30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

cok sevindim tebrik ederim. Hayirli olsun :) Saglikla kucaginiza alin insAllah.

Selam canim uzun zamandir konu aktif degildi :) Bende marta nisanlandim agustosta nikahim ekimde dügünüm var insAllah :)
sağol canım inşallah henüz çok yeni, yaştan dolayı zaten istiyordum ama buda biraz fazlamı hızlı oldu diyorum bazen :)

seninde hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin,biz sıramızı savdığımıza göre sıra diğer kızçelerde

Ben bu topige birkaç kez yazmisimdir en fazla. Benim de hayatımda çok şey değişti. Geçen sene evlendim bu sene bosaniyorum

herkez nasibiyle kendi zamaniyla gelir insAllah sag saglim kucaginiza alirsiniz. Bizde yas itibari ile evlilikten 1 yil sonra düsünüyoruz. Birde benim annem erken menapoza girdi o sebeble biraz korkumda yok degil :)

cok sevindim tebrik ederim. Hayirli olsun :) Saglikla kucaginiza alin insAllah.

Selam canim uzun zamandir konu aktif degildi :) Bende marta nisanlandim agustosta nikahim ekimde dügünüm var insAllah :)
ooo herkeste bı degısıklıkler ben de agustosta 30 oluyorum en buyuk degısıklık bu :))

ev iş biraz yorucu oluyor tabi :) ama çok güzel ,tavsiye ediyorum

bazı şeyleri gözünde çok büyütmeden doğru kişiyi bulduğunda evlilikten korkma derim

dogru kısıyı bulmak ıste bu ınanılmaz bısı buyuk bır mucıze..

ooo herkeste bı degısıklıkler ben de agustosta 30 oluyorum en buyuk degısıklık bu :))

dogru kısıyı bulmak ıste bu ınanılmaz bısı buyuk bır mucıze..
ben son bir sene okadar çok kişi ile görüştüm ki :) yaş 30 olunca çevreni bile bir telaş sarıyor amcam bile kısmet bulma derdine düşmüştü :) dedim panik yok evlenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…