30.haftadan sonra doktor muayenesi

Benim doktorum hamileliğin başından beri hep 2 haftada 1 çağırdı. 26. haftadan itibaren kasılma hissettiğim için nst ye de girmeye başlamıştım. Şu anda 34+1 günlüğüz cumartesi kontrolümüz var. En son 32+0 da kontrole gittik 2200 gr dı oğluşum :))

Biz ayda 1 gittiğimize dua ediyoruz Doktor çok yoğun, 1 ay sonrasına bile istediğim güne, saate randevu oluşturamıyorum, düşünün O da zaten ayda çağırıyor.

Biz ayda 1 gittiğimize dua ediyoruz Doktor çok yoğun, 1 ay sonrasına bile istediğim güne, saate randevu oluşturamıyorum, düşünün O da zaten ayda çağırıyor.
Genelde ayda 1 çağırıyorlar zaten. 30 ya da 32 den sonra 2 haftada 1 e düşer seninkide. Benim doktorum bir garip 2 haftada 1 çağırdı hep. Belki bu haftadan sonra haftada 1 e düşürür :))

selam kızlar 30.haftadan sonra kac günde bir kontrol oluyor ben suan ayda bir gidiyorum ne zamn daha sık çağrmaya baslar acaba
Canım bugün kontrole gittim 30 haftalığım, normalde 3 haftada 1 gidiyorum. Şimdi yine 3 hafta sonra gitcem, 33. haftamdan sonra 2 haftada 1 çağırcakmış öyle söyledi

Oy hadi bakalım büyüsün bebişler, hep güzel haberler alalım inşallah içimizdeler ama insan özlüyor valla değişik duygular
Tabi canım, imkan olsa da istediğimizde görebilsek böyle bir telefon uygulamasıyla falan Ayda 1 yetmiyor Özleniyor tabi. Hele artık minik bir bebek olduğu için, insan daha bir merak ediyor, nasıl acaba kime benziyor ne kadar büyüdü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…