bol bol emzir en iyi ilaç budurKonu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
Eşimin ailesi yakında ama görusmuyoruz bi basima bakiyorum bunalima girdim sanirim panik oldum cok fenaCanım sen çok evham yapmissin yokmu yanında bir aile büyüğü komşu falan.
doğrusunu söylemiş.Tesekkurler ..Bogazina bakti ve cigerler iltihapladan ilac verilmez veremem emxir dedi ama icim hic rahat degil
soğan olabilir ama vicks asla....henüz 1 aylık bebek ciğerleri için tehlikeli...Oda ya viks kaynatıp koyun uzak bir yere bir de soğanı parçalayıp hergün odayya yenisini koyun mutlaka farkı görürsün!nane işini anlatsam eminim korkarsın onu atlıyorum!
Ilık bir duş aldırsan, güzel bir masaj yapasan.Tesekkur ederim napicam ben ya aglamak üzereyim cok üzgunm yutkunamiyo resmen
çok uzakta kaynatıp koymuşluğum var içinede çok az viks,odanın bir ucunda!tabi yapmak zorunda değil !soğan olabilir ama vicks asla....henüz 1 aylık bebek ciğerleri için tehlikeli...
Cok panigim kardesimde dogum yapti daha 5 günlük bebegi annem de onun yaninda ben yanlizim cok üzgunum evet annelik cok baska yarifi yok ben mesela dünyada en cok annemi severdim ama sunu gördum annenin evladina olan sevgisnn yaninda evladin anneye olan sevgisi cok az kalir anneler bitane :)Ilık bir duş aldırsan, güzel bir masaj yapasan.
Bir büyüğün mü gelse, sen bu kadar panikliyorsan? Anne merhameti ne güzel şey :)
Bi komşuya git o zaman rahatlatan seniEşimin ailesi yakında ama görusmuyoruz bi basima bakiyorum bunalima girdim sanirim panik oldum cok fena
yahu yanlıs yonlendırmeyelım bu vıck kac cocugun hayatına mal oldu nefes darlıgı yapıyor.Oda ya viks kaynatıp koyun uzak bir yere bir de soğanı parçalayıp hergün odayya yenisini koyun mutlaka farkı görürsün!nane işini anlatsam eminim korkarsın onu atlıyorum!
Komsumu arayaym en iyisi ben belki sakinlesirimBi komşuya git o zaman rahatlatan seni
canım en iyi ilaç anne sütüdür. endişeni anlıyorum ama doktor gerek görmediyse ilave birşey düşünme. odayı sürekli havalandır ve bir termometre alıp oda sıcaklığını takip et. ve birdaha asla o kendini kurtaracak çağa gelinceye kadar birlikte uyumamaya özen göster. gerçekten önemli bu konu.Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
Uyuya kaldim evet haklisin daha kötü seyler olabilordi Allah korusun cok daha dikkat edicem ders oldu bu banacanım en iyi ilaç anne sütüdür. endişeni anlıyorum ama doktor gerek görmediyse ilave birşey düşünme. odayı sürekli havalandır ve bir termometre alıp oda sıcaklığını takip et. ve birdaha asla o kendini kurtaracak çağa gelinceye kadar birlikte uyumamaya özen göster. gerçekten önemli bu konu.
Esmiyordu fakat oturma odasina göturmustum bi ara oranin penceresi scikti esim acmis bende kspat dedim kapatti ama yuzume ruzgar carpti resmen ondanda olabiliranne sütü en iyi ilaç diye vermemiştir.bebek acaba kuytu değilde esen bir yerde mi?değilse terletebildiniz mi bol emzirme ve ter ile atar inşallah siz terledikçe yumuşak tülbent koyun terini emdikçe değiştirin.zaten ilaçlarda terletip atmasını sağlamıyor mu? ılık bitki çayı da damlatabilirsiniz ağzına bi kaç damla.
Aminn canım Allah bağislasin yavrularimizi..annelik cok guzel guzl oldugu kadar zor..kücuk bi beden herseyinden sorumlusun haliyle panik oluyorsun insallah bende alisirım buna bu panik beni yoruyo ruhen..Canim tekrar goturursun olmazsa sen emzir bol bol sar sarmala sev gecer merak etme yeni anneyken bende senden beterdim ama askim doktor ilgilenmiyo bebegim hasta derdim cok korkardim herseyini incelerdim cok normal bunlar ben kaka rengi degisti niye yapiskan gibi oldu diye doktora goturdum oho dese doktora goturdum dusse doktora goturdum zamanla alistim sende alisacaksin onun dilinden anlayacaksin allah sana bagislasin yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?