- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi zehragnydn
-
Merhaba canım, randevun kactaydıOy maşallah kuzularayazarım canım çok heyecanlıyım zaten özledim kızımı iyi haberlerle gelirim inşallah
Biz ayda 1 gittiğimize dua ediyoruzBenim doktorum hamileliğin başından beri hep 2 haftada 1 çağırdı. 26. haftadan itibaren kasılma hissettiğim için nst ye de girmeye başlamıştım. Şu anda 34+1 günlüğüz cumartesi kontrolümüz var. En son 32+0 da kontrole gittik 2200 gr dı oğluşum :))
Genelde ayda 1 çağırıyorlar zaten. 30 ya da 32 den sonra 2 haftada 1 e düşer seninkide. Benim doktorum bir garip 2 haftada 1 çağırdı hep. Belki bu haftadan sonra haftada 1 e düşürür :))Biz ayda 1 gittiğimize dua ediyoruzDoktor çok yoğun, 1 ay sonrasına bile istediğim güne, saate randevu oluşturamıyorum, düşünün O da zaten ayda çağırıyor.
Bakalım bir sonraki randevuda belli olacakGenelde ayda 1 çağırıyorlar zaten. 30 ya da 32 den sonra 2 haftada 1 e düşer seninkide. Benim doktorum bir garip 2 haftada 1 çağırdı hep. Belki bu haftadan sonra haftada 1 e düşürür :))
3 hafta sonra yaniKızlar simdi cıktm doktordan mart 15 için cagırdı doğum iznine rapor verecek sonra 2 haftada cagrcam dedi
Çıktım canımm, benim kızçe 40 cm 1640 gram olmuş teyzesi:) gelişimi 1 hafta öne geçmiş maşallahı var ve ben 3 haftada hiç kilo almamışım:)) çok şükür güzel haberlerle geldimMerhaba canım, randevun kactaydı
Canım bugün kontrole gittim 30 haftalığım, normalde 3 haftada 1 gidiyorum. Şimdi yine 3 hafta sonra gitcem, 33. haftamdan sonra 2 haftada 1 çağırcakmış öyle söylediselam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba
Oh maşallah canım, çok sevindimÇıktım canımm, benim kızçe 40 cm 1640 gram olmuş teyzesi:) gelişimi 1 hafta öne geçmiş maşallahı var ve ben 3 haftada hiç kilo almamışım:)) çok şükür güzel haberlerle geldim
Senin kontrolün ne zaman canım? Darısı senin ve tüm annelerin başına çok saolOh maşallah canım, çok sevindim
Benimki 13 martta canım, tam 30+0 olacağım o günSenin kontrolün ne zaman canım? Darısı senin ve tüm annelerin başına çok saol
Oy hadi bakalım büyüsün bebişler, hep güzel haberler alalım inşallahBenimki 13 martta canım, tam 30+0 olacağım o günBaya büyümüş olacak miniğim
Tabi canım, imkan olsa da istediğimizde görebilsek böyle bir telefon uygulamasıyla falanOy hadi bakalım büyüsün bebişler, hep güzel haberler alalım inşallahiçimizdeler ama insan özlüyor valla değişik duygular
Yok canım nst için bi sonrakinde dedi3 hafta sonra yaniNst ye giriyor muydun?
Başladıktan sonra, her muayenede giriyor musun acaba nst yeYok canım nst için bi sonrakinde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?