30 Ekim transfer yaptıranlar

Bende 31 ekimde yaptırdım yani dün öğlen. Yaptırdıktan snra eve geldim kasik ağrım vardi sağ tarafta. Regl gibi. Ve aşırı uykuluydum. Anlam veremedim. Öğlen 3 den sonra surekli uyudum. Hep gözlerim kapandı. Bugün de bu saatte uyandım öyle olunca, şuan hiç kasik ağrım yok. Umarım duruyorlardir.2 adet atıldı. Beşinci gün biri iyi biri orta kalite.

Merhabalar bende 30 ekimde 5. Gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldum.2 gündür kasıkta batma var.bence ilaçlardan.üstüne nezle oldum yatak döşek yatıyorum.şans işte

Ya kıyamam çok geçmiş olsun inşallah tutar bebişlerimiz, ben inanılmaz gerginim adet öncesi semptomları yaşıyorum gerginlik karkn ağrısı vs bilemiyorum zaten doktorumdan da nefret ediyorum bilmiyorum ne olacak

Çıkın bir yürüyüş yapın stres yapmayın.hasta olmasam her gün 30 dk yürürdüm yeşil bir parkta.bu dönemde hassas oluyoruz hormonlar alt üst. Doktorunuza güveninhepsi hormonlardan

Bende 30 ekim de 5. Gün 4Aa embriyo transferi oldum. Biraz kasıklarımda batmalar hissediyorum, biraz önce de hafif başım döner gibi oldu ayakta hemen uzandım. Sizin nasıl geçiyor 3. gününz

benim çok fazla kasık ağrım var ve vajinamdada ağrı acı mevcut sanırım fitilin etkisi bu ama sabahtan beri adet olacakmış hissi ağrısı duygusal gerginlik beni mahvediyor

Arkadaşlar bir de ben transfer sırasında sıkışık değildim doktoruma ilettim mesaneyi doldurabilirsiniz tuvaletim yok hissetmiyorum dedim gerek yok dedi

Ne güzel benim ki 3. gün embriyosu bugün transfer +2. günüm ilaçlardan mı bilmiyorum ama sürekli uykum var
Merhaba bende 5. Gün embriyosu yapıldı bugün t+4 ilk geldiğim gün kasıklarım ağrıdi ertesi günde adet olacakmisim gibi oldu ama sonra hepsi gecti iki gündür hiçbir belirti yok resmen normal hayata döndüm sadece göğüslerim şiş oda ilaçlardan merakımdan catlicam burda herkese yazıyorum chatcpt ile konuşuyorum tertemiz sıyırıyorum

Arkadaşlar bir de ben transfer sırasında sıkışık değildim doktoruma ilettim mesaneyi doldurabilirsiniz tuvaletim yok hissetmiyorum dedim gerek yok

Canım inş tutar benim t + 2 gün adet sancısı var sürekli bişeyler okuyorum burada inş tutar bebişlerimiz geçecek mi bakalım ağrılar sancılar

Ben lutinus kullanıyorum beni zorlamiyor ya ilaçlarda ignede ben alıştım baya hepsine sen neden zorlanıyorsun aparatsiz mı

Benim transfer+2 bugün. Heralde bugün kaşık ağrım yok üzülmeli mi sevinmeli miyim anlamadım. Dünden beri regl olcak gbi ağrı çekiyordum. Özellikle sol kasıgimda ağrı cokfu bacağa da vuruyordu. Gerçi daha saat çok erken şuan yeni kalktım sabah 7. Yataktayım. Ama ağrım yok şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…