30. Haftada göğüslerin hala dolmaması

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
kızlar merhaba size bi sorum olucak
Benim hamileliğimin sadece ilk zamanlarında ilk öğrendiğimde göğüslerim şişip büyümüştü ve acıyodu. Şimdi 30. Haftamı bitirdim ama göğüslerimin şişliği indi, küçüldü, hiç dolgun değiller. Ve normalde bu haftalarda göğüslerden az da olsa süt geliceği yazıyo sitelerde bu haftanın yorumlarında benden hiç gelmedi. Göğüs uçlarım da hamile kalmadan önce de hep küçük ve açık pembeydi ve büyümedi. Sütüm gelmeyecek diye korkuyorum. Yani 30. Haftalarda göğüslerin büyümesi ve süt dolması gerekmez miydi ? Aranızda bunu yaşayan varmı ?

canım herkesin bünyesi bir değil.. doğum zamanında gelir bilemezsin ki. şişmesi süt geldi anlamına gelmez ayrıca. kafana takma doğumda sütün olur hemen dolu dolu gelecek herkes emzirecek diye bir kural yok nihayetinde..

canım herkesin bünyesi bir değil.. doğum zamanında gelir bilemezsin ki. şişmesi süt geldi anlamına gelmez ayrıca. kafana takma doğumda sütün olur hemen dolu dolu gelecek herkes emzirecek diye bir kural yok nihayetinde..
Öyle tabi canım ama herkes ister sonuçta bol sütü olsun emzirsin. Ben de bu haftalarda süt gelmeye başlar göğüslerden diye duyduğum için endişe ettim biraz

Öyle tabi canım ama herkes ister sonuçta bol sütü olsun emzirsin. Ben de bu haftalarda süt gelmeye başlar göğüslerden diye duyduğum için endişe ettim biraz

öyle tabii.. ama bende gelmesin diye dua ediyorum. emzirmem yasak göğüs ameliyatımdan dolayı. gelmemesi benim için çok çok iyi olur mesela. çünkü ilaç kullanıp zaten geri gitmesini sağlamam lazım. endişe etme yani.. olacaksa oluyor. arkadaşımın doğumdan sonra 40. gün geldi sütü.. şuan bebek 3 aylık ama günde 3 öğün sütüm oluyor diyor. ilk çocuğunda damla yoktu diyor. yavaş yavaş dolar belki 30lu haftalarda ama davul gibi şişmeyebilir.. ablamın mesela hiç şişmedi ama sütü vardı. diğeri deli gibi şişti var diye emzirdi meğer yokmuş şekeri düştü bebeğin.. belli olmuyor yani

Benim sütüm yok düsüncesi bana oldum olası sacma gelmiştir cok özel nedenler dısında her annenin sütü vardır ve bebegıne yeter, seninde olacak acele etme her iki dogumumdada dogumdan 2 gün sonra sutum geldi 1. Kızımı 20 ay 2. İse 7 aylık hala emziriyorum yeterki emziricem diye kafanda netlestır beynine o komutu ver.

Benim sütüm yok düsüncesi bana oldum olası sacma gelmiştir cok özel nedenler dısında her annenin sütü vardır ve bebegıne yeter, seninde olacak acele etme her iki dogumumdada dogumdan 2 gün sonra sutum geldi 1. Kızımı 20 ay 2. İse 7 aylık hala emziriyorum yeterki emziricem diye kafanda netlestır beynine o komutu ver.
Çok teşekkür ederim canım. Bebeğimi görüp koklayınca sütümün geleceğini düşünüyorum zaten inşallah aksi olmaz.

Back
X