• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

Daha salmak icin cooook erken ama ya...
Yasanmislik iyidir, dönüp gecmise bakinca ne guzel dolu dolu yasadim, yasiyorum diyorum. Kendime de baskalarina da faydam var hala.
O eski kafam da yok, 25 yasimdayken korktugum seylere simdi baliklama atlayabiliyorum. En onemlisi de bu sanirim, bak sen 30 yasinda eskimekten yaslanmaktan korkuyorsun ama benim 35 yasinda arkadasim hukuk okuyor, degisikliklerden, yeniliklerden, hatta bazen hayatinin altini ustune getirebilecek risklerden kacmamak lazim. Insani yillar degil yerinde saymalar yaslandiriyor.
Hayat felsefem bu işte bu zamana kadar yani uni ye baslayana kadar çok dar Bi çevrede boş yaşamışım artık her anı değerlendiriyorum geleceğe ve bugüne yatırım yapıyorum benden geçti demek yok 35 te hukukta okunur tıpta dilde oğrenilir hatta brm hafız olmak istiyorum 28 yasındayım neden olmasın

Hayat felsefem bu işte bu zamana kadar yani uni ye baslayana kadar çok dar Bi çevrede boş yaşamışım artık her anı değerlendiriyorum geleceğe ve bugüne yatırım yapıyorum benden geçti demek yok 35 te hukukta okunur tıpta dilde oğrenilir hatta brm hafız olmak istiyorum 28 yasındayım neden olmasın
Neden olmasinki

Yaş 36 olsa ne olur 20 olsa ne olur insanın yüreği genç olsun hayatı sevmek, şükretmek benim felsefem, kendine değer vermek en güzeli...
Yoksa kara toprak herkesin gideceği ebedi yer Allah ahlak güzelliği nasip etsin ve hayırlı yaşam, hayırlı ölüm nasip etsin gerisi boş.....
Hayat her insana adil davranmasana hayat güzel nefes almak herşey bir mucize

Hayat her insana adil davranmasana hayat güzel nefes almak herşey bir mucize
Evet canım hayat cidden bir mucize nefes almak gibi ama sonrasında ölmekde var o nedenle çok takma her anını hiç yaşlanmayacaksın gibi dolu dolu yaşa çünki bir günde gelecek ah 30 lu yaşlarım diyeceksin hayat bu maalesef!!hiç birimiz bu dünyada kalıcı değiliz ve gençlik iksiri yok!
Olmasında ben istemezdim her yaşın ayrı bir güzelliği ve anlamı var tabiii anlayana....

Ben 26 yasindayim.simdiden sendroma girdim inanmiyorum daha dun 20 idim ne cabuk gexiyo yillar allahim olum ne yakin...

28 yaşımdayım 4 ay sonra 29umdan gün alacağım. yaş büyüdükçe evet birşeyler eskiyor birşeyler kaybediliyor. gençlik cilt enerji vs. ama yerine yine en az onlar kadar yeri doldurulamaz şeyler geliyor. tecrübe saygınlık kültür görmüş geçirmişlik bakış açısı birilerine fikir anlamında yardımcı olabilme gücü. eskiden sizden küçükler çocuktu sözleriniz kayda geçmiyordu şimdi sizden küçüklerde yetişkin ve faydalı olabildiğinizi hissedebilirsiniz. artık hayatın birçok kesitinden geçmişsinizdir. okul bitmiştir eliniz ekmek tutuyordur ailenize faydalı olabilirsiniz. yeni bir hayat kurabilir tecrübeli kültürlü bir anne olabilirsiniz.
bence yaşlanmanın tek kötü yanı sevdiğiniz insanları kaybetmeye yaklaştığınızı hissetmenizdir. Anne-baba. daha dün babam benim en güçlü kahramanımdı asla hastalanmaz asla yorulmaz. bugün ise gördüğüm artık babamın rahat bir emeklilik hayatı geçirmeye hakkı olduğu.
bu sebeple çok fazla düşünmeyin. bunları düşünerek vakit harcarsanız ileride 30 lu yaşlarımı yaşayamamışım diyeceksiniz. ve bence yaşlandığınızdan çok buna üzüleceksiniz.
sevgiler.

28İm saçlarımda bi kaç ak ve kaz ayağı var göz çevremde olsun olgunluğun yaşanmıslıkların işareti..

30 yasina girdim
Aylardir depresyondayim ..
30 gostermiyorum ama kendimi kotu hissediyorum :(
40 ta intihar falan ederim hafazanallah :hasta:

33 olmama az kaldı. İnsan 30 olduğunda başta bir inanası gelmiyor, zira çocukken 30'un devasa bir yaş olduğunu düşündüğü günleri hatırlıyor. Oysa o yaşa geldiğinde bir bakıyor, içinde değişen pek bir şey yok, sanki 30'unda daha farklı hissetmesi gerekirdi, çocukken öyle düşünüyordu yani. Ama iş öyle değilmiş; ruh işi ağırdan alırken, yaş almış başını gitmiş. Neyse merak etmeyin, 31 olunca bir şey kalmıyor, alışıyorsunuz. :ıslık:

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
30 müthiş bir yaştır :halay:

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Bende o sendrom 20li olunca başladı. Önemsememeye çalışıyorum.

göz çevresi boyun ve eller yaşı en çok belli eden yerlerdir.Ben günde 3 kere 3 ayrı marka göz kremi kullanırım sadece biri pahalı ikisi gratislerde satılanlardan herbirinin faydası farklı çünkü .Bazı kadınlar yüz kremleri uzun süre gitsin diye boyunlarına kullanmazlar bu da çok yanlış ellerde her su ile tamasta mutlaka kremlenmeli.Saç bile yaşlanıyor 30 dan sonra öyle şampuan saç kremi yetmiyor.Saç maskeleri serumları durulanmayan onarıcılar hatta en ucuzu nemli saça sürülen gliserin bile çok faydalı .Ev de iken rimelle rujla makyajla uğraşmam ya saçıma bakım yağı onarıcı ürünler gerçek Hindistan cevizi yağı yüzüme onarıcı kremler sürer saçımıda tokayla yukarıya tutturur öyle ev işi yemek yaparım.Ama aniden bir arkadaş ya da eş gelince pek hoş görüntü de olmuyorum böyle ama napıyım gençlik için her sıkıntıya razıyım

Bebeklerin poposuna sürülen bildiğimiz pişik kremi de ciddi bir mucize içinde çinko olduğu için hücre yenileyici özelliği var arada yüzüme sürüyorum bende ohhh mis:)

Back
X