bir aylık bebeğin ne sesi varda kısılacak evham yapıyorsun o hırlama ve geniz akıntısı benim 5 aylık oğlumda 3 aydır var bol bol serum fizyolojikle burnunu temizleyeceksiniz..üzülmeyin mühim bir şey yokKonu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
havalar 30 derece nisan ayında haziranı yaşarken ne kaloriferiCanım sakin ol.stresin de geçer bebeğe.
Sıkça emzir.
Burnunu aç.
Odayı havalandır.
Sakın vicks tarzı birşey koyma. Çok küçük daha. .
Suda kaynatmana gerek yok.
Büyük el havlusunu ıslat peteğin üzerine koy. Kurudukça tekrar ıslat.
Kaloriferden oda çok kuru oluyor.nefes darlığı oluyor nemlendiriyor böylece.
Evham yapma birşeyi yok kuzunun.
Emzirirken uyuya kalmamak için telefonla uğraş hafif bir ışık aç.
Burası soğuk.geceleri ayaz var.. Belkide o da soğuk yerdedir diye kendim gibi görüp yazdım.havalar 30 derece nisan ayında haziranı yaşarken ne kaloriferigerçi şehir neresi onu bilmiyorum
Konu buraya ait degil sanirim ama en hizli burda cevap bulabiliyoruzKizlar 30 gunluk oldu bebegim onun icjn elimden gelenin fazlasini yapiyorum cok seviyorum bebegimi ve bisey olucak die cok korkuyorum ne kadar cabalasamda olanlar oldu dün gece emzirdikten sonra uyumadi besikte bende kucagima aldım o sekilde uyuya kaldik ikimizde ve üsuyerek uyandim bebegimn de üstü aćikti zaten örtmemistim amacim uyutup besige koymakti ama uyuya kaldim cok uzgunum üsüttu sanirim hırlıyo öksürüyo huysuz doktora gittik hic bir ilac vermedi gazı var dedi ama üşuttu geniz akintisi var kisunca cikiyo dedim ilac veremeyiz oda sicakligini iyi ayatlayn dedi ya bu kadar mi bebegim resmen aci cekiyor ustelik sesi de kısıldi bi cözüm önerisi lütfen
Oda ya viks kaynatıp koyun uzak bir yere bir de soğanı parçalayıp hergün odayya yenisini koyun mutlaka farkı görürsün!nane işini anlatsam eminim korkarsın onu atlıyorum!
Siz kendinizi üşütmemeye dikkat edin. Bebeginiz çok küçük olduğu için ilaç vermemiştir doktorunuz zaten kucağınızdaymış,sizin vücut isınız yeterli olmuştur ona.Oda ısısini hep 24 dereceye ayarlamistik gece 20 olmus nasil olduysa( ya vicdan azabi yasiyorum resmen yutkunamiyo bebegim
Eşimin ailesi yakında ama görusmuyoruz bi basima bakiyorum bunalima girdim sanirim panik oldum cok fena
cnm bunu duyduğumda bayağı araştırmıştım,antibiyotik etkisi yaratıyormuş solununca,hatta bir uzakdoğu ülkesiydi sanırım evlerde sürekli bu yöntem yapılırmış ,yani sağlıklı da olsalar odalarında birer adet parçalanmış soğan bulundururlarmış!Bende oğlum 4 aylıkken denedim 3 gün yaptım ciddi şekilde solunumu düzeldi, antibiyotik kullanmadım......Bilgi olsun yazayım isteyen uygulayabilir; birde kuru naneyi iyice toz haline getirip,bebeğin sırtına zeytinyağı sürüp üzerine dökerlermiş,bu da grip,soğukalgınlığı ciğerlerde bayağı etkili bir yöntemmiş!antibiyotiksiz tedavi!Bu soğan ne için canim
cnm bunu duyduğumda bayağı araştırmıştım,antibiyotik etkisi yaratıyormuş solununca,hatta bir uzakdoğu ülkesiydi sanırım evlerde sürekli bu yöntem yapılırmış ,yani sağlıklı da olsalar odalarında birer adet parçalanmış soğan bulundururlarmış!Bende oğlum 4 aylıkken denedim 3 gün yaptım ciddi şekilde solunumu düzeldi, antibiyotik kullanmadım......Bilgi olsun yazayım isteyen uygulayabilir; birde kuru naneyi iyice toz haline getirip,bebeğin sırtına zeytinyağı sürüp üzerine dökerlermiş,bu da grip,soğukalgınlığı ciğerlerde bayağı etkili bir yöntemmiş!antibiyotiksiz tedavi!
Aynen hırıltısı vardı, hemde ciğerden aynı gece yaptım;sabah hiçbişeyciği kalmamıştı meleğimin!canım bu nane olayını ben de yaptım sırtına nane koydum 1 kez yapmıştım ve geçti inanamamıştım
Bencede...fazla evham yapıyrosunuz bence..sesi kısıldığını nasıl anladınız 1 aylık bebeğin ilahi :):) üstü açık kaldı diye de bu derece hastalanmaz ki doktor da bişeyi yok demiş.
bence asıl sorun asla bebeğini kucağınızda uyumayın..çok ama çok öenmli.hayati bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?