildirip geçmeliyiz hepsini kafamıza takarsak hayatı yaşayamayız hayat kısa valla ya.
Benim de geceleri artik uykum cok erken geliyor, disari cikasim gelmiyor. Koltugumda battaniyem ve cayimla oturup en sevdigim dizi ya da filmi izlemek en büyük lüksüm.:) Medeni durum olarak benim de aklima gelmiyor ama hayat arkadasim olsa artik diye düsünüyorum bazi anlarda, bir de inanilmaz secici oldum yasla birlikte, görüstügüm herkeste bir kusur buluyorum :)

İnsanlar haddini bilmiyor maalesef; 36 da evlendim, 20 li yaşlarda sorarlardı bir açıklama falan yapar cevap verirdim. Sonra bir gün ağzımdan sana ne cümlesi çıktı, ah bi ferahladım, sana ne yi 25 yaşımda keşfettim😂 şimdi de niye çocuk yapmıyorsunculara söylüyorum, pek keyifli oluyor tavsiye ederim😉
Ay siz sanane dedikçe bana bir rahatlama geldi.Ağzınıza sağlık :)

Ay siz sanane dedikçe bana bir rahatlama geldi.Ağzınıza sağlık :)
evlilerin ya da sevgilisi olanların hayatları çok mükemmel ya.burada açılan konulara baksanıza.hayat kısa keyfinize bakın o bu şunu demiş gereksiz şeyler.diyenler çok mu akıllı?

evlilerin ya da sevgilisi olanların hayatları çok mükemmel ya.burada açılan konulara baksanıza.hayat kısa keyfinize bakın o bu şunu demiş gereksiz şeyler.diyenler çok mu akıllı?
Sadece hayattaki bir aşamayı atlamanın haklı gururu onlarınki kimse tam anlamıyla mutlu değil halinden.Evli hanımların konularını okudukça çok şükür diyorum.

Şöyle birşey çıkmıştı karşıma 😁İşin şakasını dahi yapıyorlar artık ve gördüğüm kadarıyla herkes sorar..Evlenirsiniz..Çocuk ne zaman? Ev ne zaman alacaksınız? Sünnet ne zaman? ikinci çocuk olmaz mı? Aaa bilmemne zart zurt...Bunlar kültürümüzle özleşmiş artık ..Bakınız siz hangi ilden yazıyorsunuz ben hangi ilden ama insanlar herkese aynı şeyleri soruyor..En yakın arkadaşımda bekar..O da bundan sıkıldığından bahsetmişti..Dedim ki işin var..Gücün var..Bırak yaa umrunda olmasın..Göğsümü gere gere cevaplar verirdim..Ki benim de hayatımla alakalı sorular alıyorum 🤷🏻‍♀️İnanın hepsi boşşş.Siz hayatınıza bakın:KK200:
IMG_20220329_200149.jpg

Şöyle birşey çıkmıştı karşıma 😁İşin şakasını dahi yapıyorlar artık ve gördüğüm kadarıyla herkes sorar..Evlenirsiniz..Çocuk ne zaman? Ev ne zaman alacaksınız? Sünnet ne zaman? ikinci çocuk olmaz mı? Aaa bilmemne zart zurt...Bunlar kültürümüzle özleşmiş artık ..Bakınız siz hangi ilden yazıyorsunuz ben hangi ilden ama insanlar herkese aynı şeyleri soruyor..En yakın arkadaşımda bekar..O da bundan sıkıldığından bahsetmişti..Dedim ki işin var..Gücün var..Bırak yaa umrunda olmasın..Göğsümü gere gere cevaplar verirdim..Ki benim de hayatımla alakalı sorular alıyorum 🤷🏻‍♀️İnanın hepsi boşşş.Siz hayatınıza bakın:KK200:
Eki Görüntüle 3036480

Bence doğru :halay:

Kuzenimin(erkek) ilk eşi düğünde bana da gayet iyi niyetle inşallah sen de kısa zamanda gönlüne göre biriyle evlenirsin demişti. 6 ay sonra kuzenimle kavga dövüş boşandılar:olamaz:Ben gayet sevmiştim o kızı, ezik pasif bir tip değildi kavga ederken kuzenime vurmuş dövmüş. Kadın dediğin böyle olmalı fırtına gibi gerçekten teyzem de kuzenim de kıymetini bilemediler:ruh:

Bana şimdiye kadar boşandın mı diye soran olmadı. Ama meraklı ve patavatsız milletimizin ağzından dökülen incilerden kesitler şöyle.
Ah canım inşallah sende birini bulursun. (bunu acıyarak söylediklerinden eminim)
Yaşın geçiyor çocuğun olmaz.
Ne zaman evleneceksin.
Hiç mi evlenmedin(yok yarım evlendim 😃)
Bu sözlerin hiçbiri benim canımı yakmadı.. Yalnız biri öyle bir laf etti ki o kadar zaman oldu hala aklıma geldikçe ağlıyorum.
Bu şahıs bana artık bu saatten sonra kör topal biri ile evlenirsin dedi.. Bunu hiç unutmuyorum.. Kalbim hiç bu kadar kırılmamıştı.. Ki kendi deyimi ile kör topal ile de evlenebilirim, ben insanları hiç bir zaman fiziki durumları ile değerlendirmedim.
.Ama şahıs benimle bu durumu eğlenerek söyledi ya ve bende onu Allah'a havale ettim..
Off yine aklıma geldi, içimde ne dolmuş arkadaş 😃

Kızından büyük olduğunu bilen bir komşu vardı acıyarak bakmıştı bana evde kaldı diye.o zaman 33 yaşındaydım. O komşunun kızı hala evlenmedi 35 yasında. Beni alakadar etmez de kendininde başına geldi.
28 yaşında da bir teyze kız oğlan kız mı demişti anneme. Bir arkadaşımın annesi önce yaşımi sordu sonrada anneme niye vermedin diye sormuştu. teyzeler böyle malesef.
Bir çocuğum var ikinci soruyorlar eski komşu ülen ölümden döndüm rahmim alındı senin haberin yok diyemiyorum acıyarak bakmasınlar diye aman kime ne ya millet laf ariyor işte.
Teyzeleri ağzının payını verirdim ben annenin yerinde olsam, kizoglan kız mı ne ya? Resmen mal muamelesi bu.

Evlenincede cocuk derler..1.olur 2.nezaman derler...bitmez insanoglunun sorulari..takma demek isterdim ama takiliyor yani ben takan yapida bi insanim..okursun; is nezaman ?ise girersin; terfi nezaman?bitemzde bitmezzz

Bana şimdiye kadar boşandın mı diye soran olmadı. Ama meraklı ve patavatsız milletimizin ağzından dökülen incilerden kesitler şöyle.
Ah canım inşallah sende birini bulursun. (bunu acıyarak söylediklerinden eminim)
Yaşın geçiyor çocuğun olmaz.
Ne zaman evleneceksin.
Hiç mi evlenmedin(yok yarım evlendim 😃)
Bu sözlerin hiçbiri benim canımı yakmadı.. Yalnız biri öyle bir laf etti ki o kadar zaman oldu hala aklıma geldikçe ağlıyorum.
Bu şahıs bana artık bu saatten sonra kör topal biri ile evlenirsin dedi.. Bunu hiç unutmuyorum.. Kalbim hiç bu kadar kırılmamıştı.. Ki kendi deyimi ile kör topal ile de evlenebilirim, ben insanları hiç bir zaman fiziki durumları ile değerlendirmedim.
.Ama şahıs benimle bu durumu eğlenerek söyledi ya ve bende onu Allah'a havale ettim..
Off yine aklıma geldi, içimde ne dolmuş arkadaş 😃
Hasbam ya laflara bak.İstesen zaten evlenirsin istediğin kişiyle ona mı kalmış yakıştırmak ağzına gelenle.Senin hayatın senin kararın.

Hasbam ya laflara bak.İstesen zaten evlenirsin istediğin kişiyle ona mı kalmış yakıştırmak ağzına gelenle.Senin hayatın senin kararın.
Benim derdim evlilik değil ki, hatta bana evlenme teklifi etmiş bir insan da var hayatımda.. Ama ben bunu kimseye söylemek zorunda değilim.. Bizim insanımız üzerine vazife olmayan herşeye yorum yapmaya çok meraklı ve patavatsız, hadsizler..

27 yaşındaydım, evlenip boşanmış biri bana dedi ki aynı yaştayız hadi ben evlendim boşandım da, sen niye hiç evlenmedin?

Bana neler demişlerdi ya, Allahtan 28 yaşında evlendim onlardan kurtuldum da başka sıkıntılar çekmeye başladım bu sefer de. Bekarlık çok daha güzeldi. Bi kere en fazla 9 yaşında bi çocuk demişti ki hala seni beğenenler isteyenlerin varken elindeki kozu kullan birini seç 30 yaşını geçersen sen erkeklerin peşinden koşarsın bu sefer de onlar seni istemez. Ben bu lafları çocuğa annesi ve teyzesinin öğrettiğini düşündüm çok dedikoducu tiplerdi. İnsanlarımız çok hadsiz maalesef hiç rahat vermiyorlar

Back
X