- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
ben varim canimmmm
oo canim süper bir haber bu mutlaka etkisi olmustur :))Canım inanirmisin onun bir etkisi varmı bilmiyorum ama kilo vermem aşırı yavaştı bir gün 10.000 adım attım sadece o hub misafirliğe gidince 2 gün boyunca çok fazla yedim 1 buçuk porsiyon pideler bilmem neler ama 20.00 den sonra yemedik sadece ve sonuç 500 gram azalmışım saka gibi birazdan yürüyüşe çıkacağım sonra güzel bi kahvaltı
oo canim süper bir haber bu mutlaka etkisi olmustur :))
benim baldir cok kalin ve basenlerim var o yüzden yuruyuse sıkı sıkı baglanmaya karar verdim burda birbirimizi gaza getirelim :))
senin hangi bolgeler sorunlu
kalca basen ölçümüzu de yazalim diyorum canim 1 ay sonra bakariz gelismelereBenimde diz kapagimin arkası çok sisti kalınlaştı plates felan yaptım ama yürüyüş en iyisi yürüyüşümu yaptım geldim bu arada.. bacaklarımda kalın
kalca basen ölçümüzu de yazalim diyorum canim 1 ay sonra bakariz gelismelere
Bugun de 1 saatlik yuruyusumu yaptimmm :))) tamam canim olcuyim de yazarimTmm canım sen ölç yaz ekleyim ben .... bende bebegimi uyutayim gün icerisinde ölçer eklerim kendimininkinide bakalim 1 ayda neler gidecek
Canım bel 70 kalca en genis yer 102 sen naptinnTmm canım sen ölç yaz ekleyim ben .... bende bebegimi uyutayim gün icerisinde ölçer eklerim kendimininkinide bakalim 1 ayda neler gidecek
Bugun de 1 saatlik yuruyusumu yaptimmm :))) tamam canim olcuyim de yazarim
Bende katılabilir miyim? Yalnız perşembe pazartesi arası sehir dısında olacagım ondan sonra tam gaz başlamak istiyorum.
Kendimi gaza getirsemde pes ediyorum bi süre sonra. sizi gördükce pes etmekten vazgecerim diye umut ediyorum.
Canım bugun daha yapmadim ama 31 ocakta yaptim onu da ekler misin :))Canım dünde yürüyüş yapmış dün degilmi onu yazicam benim belim 86 kalcam 94 çıktı onları yazicam simdi
Dün yürüyüş yapmıştım ama kac adımdı saymadım bu akşam bugün ki bildirimimi yaparım. Ölçümüde yarın sabah alayım olur mu?Tabi canim senide ekliyorum bugün yürüyüş yaptinmi birde bel ve kalca ölçülerini yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?