• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.

Yaşlanmak güzeldir diye reklam yapıcan ben de , kamu spotu olarak.
Julia Roberts geçen yıl açıklama yaptı ya, doğal yoldan yaşlanmak istiyorum diye,
İnsanın kırışıklıklarının anıları onları değerli yapıyor, hiç üzülünecek bir konu değil...

28 yasındayım öyle düşünmüyorum önemli olan ruhum ben çok genç hissediyorum daha yapacak çok işim var planlarım doğacak çocuklarım okutulacak oğrencilerim var kendimize bakarsak yaşıtlarımızdan daha genç gorunuruz dert etme bizim için hayat şimdi başlıyo

Oluyor bende bu ama kendini birakmaman gerek :)
Aysel Gurel, Adile Nasit, Ajda Pekkan gelsin gozunun onune :)))

Kendine iyi bak, sagligina dikkat et ve saglikli yaslan.

Yasliligin icin guzel anilar, iyi dostlar biriktir.

Şimdiden yaslanma ruh haline girersen günü kaciracaksin. Bir bakacaksin bitmis omur..

Yaşlanmak güzeldir diye reklam yapıcan ben de , kamu spotu olarak.
Julia Roberts geçen yıl açıklama yaptı ya, doğal yoldan yaşlanmak istiyorum diye,
İnsanın kırışıklıklarının anıları onları değerli yapıyor, hiç üzülünecek bir konu değil...
Ne güzel :anneadayı:

28 yasındayım öyle düşünmüyorum önemli olan ruhum ben çok genç hissediyorum daha yapacak çok işim var planlarım doğacak çocuklarım okutulacak oğrencilerim var kendimize bakarsak yaşıtlarımızdan daha genç gorunuruz dert etme bizim için hayat şimdi başlıyo
Yasa sen emi

Ben de 37 yaşındayım ,yaşlandığımı hissetmiyorum.Allaha şükür şu an için elim ayağım tutuyor.Ama 50 yaşından sonra o psikolojide olurum herhalde.Dizler tutmamaya,gözler görmemeye başladığı zaman.Zamanı verimli kullanmak lazım ,yapmak istediklerini sonraya ertelememek lazım,canının istediğini dişler keserken yemek lazım.

Ben de 37 yaşındayım ,yaşlandığımı hissetmiyorum.Allaha şükür şu an için elim ayağım tutuyor.Ama 50 yaşından sonra o psikolojide olurum herhalde.Dizler tutmamaya,gözler görmemeye başladığı zaman.Zamanı verimli kullanmak lazım ,yapmak istediklerini sonraya ertelememek lazım,canının istediğini dişler keserken yemek lazım.
Aynen size katılıyorum herşey genç iken guzel:cool:

Evet 36 yasindayim ve resmen sanki olum kapida artik.Bebeğim 15 e girince ben 50 olacam yuuuuhhjh napucam ben diyerek kendimi mahvediyorum bunun için psik.yardim bile almaliyim artik.

Evet 36 yasindayim ve resmen sanki olum kapida artik.Bebeğim 15 e girince ben 50 olacam yuuuuhhjh napucam ben diyerek kendimi mahvediyorum bunun için psik.yardim bile almaliyim artik.
Aynen benimde bebeklerin genç kız olunca ben yasli olucam iste aslında uzulmemek gerek çünkü bi çok kişi yaşlanamadan gidiyor şükürler olsun.

Annem 35 te doğurdu kardeşimi gayette anşaşıyolar okadarda yaşlı değil 50 yas iş içimizde ruhta bence hayattan vazgeçmemek onemli

Oğlum 3 yaşında ben 28 ikinciyi doğursam hemen atanırsam iki sene sonra seneye atanırsam 3 sene sonra ucuncu desem 5 seneyi geçer ee yaşlı olucaz diye doğurmayalım mı 45 te doğuran hocam var

Back
X