30 günlük bebeğe ilaç vermez iyi bir doktor. Onun tek ilacı anne sütü.Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
20 derece düşük değilki hatta19 a kadar yolu var. 2. Si soğuktan hasta olunmaz mikroptan olunur.. Sakin olun. Panik yapacak bişey değil neler atlatıyor onlar minicik bedenleri ile senden benden güçlü. Anne sütunu bop bol verin. Güzel bir banyo yaptırın. Hasta çocuk yıkanmaz inanışı çok yanlıştır. Aksine yıkanması gerekirOda ısısini hep 24 dereceye ayarlamistik gece 20 olmus nasil olduysa( ya vicdan azabi yasiyorum resmen yutkunamiyo bebegim
Bol bol emzirin havalar ısınıyor grip olma ihtimali de olsa çabuk atlatır bebekler. Asiri giydirmeyin. Hergun banyosunu yaptırın. Bisey olmaz Allahın izniyle.Deniz suyu verdi onu kullaniyorum burnuna grip olabilir dediniz 1 aylik bebek gribi atlatabilir mi daha cok kücüksu kaynaticam simdi tesekkrler
Oda ısısini hep 24 dereceye ayarlamistik gece 20 olmus nasil olduysa( ya vicdan azabi yasiyorum resmen yutkunamiyo bebegim
Kusarak balgam atması iyi bişey üzülme. Eğer burun tıkanıklığı varsa da bi soğanı böl dilimle bi tabakta başucuna koy rahat nefes almasını sağlarKonu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
cnm bunu duyduğumda bayağı araştırmıştım,antibiyotik etkisi yaratıyormuş solununca,hatta bir uzakdoğu ülkesiydi sanırım evlerde sürekli bu yöntem yapılırmış ,yani sağlıklı da olsalar odalarında birer adet parçalanmış soğan bulundururlarmış!Bende oğlum 4 aylıkken denedim 3 gün yaptım ciddi şekilde solunumu düzeldi, antibiyotik kullanmadım......Bilgi olsun yazayım isteyen uygulayabilir; birde kuru naneyi iyice toz haline getirip,bebeğin sırtına zeytinyağı sürüp üzerine dökerlermiş,bu da grip,soğukalgınlığı ciğerlerde bayağı etkili bir yöntemmiş!antibiyotiksiz tedavi!
Benimde 2 buçuk aylık bir oğlum var. Hastanelerdeyiz süreklienfeksiyon yüzünden.himmm bende soğan konusuna bir dokunayim. Bizim ev de bir acayip nereye koysam ki soğanı . sen bebeğin odasına mi koymuştun
Oda ısısini hep 24 dereceye ayarlamistik gece 20 olmus nasil olduysa( ya vicdan azabi yasiyorum resmen yutkunamiyo bebegim
anne sütü en iyi ilaç diye vermemiştir.bebek acaba kuytu değilde esen bir yerde mi?değilse terletebildiniz mi bol emzirme ve ter ile atar inşallah siz terledikçe yumuşak tülbent koyun terini emdikçe değiştirin.zaten ilaçlarda terletip atmasını sağlamıyor mu? ılık bitki çayı da damlatabilirsiniz ağzına bi kaç damla.
Konu sahibi doktor zaten bakmıştır ciğerlerine falan. Hem artık havale güzel öyle hemen bir gece de üşütmez. Sıcak tutmaya çalış kendini de Bebişini de :)Oda ısısini hep 24 dereceye ayarlamistik gece 20 olmus nasil olduysa( ya vicdan azabi yasiyorum resmen yutkunamiyo bebegim
ben de usutmustum beegimi. burnu tukaniyordu surekli. soguk buhar makinasi tavsiye etti dr. drunuza danisarak alabilirsiniz. bir de tikandikca soliston ile acmaya calistim. ne cok sicak ne cok soguk olmali. bir de tavsiye uyuturken uyummmak icin kendinize bi aktivite bulun. ben kitap okuyorum dua ediyorum ya da kk bdv okuyorum. daha tehlikeli seyler olabilir uyuyakaldiginizda Allah korusun bn de cok korkuyorum uyuyakalirim diye.Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
Yok artiiikkkkkk :))))))))))) nasıl bakmışsın öyle nick ime ;Döncelikle geçmiş olsun.
yalnız bi an nickinizi küfür sandım
Aman sakın vics tarı bişeyler sürmeyin çocuğa. Nette kötü bir haber vardı, aklıma gelmişken uyarayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?