- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
benim kaynana 70 yaşında neredeyse yüzünde kırışık yok. vampir gibi benim kanımla besleniyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kaynana 70 yaşında neredeyse yüzünde kırışık yok. vampir gibi benim kanımla besleniyor :)
Zaten gençsin genç hissetme.Ne guzel ozetlemissin bende aynini yazacaktim 33 yasindayim ama cok genc hissediyorum.ve bir suru hayalim yapacaklarim var
Herhalde yani36 yaşındayım ve yolun başındayım![]()
Dimi Nükhet Duru mesela.her yasın br guzelliği var ama bazı kadınlar şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyorlar onlardan olmak isterim
Ne kadar güzel bir yorum.Yaşlandığında nasıl görüneceğini merak eden kimse yok mu burda
Ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşmadan sağlıklı yaşlanmak çok güzel birşey bence
Ben saçlarımı boyamaktan vazgeçeceğim kırışık yüzüme rağmen güleceğim yaşlarımı merakla bekliyorum mesela
Kim yaşlanmadı
Kim yıllarca kremler vs kullandı da 60 yaşında 20 yaşında göründü
Dış görünüşüyle haddinden fazla uğraşan insanlar boş geliyor bana
Doğanın kanunlarını kabul edelim hanımlar
35 yaşındayım
Duşuma dip boyama haftada 1 2 cilt bakımıma ve epilasyonuma dikkat ediyorum
Cok kilo almamaya ve yuruyus yapmaya calisiyorum hepsi bu
Butun bunlara ragmen yaslanicam biliyorum
İnsallah burus burus ellerime torun severim
Kaplumbaga adimlariyla yuruyus yaparim esimle
Arada belim yanim agrisin varsin napalim
Beyaz saclarimi tarar orerim
Toprak olacak bedene fazla mesai harcamayin
Operim hepinizi
yaşlanmıyor kadın yaşlanmıyorvampir gibi. millet 30dan sonra yaşlanma modu diyor, bu kadın vampirrrr
![]()
Okadar saglik sorunlarimdan oturu gelecek kaygim varki bunlara ragmen hissediyorum.hayattan kopmadim.Zaten gençsin genç hissetme.
aynen :)Dimi Nükhet Duru mesela.
aşkolsun bebişim tabikii yaşlı değilsin oda nerde çıktı.Keşke herkes sen gibi olabilse kırbir kere maşallah sanaS Suna2222 aşk olsun ablacım44 yaşındayım hiiiiiiçteeeee yaşlı değilim, hayatımın en zirve dönemini yaşıyorum, aynaya bakıp tatllıııımmm bugünde kaz ayakların, alnının ortasındaki çizgi, saçlarının arasında sana ce-eee yapan beyazlarınla şahane görünüyorsun diyorum
Yaşlanmak güzel, hele sağlıklı yaşlanmak paha biçilemez![]()
yok cnm ya bence 40 yaş sendromunu yaşıycaz daha :)33 yaşındayım yapabileceklerimi yaprım hayatta,memurluk evlilik çocuk, elden ayaktan düşmekten korkuyorum muhtaçolmak vs ama onun dışında bir korkum yok haa 30 yaş sendromunu dibine kadar yaşadım ve geçti bitti işte, 35-40-45 sırada bunların sendromları var
Okadar saglik sorunlarimdan oturu gelecek kaygim varki bunlara ragmen hissediyorum.hayattan kopmadim.
sen zaten apayrı bir dünyasın Allah daha da yaşam enerjisi versinBen galiba icinde en gencinizim ahahahahaha
sizin vitamininiz kacmis arkadaslar olur mu boyle sacmalik!!!!
Hayat bir bize verilen en buyuk hediye! bir saniye sonra ne olacgimiz belli degil yahu!
Her yasi kutlayin ve en iyi sekilde yasayin...
Her saniyenizi
Her nefesinizi
sukrederek yasayin!!!!!!
Not:Asik olmadiysaniz zaten hic yasamamissiniz demektir
Eger en iyisini en guzelini yapmiyorsaniz da yasamiyorsunuz demektir
Hadi bakalim!
daha neler yaşam şartlarınla ilgili olabilir.22 yasinsayim ve kendimi yaslanmis hissediyorum :/
daha neler yaşam şartlarınla ilgili olabilir.