- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
Yalnız bayıldım "aman da aman yirimmm" olayına :))))Kimler burada:)
Yazdığını yeni gördümYalnız bayıldım "aman da aman yirimmm" olayına :))))
nasıl eğreti duruyor şu ego yahuuu :)))
Günaydınnnn :)))Yazdığını yeni gördümAynen iğreti ve komik duruyor Günaydın bu arada
merhaba canım ben buralardayım :)
iyiyim canım eskilerden birini gördüğüme sevindimmmmerhaba canım ben buralardayım :)
nasılsın :)
epey var :) evlendim canım 2,5 ay kadar oldu bebek bekliyorumiyiyim canım eskilerden birini gördüğüme sevindimmmsen nasılsınn ?
varmı bır degısıklık hayatında :))
vauuuvvv cok hızlanmısssın artık yalnız degıllsıınn bende hıcbısey yok hala aynı tas aynı hamamepey var :) evlendim canım 2,5 ay kadar oldu bebek bekliyorum
sende varmı
nasıl gıdıyor evlılık nasılmıs onerıyormusun :))epey var :) evlendim canım 2,5 ay kadar oldu bebek bekliyorum
sende varmı
epey var :) evlendim canım 2,5 ay kadar oldu bebek bekliyorum
sende varmı
ev iş biraz yorucu oluyor tabi :) ama çok güzel ,tavsiye ediyorumnasıl gıdıyor evlılık nasılmıs onerıyormusun :))
sağol canım inşallah henüz çok yeni, yaştan dolayı zaten istiyordum ama buda biraz fazlamı hızlı oldu diyorum bazen :)cok sevindim tebrik ederim. Hayirli olsun :) Saglikla kucaginiza alin insAllah.
Selam canim uzun zamandir konu aktif degildi :) Bende marta nisanlandim agustosta nikahim ekimde dügünüm var insAllah :)
çok üzüldüm herşey bizler için, toparlanamayacak kadar büyükmü sorunBen bu topige birkaç kez yazmisimdir en fazla. Benim de hayatımda çok şey değişti. Geçen sene evlendim bu sene bosaniyorum
sağol canım inşallah henüz çok yeni, yaştan dolayı zaten istiyordum ama buda biraz fazlamı hızlı oldu diyorum bazen :)
seninde hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin,biz sıramızı savdığımıza göre sıra diğer kızçelerde
ooo herkeste bı degısıklıkler ben de agustosta 30 oluyorumcok sevindim tebrik ederim. Hayirli olsun :) Saglikla kucaginiza alin insAllah.
Selam canim uzun zamandir konu aktif degildi :) Bende marta nisanlandim agustosta nikahim ekimde dügünüm var insAllah :)
ev iş biraz yorucu oluyor tabi :) ama çok güzel ,tavsiye ediyorum
bazı şeyleri gözünde çok büyütmeden doğru kişiyi bulduğunda evlilikten korkma derim
çok üzüldüm herşey bizler için, toparlanamayacak kadar büyükmü sorun
ben son bir sene okadar çok kişi ile görüştüm ki :) yaş 30 olunca çevreni bile bir telaş sarıyor amcam bile kısmet bulma derdine düşmüştü :) dedim panik yok evlenicemooo herkeste bı degısıklıkler ben de agustosta 30 oluyorumen buyuk degısıklık bu :))
dogru kısıyı bulmak ıste bu ınanılmaz bısıbuyuk bır mucıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?