aaaa bu başlığı kimse görmedi mi???
İlk gördüğümde bende gözlerime inanamadım
Değişik bir istek , fantazi... Güzelmi olmuş desem, acaba çok ağrısı acısı oldumu diyemi düşünsem bilemedim kızlar :26::26::26::26:
Her sabah 2 saatini makyaj masasında geçiriyor, hatta kendisine Japonca bir isim de almış: Fukkacumi!
Makyajla gözlerine verdiği şekli kalıcı hale dönüştümek için ameliyat masasına yatmayı da düşünüyormuş. Japonyada bu tür operasyonlar yaygın olsada , Ukraynada henüz yokmuş.
Sizler ne düşünüyorsunuz bakalım ???
Eki Görüntüle 691153
Eki Görüntüle 691151
Eki Görüntüle 691152
Eki Görüntüle 691154
Eki Görüntüle 691155
ben bu kadının akıl hastası olduğunu düşünüyorum canım
acaba hiç ummadığı anda hortumla su tutsam makyajı aksa altından çıkan kadın nasıldır diyede aklıma gelmiyor da değil :)) , alttaki kadın çok daha güzeldir kesin
ALLAH akıl fikir sağlık versin
ben bu kadının akıl hastası olduğunu düşünüyorum canım
acaba hiç ummadığı anda hortumla su tutsam makyajı aksa altından çıkan kadın nasıldır diyede aklıma gelmiyor da değil :)) , alttaki kadın çok daha güzeldir kesin
ALLAH akıl fikir sağlık versin
hiçbir fikrim yok belkide çok çirkin birşey çıkar
hani şu çok estetik yaptıran yada gerdiren yüzünün şekli değişen insanlar gibi olmuştur kim bilir
yok yok ben bunu nette bi sayfada gördüm resimlerini kullanmışlar makyajı yoktu ama suratı bildiğiniz oyuncak porselen bebekler varya aynı öyle fiziği çok acayip incecik ama çok dolgun göğüslü yaşıyomu bu dersiniz o derece zayıf adı neydi bu kızın
hiçbir fikrim yok belkide çok çirkin birşey çıkar
hani şu çok estetik yaptıran yada gerdiren yüzünün şekli değişen insanlar gibi olmuştur kim bilir
bir de barbi bebek valeria lukyanova.......yakın arkadaşlarmış.....yalnız bu ikisine baktığımda güzellik hissiyatı oluşmuyor bende...çok donuklar bir tebessüm bir mimik yok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?