• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

Bazen bana da oluyor
Ben 36 yasındayım
Hala enerjiğim ama 20 li yaslardaki gbi değilim
Fiizksel olarak da eskiden yiyip yiyp kilo almayanlardandim.
Şuanda alma moduna gectim dilkat etmez isem
Metabolizmanız zayıflıyor cunku

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
İstediğin kadar kafana tak , herkesin başına gelecek bir şey. Engel olamazsın. Keyif almaya bak yaşamından tecrübelerinden hayat bu, gelir geçer. Hadi bu hafta gelsin yaz gelsin kış bitsin derken geçiyor zaten herkesin böyle.. Bir sen yaşlanıp herkes genç kalmıyor doğanın Kanunu bu..

hayattaki yorgunluklar insana kendini yaşlı hissettiriyor geçen sene bu zaman kendimi çok genç gören ben bu sene maalesef hiç de öyle hissetmiyorum.hayatım da çok şükür genel olarak rahat geçti.ama son aylarda bazı sıkıntılar hakkaten kendimi yaşlı hissettiriyor.demek ki çoğu psikolojiko_O

Helal sana salma b3n yaşımı gosteriyorum kırışıklık 40 li yaslarda baslar daha cok

Daha salmak icin cooook erken ama ya...
Yasanmislik iyidir, dönüp gecmise bakinca ne guzel dolu dolu yasadim, yasiyorum diyorum. Kendime de baskalarina da faydam var hala.
O eski kafam da yok, 25 yasimdayken korktugum seylere simdi baliklama atlayabiliyorum. En onemlisi de bu sanirim, bak sen 30 yasinda eskimekten yaslanmaktan korkuyorsun ama benim 35 yasinda arkadasim hukuk okuyor, degisikliklerden, yeniliklerden, hatta bazen hayatinin altini ustune getirebilecek risklerden kacmamak lazim. Insani yillar degil yerinde saymalar yaslandiriyor.

İstediğin kadar kafana tak , herkesin başına gelecek bir şey. Engel olamazsın. Keyif almaya bak yaşamından tecrübelerinden hayat bu, gelir geçer. Hadi bu hafta gelsin yaz gelsin kış bitsin derken geçiyor zaten herkesin böyle.. Bir sen yaşlanıp herkes genç kalmıyor doğanın Kanunu bu..
Evet cânim haklisin aslında dünya boş allah hakkıyla kul olmayı nasip etsin senin yas kaç bu arada

Daha salmak icin cooook erken ama ya...
Yasanmislik iyidir, dönüp gecmise bakinca ne guzel dolu dolu yasadim, yasiyorum diyorum. Kendime de baskalarina da faydam var hala.
O eski kafam da yok, 25 yasimdayken korktugum seylere simdi baliklama atlayabiliyorum. En onemlisi de bu sanirim, bak sen 30 yasinda eskimekten yaslanmaktan korkuyorsun ama benim 35 yasinda arkadasim hukuk okuyor, degisikliklerden, yeniliklerden, hatta bazen hayatinin altini ustune getirebilecek risklerden kacmamak lazim. Insani yillar degil yerinde saymalar yaslandiriyor.
Yok com bende bir bolum okuyorum sonra yuksek lisans inş.

Sorunların varsa ondan dolayı öyle hissediyorsundur.
Yoksa ben de 30'lardayım ama 20'lerimden çok daha fazla özgüvene sahibim.
Arkadaş grubum da hep o yaşlarda.(20'lerde)
Bir de olduğumdan 6-7 yaş küçük gösteriyorum.
Ama bence bir kadının en güzel çağı 30'dan sonra başlıyor.

Son düzenleme:
Yaşım 29, içimin karası giyimime kadar vurmuş.
Koyu koyu renkleri giyiyorum.
Hangi yaşta giyeceksem pembeyi, sarıyı bilmem!

Az evvel fuşya bir kap baktım sepette şuan.
Ama ben buradayım diye bağrıyor hee.
Alsam mı ne diyonuz kızlar? :KK70:

Tabiki de al.
Annemin arkadaşları +60 siyah giyeni görmedim daha:işsiz:

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
30 dan 10 yıl sonra 100 yaşına değil 40 yaşına giriyorsun tatlım. .ben 40 yaşımdayım ve cildim sarkmadi hala capcanliyim ve şükür öyle çok kötü hastaliklarim yok henüz. Allah vermesin tabi..
Her yaşın ayrı bir güzelliği var sen 10 yıl sonrasını düşünüp bu günlerini zehir edeceksen yaşamanın ne mantığı var?Yaşamak nefes alıp vermekten ibaret degilki hayat gerçekten yaşayanlar için var.her gün bir ödül. O ödülün kıymetini bil ve sağlıklı olduğun her güne sukret.Kırismak sarkmak cirkinlesmek değil ki.her çizgi bize ait bir yaşanmışlık sadece. .

Anladım ben seni :) bende de oldu,hatta buaralar sık sık düşünüyorum yaşlılığı değil de hayat geçiyor ömür bitiyor ,ölüm heran dibimizde biz nelerle uğraşıyoruz diye boşluğa düşüyorum: ( yaşla ilgili de olabilir bu durum :)

Yaşım 29, içimin karası giyimime kadar vurmuş.
Koyu koyu renkleri giyiyorum.
Hangi yaşta giyeceksem pembeyi, sarıyı bilmem!

Az evvel fuşya bir kap baktım sepette şuan.
Ama ben buradayım diye bağrıyor hee.
Alsam mı ne diyonuz kızlar? :KK70:
Al al bende 29 yasindayim aksine rengarenk giyinirim hep yasima gore olan bazi seyler nene isi geliyo bazen gidip genckiz reyonlarindan aliyorum valla:KK70:ondan sonra isyerinde stajermisin ogrencimisin diye soruyolar gercekten giyinis sac rengi falan cok.onemli hangi yasi gosterdiginde

Back
X