30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

1 yıl olmuş konu açılalı, ee ne durumdasınız :)
Ben de geleyim bari

Hoş buldum :) konu bayaga sessiz kalmis. 30 lu yaslarin guzel hatunlari bu yil aradiklarini bulmuslar sanirim ondan bu sessizlik ki insallah öyledir :)
Ben tam 30 um. 31 olacagim görunce konuyu çekti beni hemen
Diğer arkadaşlar inşallah bulmuşlardır, ama malesef bende durumlar hiç öyle değil ve iç bulamayacakmışım gibi artık içimdeki his.

30lu yaslilarinda muhabbet topigi varmis haha!

Merhaba hanimlar, nasilsiniz? Bu 30lu yaslar size nasil geldi? Eskilerden hic umursamadigim seyleri umursar oldum, farketmedigim seyleride farkeder oldum! Mesela su an siskinim, ya iki gun salata yiyip kendimi 34 beden hissedip ucuncu salinca sanki 44 kilo oluyorum. His olarak yani, aynaya baktigimda sanki 5 kilo fark goruyorum ! ne tuhaf.

30lu yaslarda vucuduma daha iyi davranmam gerektiginide anladim, mesela masajima giderim, kremlerime ozen gosteririm, maskelerle vs simartirim cildimi, makyajimin kalitesine dikkat ederim filan. Sanki genc kalma islemlerine simdiden baslamam gerekiyormus gibi. Yas ilerledikce takinti haline gelir mi dersiniz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…