- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep büyümeyi bekliyoruz yıllarca. Okula gidene özenip sonra 18 olmaya özenip sonra evlenene anne olna özenip derken o güzelim günler geçiyor. 30 artık milad oluyor. Biliyoruz ki geri döneneyeceğiz bari bundan sonrası için aklımızı başımıza alalım diyoruz sanırım. Ben 29 a veda ederken baya bunalıma girdim. Sonra kilo verdim kendime ozendim derken yaş oldu 31 geçen gün market kasiyeri oğlumun ablası sandı beni. Oğluma ablan gitsin sen bizle kal dedi. :) sanırım doğru yoldayımAynen 30 yaşından önce insan kendi kıymetini bilemiyor
Bende oyleyim. Ailemden uzak sosyal cevre arkadas yok 5 senedir yanlız bi cocugumla yaşarken epey yaşlandı ruhum. 60 hissediyorum hep. O yaşın olgunlugu o yaşın mahmurlugu var. Henüz 26 buçuk :). Bende ahirete hayal kuruyorum hazirlik yapmaya çalışıyorum yillari çabuk geçen dünya hayati içimi karartamiyor böylelikle. Yarin bir gün mesleğe atanirsam hayat ne hissettirir bilmem pek degisecegini de sanmamİnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Bu ara dışarıda gezerken bende 18 20 yaslardakilerin gencligini kiskaniyorum. Kendi yas almisligima üzülüyorum çok kötü bi duygu ama neyseki bu tarz duygular gelir gider 26 bitecek bnmdeşimdiki gençlere bakıp kendi yitip Giden Gençliğime çok üzülüyorum göz açıp kapayıncaya kadar Geçmiş olan yıllarımın Hep üzüntü sıkıntı ve stres içerisinde geçmesi beni daha da çok üzüyorsanki yirmili yaşlarında bir uykuya dalmışım şu an beni birileri uyandırmış gibi hissediyorumbir bu kadar daha yaşarsam Ömrümün sonuna gelmiş olurum Oysa benim yaşadıgim sure sanki Birkaç günden ibaret
Oy canim daha cok gencsin.ask olsun kiskaniyormus sen de oylesin.ya benim gibi 36 olsan naparsin.ama inanki yillar jet hiziyla geçiyor.Sende bi bakucaksin 36 olmuşsun.sbedenost: 46498407 .!.:Bu ara dışarıda gezerken bende 18 20 yaslardakilerin gencligini kiskaniyorum. Kendi yas almisligima üzülüyorum çok kötü bi duygu ama neyseki bu tarz duygular gelir gider 26 bitecek bnmde
Minyon tipsin ve cok sanslisin.Cildin kuruşa cildine uygun kremler kullan göz çevresi kremi ve bol su geç kalmış sayilmazssin daha geçsin cnm
Gencecik yaşta kocaman oğlun var maşallah yaşlandıkça onlarla gurur duyucazs
Hep büyümeyi bekliyoruz yıllarca. Okula gidene özenip sonra 18 olmaya özenip sonra evlenene anne olna özenip derken o güzelim günler geçiyor. 30 artık milad oluyor. Biliyoruz ki geri döneneyeceğiz bari bundan sonrası için aklımızı başımıza alalım diyoruz sanırım. Ben 29 a veda ederken baya bunalıma girdim. Sonra kilo verdim kendime ozendim derken yaş oldu 31 geçen gün market kasiyeri oğlumun ablası sandı beni. Oğluma ablan gitsin sen bizle kal dedi. :) sanırım doğru yoldayım![]()
İnşallah atanirsin yepyeni bir çevren olunca bu düşünceden eser kalmaz 26 ne ki daha.Bende oyleyim. Ailemden uzak sosyal cevre arkadas yok 5 senedir yanlız bi cocugumla yaşarken epey yaşlandı ruhum. 60 hissediyorum hep. O yaşın olgunlugu o yaşın mahmurlugu var. Henüz 26 buçuk :). Bende ahirete hayal kuruyorum hazirlik yapmaya çalışıyorum yillari çabuk geçen dünya hayati içimi karartamiyor böylelikle. Yarin bir gün mesleğe atanirsam hayat ne hissettirir bilmem pek degisecegini de sanmam
Sen daha gencin böyle düşünme cnmBu ara dışarıda gezerken bende 18 20 yaslardakilerin gencligini kiskaniyorum. Kendi yas almisligima üzülüyorum çok kötü bi duygu ama neyseki bu tarz duygular gelir gider 26 bitecek bnmde
Sadece nemlendirici yetmez güneş kremi ve gözlük cildi en çok güneş yaşlandirirAyy teşekkür ederim, gencim tabikine :)) Krem kullanıyorum ama tek bir nemlendirici krem. Benim su içmeme alışkanlığım neredeyse çocukluktan, o yüzden henüz yirmilerin başında başladı kırışıklıklar. Son zamanlarda su içmeye özen gösteriyorum ama artık olan oldu yani bundan sonrakiler geciksin diye uğraşıyorum artık.
36 genç canım ruhumuz genç olsun.Oy canim daha cok gencsin.ask olsun kiskaniyormus sen de oylesin.ya benim gibi 36 olsan naparsin.ama inanki yillar jet hiziyla geçiyor.Sende bi bakucaksin 36 olmuşsun.
Oy canim daha cok gencsin.ask olsun kiskaniyormus sen de oylesin.ya benim gibi 36 olsan naparsin.ama inanki yillar jet hiziyla geçiyor.Sende bi bakucaksin 36 olmuşsun.
Insallahİnşallah atanirsin yepyeni bir çevren olunca bu düşünceden eser kalmaz 26 ne ki daha.
İnsanların çoğu 30 lu yaşlarda İzdivaç yapıyor fakat arka arkaya dogurmayincada kalkınca yine yipranabilir kadınlarımız.Yaş kavrami degisti bence artik.. Eskiden 30 deyince sanki ununu elemis elegini asmış modu oluyordu. Ama simdi hatunlarin en guzel gorundugu ve genc oldugu yaslardan biri bence.. Bakış açısı degisti Allah'a sukur..
Maşallah size allah uzun sağlıklı ömür bahsetsin.aynen sağlıklı olup yaşlanalım ins.30 yasinda ne yaslilik modu imis bu? Iciniz gecmis iciniz..20-49 arasi hep genc, hep guzel.. En azindan bana oyle oldu. Yasimi 30 diye tahmin eden bir Allahin kulunun karsima cikmadigi seneler.. O yillarda tahminlerde 28i gecmedim. Bende ilk yaslilik belirtileri, sac beyazlanmasi haric, onun da caresi var zaten, 50 yasim ile basladi. Yuz hatlarinda hafif derinlik ve ciltte cillenme ve benlerin cogalmasi olarak, kirisik hala yok. Bir de kiminde daha erken, kiminde gec, vucut etlerinde yumusama basliyor. Duzenli spor, yuruyus, egzersiz ona da care, yaparsan.. Tabi, 38 yaslarinda boynu 65 yasinda imis gibi kirisik olan arkadaslarim olmadi degil, o biraz de genetik..
Ruh yaslanmiyor, hep ayni.. Zevkler degisiyor, eskiden yaptiklarin ayni zevki vermiyor, ama o da doygunluktan saniyorum. Yaslilik kafada olan birsey bu yaslarda, bana gore 65 ve sonrasi yaslilik.. Bu arada, universiteye cocuklarimla birlikte 44yasinda iken basladim, 48de mezun oldum, meslegimle ilgili calisiyorum, sorun yok. Tabi ben ABDdeyim, burada insanlar istedikten sonra 70li yaslarda bile kolayca is bulup calisabiliyorlar, 80 yasinda araba suren kadinlar var trafikte.. Herseyin basi saglik..![]()
aynen öyle ha 26 ha 36 cidden cok hızlı yillar
Eşim açısından bakmadım olaya hiç sonuçta oda yaşlanacakBende 30 yaşına girince aynen böyle şeyler düşündüm. Gençliğimin ve güzelliğimin son yılları.. artık zirveden düşüşe geçme vakti.. eşimi artık güzelliğime güvenerek elimde tutamiycam.. benden daha genç ve ciltleri düzgün kadınlar olacak.. Vs Vs Vs .. şimdi 30 lu yaşlara alıştım biraz daha .. bu düşüncelerden de uzaklaştım. Hayatımın son gençlik yıllarını iyi değerlendirmek istiyorum sadece.
Bu arada yukarıdaki düşünceler klasik paranoyak 30 lu yaş kadını düşünceleridir. Lütfen itibar edip derin düşüncelere dalmayiniz